Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
M mirarya diye bir üye vardı bi kişi daha vardı ikiside memnundu çıkardıklarına diğer üyenin nickini hatırlayamadım
hatırladım E elifiminkareni
profillere girip eski mesajlarını okuyabilirsin neler yaşadıklarını yazmışlar dı sanırım artık girmiyorlarCok tesekkur ederim. insallah gorup cevap yazarlar
profillere girip eski mesajlarını okuyabilirsin neler yaşadıklarını yazmışlar dı sanırım artık girmiyorlar
rica ederim umarım faydası olur. sorması ayıp niye çıkartmayı düşünüyorsunuzYeni uyeyim eski mesajlarini profiline bakinca gorebildigimi simdi siz soyleyince farkettim. Cok tesekkur ederim incelerim simdi.
Benim bugun bir hafta olacak. Gorunntu olarak vs bi sıkıntım yok cok sukur. Agrilarim da inanilmaz hafifledi. Benim tek sorunum psikolojik olarak kabullenemedim. Ani karar verdim dusunmedim ama yaptirdiktan sonra geldi aklim basima. Vucudumda bisey olmasi hissine alisamadim alisacak gibi de hissetmiyorum. Ne kadar kisa surede cikarttirsam o kadar cabuk toparlar diye bu kadar tezcanliyim aslinda. Daha fazla gerilmeden cildim eski haline donsun istiyorum. Umarim deforme olmadan atlatabilirim. Pazartesi gunu ilk kontrolum var bakalim doktor ne diyecek. Yine de bikac kisiden bilgi almak istedim. Ama forumda sanirim cikarip yorumlara vs yazan yok. Kimseye ulasamadim.
Realself diye bir site var ordan bakabilirsiniz . Süreçlerini paylaşıyorlar . çok acil birşey olmadıkça doktorlar 6 ay dokuların iyileşmesini bekliyorlar diye biliyorum ben ameliyat için . Ama istisnai durumlar vardır belki de . Doktorunuzla konuşmanız en iyisi.