Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme rekonstrüktif yaptıran var mı öncelikle İzmir

kırmızı olan tüm sebze meyveler kara üzüm, böğürtlen, domates(ama organik olanını bulmak zor) pancar, şimdi çıkmaya başladı brokoli en çok bunu yemeye çalışın taze sıkılmış meyve suları bir aya kadar siyah havuç çıkar onu sıkın, nar,...gibi aklınıza ne gelirse kandeğerlerini artıran sebze meyveler bunlar tedavi döneminde en önemli şey kan değerlerinin yüksek olmasıdır. bu arada benim kemiğe sıçramamıştı lenflere sıçramıştı ama radyoterapiyle hiçbişey kalmaz bu sıralar çok halsiz yorgun yürüyemeyecek halde olabilir ama hepsi geçecektir ben merdivenleri çıkamıyordum dizlerimi kıvıramadım ama şimdi hiçbişey kalmadı anneniz de en kısa zamanda iiyileşecek inanın

Verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim canım ... Gelince ben kendi ellerimle yapacağım hepsini ...Allah sana da hayırlı şifalar versin ...

joey merhaba annenize çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir bana da ameliyat yeriniz %100 iyileşmeden yapmayalım dediler peki anneniz ameliyat olmayı düşünüyormu?

çok teşekkür ederim. annem yaptırmayı düşünmüyor. genç değilim artık istemem diyor. bir de tekrar bir ameliyat fikri baya gözünü korkutuyor.

X