- 28 Aralık 2018
- 206
- 65
- 38
- Konu Sahibi lalezar1969
Birebir yaşadınız mı bu sorunları ben kafayı yerim herhalde , zaten hassasım, peki siz çıkartınızmı silikonları hala devam ediyor mu sorunlarTakintiyla alakasi yok o biraz vucudun yapisinada bagli bazi insanlarin immun sistemi daha gucludur bazi insanlarin daha zayif bazi insanlar vucudunu cok iyi taniodur bazi insanlar septomlari farketmiyordur belki cogu insan kucuk problemler yasiodur implantlardan geldigini bilmiordur kimi septomlari hemen yasar kimi yillar sonra yasar kimide gercekten yasamaz.misal ben kendimden ornek vereyim zaten hassas bi bunyem vardir cocuklugumdan beri cabuk hasta olurum e haliyle implantlar takilir takilmaz basladi problemler kendi vucudumu da cok iyi taniorum biseylerin yanlsi gittigini anladim belki bu implantlar hasta eder grubunu bulmasaydim hayatta aklima gelmezdi implantlardan oldugu baska kisilerinde farkinda olmadigina eminim mesala sana septom listesinden aklima gelenleri sayiyayim. Sac dokulmesi,gece teri,kalp carpintisi mide bagirsak problemleri,lenf sismesi kronik iltihap kilo alimi candida mantari sik enfeksiyon hastaligi gec iyilesme yorgunluk ve otoimmun hastaliklari lupus gibi troid gibi romotid atrid gibi fibromiyaji gibi