Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba YouTbe da fatih dagdelenn kamanlinda ona ameliyat olan bir kizin videosuna denk geldim kas alti 335 cc koymuslar ama kollarini cok rahat sekilde hareket ettirebiliyorum diyor. Bu boyleyse diger herkes niye tam tersini diyo doktorun marifeti mi acaba
Merhaba YouTbe da fatih dagdelenn kamanlinda ona ameliyat olan bir kizin videosuna denk geldim kas alti 335 cc koymuslar ama kollarini cok rahat sekilde hareket ettirebiliyorum diyor. Bu boyleyse diger herkes niye tam tersini diyo doktorun marifeti mi acaba
Ameliyat olmadan once arastirirken ben de ayni videoyu izleyip ayni seyi dusunmustum operasyon sonrasi ben de kollarimi kaldirmak istesem kollarim kalkiyordu kitli vaziyette degildi fakat dr um ilk bir hafta asla kaldirmamam getektigini soyledigi icin bedenime yapisik gezdim bilemiyoruz tabiki etkisi ne oluyor protezlere ama temkinli olmak iyidir.
Benim meme büyütme ameliyatım sonrası bugün 13. günüm. Dr um kollarımı kullanmamam konusunda sık sık uyardı. Kullanmak ve güç uygulamak yasaktı. Zaten istesemde kullanamıyordum. Kullanmak istediğimde göğsümde çok fena ağrılarım oluyordu. Bir kaç gündür kollarımdaki ağrı bitti. Ama bi süre ağır vs kaldırmamam gerekiyormuş dikişlerin açılmaması ve sağlıklı bi şekilde kapanması için. Yani diyeceğim o ki dikişlerin sağlıklı bi şekilde iyileşmesi için kolları kullanmayı en aza indirmek gerekiyor.
değil kol kaldırmak tuvaletinizi yaparken altınızı bile zor siliyorsunuz. herkes ameliyattan önce o videoları izlemiştir muhakkak ama meme ameliyatı ne yazık ki o kadar kolay değil
Kullanılan yönteme göre değişiyor kaş zarı altı tekniği ile oldum ve ilk günden beri çok rahattım kollarımla ağır kaldırmadığım sürece herşeyi yaptım hem kombine ameliyattı bacaklarıma da op olmuştu.. sanırım ağrı eşiği de önemli. Bu kol mevzusu kas altı olunca sıkıntı sanırım