- 18 Kasım 2019
- 227
- 98
-
- Konu Sahibi guzelkralce
Ödemler inince nasıl oldu acaba bende oldum 25 gün oldu aynaya bakamıyorum çok büyük görünüyorMerhaba. Bundan 3 ay önce meme büyütme amelıyatı gecırıdm. 400 cc dual plan mentor marka. Agrılarım gecmısken ıkı gunden aniden buyuk bir sancı gelıyor hatta bıraz önce agladım. Bu amelıyatı olanlardan yardım almak ıstıyorum. 3. Ayda agrınız oldumu. Dün kotrolden geldim doktorum sorun yok dıyor. Ama ilk defa boyle agrım oldu doktor ne desede içim rahatlamadı. Anca bu durumu yaşayanları duyarsam içim rahatlar. Sizce 3. Ayda kapsül kontraktürü olabılır mi
Merhaba , ödemler iniyor . Ve indikçe silikon meme yapına yerleşiyor . Kapsül kolay olacak bir durum değil, kapsül şekil değiştirir ve hareketlerin kısıtlanır . Hareket kısıtlaması da hiç kolunu kaldıramama gibi .. İçin ferah olsun, 6 ay’a kadar arada vuran ağrılar , meme ucu ağrıları , sızılar olucak . Ödem indikçe ve zamanla silikon yerleştikçe bu tür ağrılar bir kaç gün devam edip yok olucaktırMerhaba. Bundan 3 ay önce meme büyütme amelıyatı gecırıdm. 400 cc dual plan mentor marka. Agrılarım gecmısken ıkı gunden aniden buyuk bir sancı gelıyor hatta bıraz önce agladım. Bu amelıyatı olanlardan yardım almak ıstıyorum. 3. Ayda agrınız oldumu. Dün kotrolden geldim doktorum sorun yok dıyor. Ama ilk defa boyle agrım oldu doktor ne desede içim rahatlamadı. Anca bu durumu yaşayanları duyarsam içim rahatlar. Sizce 3. Ayda kapsül kontraktürü olabılır mi
Teşekkür ederimMerhaba , ödemler iniyor . Ve indikçe silikon meme yapına yerleşiyor . Kapsül kolay olacak bir durum değil, kapsül şekil değiştirir ve hareketlerin kısıtlanır . Hareket kısıtlaması da hiç kolunu kaldıramama gibi .. İçin ferah olsun, 6 ay’a kadar arada vuran ağrılar , meme ucu ağrıları , sızılar olucak . Ödem indikçe ve zamanla silikon yerleştikçe bu tür ağrılar bir kaç gün devam edip yok olucaktırgeçmiş olsun
Ödemler inince dogallasıyor. Ödemliyken sporcu kası gibi duruyordu. Suan silikon yumusacık ve guzle gorunuyor.Ödemler inince nasıl oldu acaba bende oldum 25 gün oldu aynaya bakamıyorum çok büyük görünüyor
Merhabalar ben de ameliyat olalı bugün 11 gün oldu. Sol tarafımda bi ağrı sızı kalmadı ama sağ tarafımda kolumu yarıya kadar kaldırabiliyorum daha fazla kaldırdığımda memede bi yanma hissi oluyor neden olduğunu bilemedim kapsül öyle bişey değildir dimiMerhaba , ödemler iniyor . Ve indikçe silikon meme yapına yerleşiyor . Kapsül kolay olacak bir durum değil, kapsül şekil değiştirir ve hareketlerin kısıtlanır . Hareket kısıtlaması da hiç kolunu kaldıramama gibi .. İçin ferah olsun, 6 ay’a kadar arada vuran ağrılar , meme ucu ağrıları , sızılar olucak . Ödem indikçe ve zamanla silikon yerleştikçe bu tür ağrılar bir kaç gün devam edip yok olucaktırgeçmiş olsun
Hayır içini ferah tut. Bu tür sızılar yanmalar olacaktır.Merhabalar ben de ameliyat olalı bugün 11 gün oldu. Sol tarafımda bi ağrı sızı kalmadı ama sağ tarafımda kolumu yarıya kadar kaldırabiliyorum daha fazla kaldırdığımda memede bi yanma hissi oluyor neden olduğunu bilemedim kapsül öyle bişey değildir dimi
Merhabalar nasılsiniz hala şikayetler devam ediyor mu.bende 3.aya girdim sağ göğüsumde sızı var ignelenme oluyor, içinde yanma oluyor sanki bir ara düzelir gibi oluyor sonra yine aynıMerhaba. Bundan 3 ay önce meme büyütme amelıyatı gecırıdm. 400 cc dual plan mentor marka. Agrılarım gecmısken ıkı gunden aniden buyuk bir sancı gelıyor hatta bıraz önce agladım. Bu amelıyatı olanlardan yardım almak ıstıyorum. 3. Ayda agrınız oldumu. Dün kotrolden geldim doktorum sorun yok dıyor. Ama ilk defa boyle agrım oldu doktor ne desede içim rahatlamadı. Anca bu durumu yaşayanları duyarsam içim rahatlar. Sizce 3. Ayda kapsül kontraktürü olabılır mi
Merhaba ben 4 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum hap yutamadığım için iyileşme sürecim zorlu oluyor, sol tarafımda inanılmaz ağrım vardı bide düştüm sol tarafıma doğru daha fena oldum doktoruma gittim muayene etti protezi indirdi kaldırdı kan toplamamış sorun yok dedi ama içim rahatlamadıMerhaba , ödemler iniyor . Ve indikçe silikon meme yapına yerleşiyor . Kapsül kolay olacak bir durum değil, kapsül şekil değiştirir ve hareketlerin kısıtlanır . Hareket kısıtlaması da hiç kolunu kaldıramama gibi .. İçin ferah olsun, 6 ay’a kadar arada vuran ağrılar , meme ucu ağrıları , sızılar olucak . Ödem indikçe ve zamanla silikon yerleştikçe bu tür ağrılar bir kaç gün devam edip yok olucaktırgeçmiş olsun