Meme toparlama ve büyütme revizyon ameliyatım

Tugba Turkoglu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
4
0
42
Merhabalar,kadınlar kulübüne yeni üye oldum, 2 yıl önce meme büyütme ameliyatı olmuştum büyük problemler yaşadım burda sizinle paylaşmak istedim. Günlerce dr araştırdım çok korkuyordum ve en sonunda Oğuz kılıç hocamla tanıştım, on gün önce meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum, sürecim gerçekten çok rahat geçti ağrı acı hiç hissetmedim önceki ameliyatım çok zordu , açıkcası bunuda öyle olacak zannettim, doktorum mütiş bir güven verdi ameliyatıma pozitif bir enerjiyle girdim, çok şükür herşey yolunda, daha dikişlerim iyileşmedi ama görüntüsünden şimdiden çok memnunum, iyi ki dr mu tanımışım, kesinlikle tavsiye ederim

Merhabalar,kadınlar kulübüne yeni üye oldum, 2 yıl önce meme büyütme ameliyatı olmuştum büyük problemler yaşadım burda sizinle paylaşmak istedim. Günlerce dr araştırdım çok korkuyordum ve en sonunda Oğuz kılıç hocamla tanıştım, on gün önce meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum, sürecim gerçekten çok rahat geçti ağrı acı hiç hissetmedim önceki ameliyatım çok zordu , açıkcası bunuda öyle olacak zannettim, doktorum mütiş bir güven verdi ameliyatıma pozitif bir enerjiyle girdim, çok şükür herşey yolunda, daha dikişlerim iyileşmedi ama görüntüsünden şimdiden çok memnunum, iyi ki dr mu tanımışım, kesinlikle tavsiye ederim
Geçmiş olsun ne gibi problemler yaşamıştıniz

Merhaba ben de dikleştirme ve silikon istiyorum kötü deneyiminiz hangi doktordu ve ne oldu anlatır mısınız

Konuyu açıyorlar sonra cevap vermiyorlar. İnsanlarda burada merakla cevap verilmesini bekliyor. Cevap vermeyecekseniz paylaşıp insanları umutlandırmayın lütfen.

Dr ismi vermek doğru olur mu bilmiyorum ama , 2 yıl öne protez ameliyatı olmuştum, 2,5 ay sonra enfeksiyon başladı yani sol memeden sucu akmaya başladı , açıp temizleyip kapattılar, bir ay sonra ateşlenme ve kusmayla tekrar hastaneye gittim enfeksiyon kana karışmış artık öleceğimi düşündüm , o kadar kötüydüm protezi çıkardılar 3 ay enfeksiyon tedavisi gördüm çokk zordu Allahım kimsye yaşatmasın, sonrasında taktılar bu seferde çok yukarda kaldı 2 kez daha açıldı, toplam 2 yıl içinde 6 kez ameliyat oldum, tabiki çok kötü izler kaldı deform oldu, yinede bu yaşadıklarıma rağmen araştırıp bir ay önce Oğuz hocayla tanıştım ve toparlama ve tekrar büyütme ameliyatı oldum, şu anda herşey yolunda yinede korkuyorum hatta her kontrole gittiğimde hocam enfeksiyon var mı diyorum:) dr seçimi çok önemliymiş sormak istediklerinizi yanıtlarım

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun umarım hala memnunsunuzdur.
Ben de protezli dikleştirme + lipo + karın germe yaptıracağım. Çıkan yağlar kalçaya enjekte edilecek.
Burada okuduklarım kadarıyla ameliyat sürecini aşağı yukarı biliyorum fakat hala doktor arayışındayım. En son Oğuz Kılıç ile görüştüm çok içime sindi ameliyatı Ekimde yapalım dedik. Çok vakit olduğu için ister istemez çok aklım karışıyor. Oğuz hocaya ameliyat olmuş kişilerle konuşmak istiyorum. Siz hala memnun musunuz? Hoca gerçekten estetik mi davranıyor? Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Cevaplar iseniz şimdiden çok teşekkür ederim ☺️

X