Meme protezinde yırtık/sessiz silikon yırtılması

yani zaten memelerim dümdüzdü nesi toparlanacak bilmiyorum. tavsiye edeceğiniz bir doktor varsa ona da danışmak isterim. çünkü ben protezleri taktırırken yırtılma olmaz demişti doktorum yani hayal kırıklığım epey yüksek
Ben tüm estetik işlemlerimi Hasan Fındık a yaptırıyorum canım. Git görüş istersen, görüşmeler ücretsiz.
Protezin yırtılması normal degil tabi. Aslında firmanın bunu karşılaması gerek, bu konuda da bilgi al .

Ben tüm estetik işlemlerimi Hasan Fındık a yaptırıyorum canım. Git görüş istersen, görüşmeler ücretsiz.
Protezin yırtılması normal degil tabi. Aslında firmanın bunu karşılaması gerek, bu konuda da bilgi al .

Firmanın karşılaması için gerekli süreyi aştım. Ayrıca yeni bir protez zaten çok pahalı değil ama operasyon çok pahalı. protez hariç devlet hastanesinde 10 bin lira maliyeti var ve sigorta da bunu karşılamıyor. 2009'da 3 bin 250 liraya operasyon yaptırmıştım özelde. Bu fark aşırı geliyor bana.

Şu an dolar nedeniyle doktorlar maliyetine operasyon yaparken bu kadar acil durumda bu kadar yüksek ücret tuhaf geldi.

Merhaba,benzer durumu ben de yaşadım 14yıllık silikonlarımdan tekinde yırtılma dağılma olmuştu.yeni ameliyat oldum 6.günüm. Yırtılmanın çok az kişide olduğunu söylemişti görüştüğüm doktorlar. Konunuzu takipteyim :) ameliyatınızı kolaylıkla atlatırsınız inşallah
Merhabalar, ben hala araştırma aSamasındayım.doktorum tamam, markam net değil.motiva takalım diyor doktor.ben ise yeni jenerasyon mentor istiyorum. Kararsizim.sizin markalar neydi? Ve neden yırtılmış?

Başlığı sessiz yırtılma diye açtım ama kapsul kontraktoru olma ihtimali daha yüksek.11.06 revizyon .ameliyat tarihi. Daha ağrısız geçeceği söylense de ben daha ağrılı geçeceğinden eminim.haftaya hayatta kalırsam detayları yazarim🙏

Şu aşamada motiva ve mentor arasında tercih yapmak durumundayım.agri eşiği düşük olduğu için nasıl atlacicam bilemiyorum.2.ameliyat eğer kapsülden kaynakliysa daha ağrılı geçermiş maalesef

Başlığı sessiz yırtılma diye açtım ama kapsul kontraktoru olma ihtimali daha yüksek.11.06 revizyon .ameliyat tarihi. Daha ağrısız geçeceği söylense de ben daha ağrılı geçeceğinden eminim.haftaya hayatta kalırsam detayları yazarim🙏

Sizin de meme dikleştirme yapılacak mı peki?

Bendeki bilateral intrakapsüler rüptür. yani iki taraflı. bir tarafında şekil bozukluğu ve sertlik varken diğer taraf normal meme gibi. Sarkma da yok memelerimde dikler ama protezi çıkarıp revizyon değil dikleştirme de yapalım diyorlar. Hiç içime sinmiyor, hiçbir doktor güven vermedi maalesef :s

O kadar cok doktors instagramdan yazdim ki.raporlarimi okuyup donis yaptılar sağolsunlar.hepsi de ameliyat olmak zorundasın diyor.
Bendeki bilateral intrakapsüler rüptür. yani iki taraflı. bir tarafında şek
Sizin de meme dikleştirme yapılacak mı peki?
[/QU
il bozukluğu ve sertlik varken diğer taraf normal meme gibi. Sarkma da yok memelerimde dikler ama protezi çıkarıp revizyon değil dikleştirme de yapalım diyorlar. Hiç içime sinmiyor, hiçbir doktor güven vermedi maalesef :s

11 haziranda tekrar ameliyat oluyorum. Hiç istemediğim şey ama mecburmusum.bikac kez ameliyat oldum farklı konularda.ama meme buyutme kadar ağrılı bir süreç hatırlamıyorum

Kapsül olduğunu nereden anladınız? Benim bugün 22.günüm ve sol memem diğerine göre daha büyük ve ağrılı ayrıca koltuk altıma kadar geliyor. Pazartesi doktora gideceğim ama çok endişeliyim ayrıca taş gibi his var. Bunlar normal öı acaba

Kapsül olduğunu nereden anladınız? Benim bugün 22.günüm ve sol memem diğerine göre daha büyük ve ağrılı ayrıca koltuk altıma kadar geliyor. Pazartesi doktora gideceğim ama çok endişeliyim ayrıca taş gibi his var. Bunlar normal öı acaba
Çok erken daha, ödemden dolayı öyle olması normal bence , doktoruna görüneceksin zaten

Yarın ameliyat hayırlısı ile.cok korkuyorum. 2. Ameliyat nasıl geçecek, süreç nasıl isleyecek o kadar merak ediyorum ki, ılerde bu ameliyatı tekrar olmak zorunda kalanlar için gün gün yazicam

Yarın ameliyat hayırlısı ile.cok korkuyorum. 2. Ameliyat nasıl geçecek, süreç nasıl isleyecek o kadar merak ediyorum ki, ılerde bu ameliyatı tekrar olmak zorunda kalanlar için gün gün yazicam

Geçmiş olsun şimdiden, keşke yeni protez taktırmasaydın. Ben de perşembe günü ameliyat günü almak için gideceğim. Yeni protez taktırmamaya karar verdim. Gereksiz bir masraf çıkarmasının yanında hem sağlığımı olumsuz etkiledi hem de izlerle yaşamak zorunda olacağım.

Hiç döküm olmadığı için taktırmak zorundaydım.kimse sarkmış memeyi toplayamaz

Benim de hiç dokum yok ama dikleştirme yapılarak sarkan deri toparlanabiliyor. zaten ameliyat maliyeti de o yüzden yüksek oluyor. Yabancı sitelere bakarsanız toparlama sonrasını görebilirsiniz.

Bugün ameliyatimin 2. Günü. Ağrı kesiciye karşı alerjim oluştu son bikac aydır kullanamıyorum ağrı kesici. Ağrı kesicisiz bir iyileşme surecindeyim gayet te kolay atlatıyorum. Doktorum Mustafa ozyurtlu nasıl titiz çalıştıysa çok az bir ağrı ile atlatıyorum ameliyat sürecini. 6 yıl önceki ameliyatımda sadece kollarımı oynatmam 1 ayımı almıştı. Revizyon ameliyatı olanlar aynı acıyı tekrar mı çekicem diyerek korkuyordur benim gibi. Olmanız gerekiyorsa olun arkadaşlar.kesinlikle ilk ameliyatla kıyaslanamaz.

X