Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bebeğimde enjektor ile mama veriyordum13 günlükken emmeyi reddetmişti cok zor gunlerdi o kadar agliyodu ki sanirsin kotu bisey veriyorum yaklastigi an cigirmaya basliyodu 42 gunlukken tekrar emmeye alistirdim Allaha sukurler olsun 19 aylik olana kadar emdi sonra oncelikle siz kararli ve sabirli olun israrla gogsunuzu verin ben en son guc bela plastik gogus ucuyla alistirabilmistim insallah sizde alistirirsiniz tekrardan..
Aynı durumu yaşadım 2 haftalık falandı emerek uyutmaya alistirdim hiç değilse uykuya dalmak için ister diye tam 2 buçuk ay kucağımda uyuttum uyuduktan sonra hiç bırakmadım uyku sersemi memeyi ağzına verdim şu an 5 aylık hâlâ doya doya emmiyor mama takviyesine devam ama en azından az da olsa uyanıkken emmeye başladı. Savaşmaya devam