- 11 Temmuz 2018
- 757
- 785
- 29
- Konu Sahibi Sentinus17
Bebeğim meme reddi yaşadı. Çünkü 3 günlükken sarılıktan fototerapi almıştı. İyi beslensin diye biberon verdik. Memeyi istemedi. Hiç almamazlık etmesim diye uyku halindeyken vermeye çalıştım birkaç kez. Sonra sağmaya başladım. 2 ml falan çıkıyordu tek sağmada. Hatta 2. Pompayı da aldım diğeri iyi değil diye. Bu sefer de 4 ml çekti bıraktı. Mamaya alışmışken 39 günlükken yani bugün mamayı reddetti. Sebebi ise şu sanırım: Biz biberon olarak philips aventin cam biberonunu kullanıyorduk. Çocuğa hem gaz hem kusma yapınca antikolik biberonunu aldım philips aventin. İki biberonun da emzik uçları çok çok farklı. Cam olan geniş meme gibi diyeyim. Antikolik olan dar. 2 gün çok güzel içti antikolikten. Kesinlikle gazını azalttı. Kusma da yaşamadık. Bu sabah 2 biberon mama içti resmen ve çığlık çığlığa ağlamaya başladı. İlk kez böyle ağlarken görünce çok korktum. Eşim de meme ver dedi. Almaz diye beklerken pat diye aldı. Çok şaşırdım. Sabahtan beri meme veriyorum. Akşam üstüne doğru sol memede yarım saat sağ memede yarım saat durdu. Sızlanmaya başlayınca tekrar sol memeyi verdim. Yine bastı çığlığı. İki memeyi de sıktım ama hiç süt çıkmadı. Mecbur mama verdim. O mamayı içerken süt dolmaya başladı. Mamayı bitirmeden meme verdim. Emdi. Akşam saat 10da emdi. Uyudu. Saat 11 de içim rahat etmedi meme tuttum uykuluyken. İçmedi. Azcık emdi gibi. Uyumaya devam etti. Şuanda saat 1 oldu. Bezi de temiz. İşememiş yani. Sizce aç mıdır? Bir sorun var mıdır?
Bu arada meme ucum olmadığı için bebedorun silikon meme ucunu kullanıyorum emzirirken. Philipsin small bedenini aldım. Rezalet. Göğüs ucunuz genişse bebedor iş görüyor.
Bu arada meme ucum olmadığı için bebedorun silikon meme ucunu kullanıyorum emzirirken. Philipsin small bedenini aldım. Rezalet. Göğüs ucunuz genişse bebedor iş görüyor.