Meme silikon ameliyatından 3 ay sonra ağrı

guzelkralce

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
227
98
Merhaba. Bundan 3 ay önce meme büyütme amelıyatı gecırıdm. 400 cc dual plan mentor marka. Agrılarım gecmısken ıkı gunden aniden buyuk bir sancı gelıyor hatta bıraz önce agladım. Bu amelıyatı olanlardan yardım almak ıstıyorum. 3. Ayda agrınız oldumu. Dün kotrolden geldim doktorum sorun yok dıyor. Ama ilk defa boyle agrım oldu doktor ne desede içim rahatlamadı. Anca bu durumu yaşayanları duyarsam içim rahatlar. Sizce 3. Ayda kapsül kontraktürü olabılır mi

Ödemler inince nasıl oldu acaba bende oldum 25 gün oldu aynaya bakamıyorum çok büyük görünüyor

Merhaba , ödemler iniyor . Ve indikçe silikon meme yapına yerleşiyor . Kapsül kolay olacak bir durum değil, kapsül şekil değiştirir ve hareketlerin kısıtlanır . Hareket kısıtlaması da hiç kolunu kaldıramama gibi .. İçin ferah olsun, 6 ay’a kadar arada vuran ağrılar , meme ucu ağrıları , sızılar olucak . Ödem indikçe ve zamanla silikon yerleştikçe bu tür ağrılar bir kaç gün devam edip yok olucaktır geçmiş olsun

Teşekkür ederim

Ödemler inince nasıl oldu acaba bende oldum 25 gün oldu aynaya bakamıyorum çok büyük görünüyor
Ödemler inince dogallasıyor. Ödemliyken sporcu kası gibi duruyordu. Suan silikon yumusacık ve guzle gorunuyor.

Merhabalar ben de ameliyat olalı bugün 11 gün oldu. Sol tarafımda bi ağrı sızı kalmadı ama sağ tarafımda kolumu yarıya kadar kaldırabiliyorum daha fazla kaldırdığımda memede bi yanma hissi oluyor neden olduğunu bilemedim kapsül öyle bişey değildir dimi

Hayır içini ferah tut. Bu tür sızılar yanmalar olacaktır.

Merhabalar nasılsiniz hala şikayetler devam ediyor mu.bende 3.aya girdim sağ göğüsumde sızı var ignelenme oluyor, içinde yanma oluyor sanki bir ara düzelir gibi oluyor sonra yine aynı

Merhaba ben 4 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum hap yutamadığım için iyileşme sürecim zorlu oluyor, sol tarafımda inanılmaz ağrım vardı bide düştüm sol tarafıma doğru daha fena oldum doktoruma gittim muayene etti protezi indirdi kaldırdı kan toplamamış sorun yok dedi ama içim rahatlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…