Benimde senden fazla farkım yok yani görüntü itibariyle değil
Yuvarlak karar vermiştik ama ameliyattan sonra doktorumdan öğrendim damla taktığını
Kaslarım çok zayıf olduğu için yuvarlağın üst tarafının çok abartılı göründüğü bunun için damlayı tercih ettiğini söyledi tabi şokevet sütyensiz üstler dolgun dolgun durmuyor ama ne yalan söyliyim belli olmasından iyidir
Can'ım ben baktım. Aslında çok doğal genç kız memesi gibiler, ben beğendim. Ama protezin damla VE sanırım yüksek profilli olmayan bir damla, bu yüzden üst lop boş durmuş. Doluluk alt lopta kalınca görüntü sarkık gibi geliyor sana. Kazakla zaten hiç belli olmaz memeleryan tabi önceki haline göre iyi..ama sanki orta yaşta bi kadınınki gibi sarkık görünsün istemiyorum...albümüme fotoğraf ekledim bir iki aydır sanki daha da aşağıya indiler.bakarsan bi yorumlarsan sevinirim ya..
Can'ım ben baktım. Aslında çok doğal genç kız memesi gibiler, ben beğendim. Ama protezin damla VE sanırım yüksek profilli olmayan bir damla, bu yüzden üst lop boş durmuş. Doluluk alt lopta kalınca görüntü sarkık gibi geliyor sana. Kazakla zaten hiç belli olmaz memelerkazak kaybediyor memeyi yuvarlak VE high profil bi protez olsaydı, alttaki doluluk üstte de olacaktı. Aslında gördüğün sarkıklık bir yanılsama, altın çok dolu olması buna neden oluyor. Hiç kafana takma bence çok k güzeller
Baktim resimlerine evet cok hafif sarkik duruyor benimkilere gore ama herkesin yapisi farkli tabiki dr bu duruma ne diyor?yan tabi önceki haline göre iyi..ama sanki orta yaşta bi kadınınki gibi sarkık görünsün istemiyorum...albümüme fotoğraf ekledim bir iki aydır sanki daha da aşağıya indiler.bakarsan bi yorumlarsan sevinirim ya..
protez sonrası hamilesiniz ne hoş.. şuan erken tabi ama ilerleyen süreçte size etkilerini bilmek isterim.. hamileliğin son aylarında ve emzirme sürecinde deforme durumu ne olacak merak ediyorum..Baktim resimlerine evet cok hafif sarkik duruyor benimkilere gore ama herkesin yapisi farkli tabiki dr bu duruma ne diyor?
Ayni seyleri bende cok merak ediyorum,yasayip gorecegiz:)))protez sonrası hamilesiniz ne hoş.. şuan erken tabi ama ilerleyen süreçte size etkilerini bilmek isterim.. hamileliğin son aylarında ve emzirme sürecinde deforme durumu ne olacak merak ediyorum..
Ayni seyleri bende cok merak ediyorum,yasayip gorecegiz:)))
Can'ım kaç haftalık oldu bebişAyni seyleri bende cok merak ediyorum,yasayip gorecegiz:)))
21 haftalik oldu canimyarisindan fazlasi bitti:))))Can'ım kaç haftalık oldu bebiş
40 ı sağlıkla tamamla inşallah21 haftalik oldu canimyarisindan fazlasi bitti:))))
benimde öyle duruyor şimdiden daha 3 ay oldu.yan tabi önceki haline göre iyi..ama sanki orta yaşta bi kadınınki gibi sarkık görünsün istemiyorum...albümüme fotoğraf ekledim bir iki aydır sanki daha da aşağıya indiler.bakarsan bi yorumlarsan sevinirim ya..