Meme reddi mi yasiyorum?

peride

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
2
0
31
Merhabalar
Suan bebegim 8haftalik.Dogumdan sonra sutum 3 ya da 4.gun gelmisti o sirada hastanede biberona basladik.ben bu surecte sanirim emzirmenin onemini anlayamadim ve ilk 28 gun ara ara emzirdim.emzirdigimle asla doymadi bebegim ve emzirsemde arkasindan hep mama verdim.bazen 5 dakika bazen 20dk emiyordu ama sonunda mutlaka yine mama vermem gerekiyodu.1ayliktan sonra mememi hic istemedi gun icinde sagip yine biberonla vermeye calisiyorum ama ilk gunden beri zaten sutum az oldugu icin yetmiyo.sutumu mu sevmedi diye dusundum ama biberonla verince sorunsuz iciyo ama mememi gordugu zaman ac da olsa ton da olsa otururken de yapsam ayakta ya da yatarak hepsinde mememi gorur gormez aglamaya basliyo.emzirmeye devam etmeyi cok istiyorum boyle giderse sutum iyice azalacak ve bitecek.yardimci olabilen birileri olursa cok sevinirim tesekkurler simdiden

Biberonun rahatlığını görünce memenin cazipliği kalmıyor bebeler için zehir gibiler valla benimkisi de meme reddi yaşadı süt kalmadı biberondan devam ediyoruz, biberonu bırak bence enjektör yada kaşık biberonla vermeyi dene memede ısrarcı ol sütünü iki saatte bir sağ aşkım

Facebook da emzirme akademisi var oraya yaz aynen . Hemşire ücretsiz yardımcı oluyor. En islyisi emzirme danışmanı.tutmak.
Asıl neden biberon biberon vermeyin sütü kaşık biberon ile veya eds ile verin siringada olabilir. Emzirmeye denemeyi bırakmayın sürekli deneyin duşta,ten tene temasla ,anne karnı Sesi açın beyaz gürültü eşliğinde, emzirmeyi deneyin. Kardeşim 40. günden sonra denemelere başlayıp alistirdi döndürdü memeye imkansız değil yani. Arabada giderken arka koltukta emzirme denemelerinde başarılı olup süreyi uzatmış. Ayrıca emerken siringayla memenizin üstten süt damlatın hem karnı doyar hemde emmeye alışır, buda bir yöntem.
Ve emzirme sonrası kaşık biberinla sütü verin . sağım yapın mutlaka . 2 saatte bir bu sütü arttirmak için. Gece gündüz istikrarlı şekilde. Ne kadar talep olursa okadar sütünüz olur. Akşamları super sağım yapın. Yani 20 dk sağım 10 dk dinler 10 dk sağım 10 dk dinlen şeklinde 3 tür sağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…