Meme revizyon doktor önerisi

Brcu19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
5
-1
35
Merhaba emzirme döneminin sonuncunda göğüslerim süzük bir balon gibi oldu bunun üzerine meme protez ameliyatı olmaya karar verdim.2 kez oldum tapılan bazı hatalardan dolayı( sağ protezin yukardan kalması, meme uçları küçültüldü ama yine çok büyük ve yara izlerim çok kaldı)
Şimdi 3. Ameliyatımı olacağım fakat bu sorunlarımı tamamen yapabilecek bir doktor arayışındayım.keza hiç bir doktora güvenin kalmadı ama bu şekilde çok mutsuzum.
Revizyon için doktor öneriniz varsa çok memnun olurum

Merhaba emzirme döneminin sonuncunda göğüslerim süzük bir balon gibi oldu bunun üzerine meme protez ameliyatı olmaya karar verdim.2 kez oldum tapılan bazı hatalardan dolayı( sağ protezin yukardan kalması, meme uçları küçültüldü ama yine çok büyük ve yara izlerim çok kaldı)
Şimdi 3. Ameliyatımı olacağım fakat bu sorunlarımı tamamen yapabilecek bir doktor arayışındayım.keza hiç bir doktora güvenin kalmadı ama bu şekilde çok mutsuzum.
İstanbul daysanız Zekeriya Kul/Nişantaşı ben ameliyat günü bulamadığım için ona olamadım ama şimdi keşke onu bekleseymişim diyorum

Dr. Uğur Horoz'u bu konuda tek geçerim. Göğülerime her baktığımda aşırı mutlu oluyorum tam istediğim boyutta ne bekliyorsam o karşılandı. ekibi hastane kendisi harika insanlar

X