meme protezim aşağıdalar?

Çatal istiyorduysanız zaten hatalı protez tercih etmişsiniz. Meme yapısı yukarıda olanlar için damla belki dekolteye az da olsa katkı sağlayabilir ama meme yapınız aşağıdaysa aksine sarkık bir görüntü verebilir.

yani doktora çok büyük ve yapay bi görüntü istemiyorum ama tabiki yetersiz de olmasın zaten bıktım küçük göğüslerden demiştim doktor da zaten yuvarlakta karar kılmıştı .ameliyata girdim çıktım dedi ki damla koymak zorunda kaldım...yuvarlağı yerleştirince tuhaf durdu hiç yakışmadı dedi ayrıca göğüs kafesim de kuş kafesiymiş sanırım ondan damla şekilliyle değiştirmiş..yani cebi yuvarlağa göre açtı da yuvarlak olmayınca damla yerleştirince mi böyle bi görüntü oluştu bilemedim ama 2 cm daha yukarda olabilirdi diye düşünüyorum..
bilmiyorum ne yapsam..

Meme uçların nerede Nasıl duruyor peki?

Benimki de tümsek göğüs, doktor bu sebepten yuvarlak yüksek profil tercih etti. Böylece tümsek görüntüyü kapatmış oldu.

Geçmiş olsun hiç dokunuz olmasa bile meme bitiş çizgisi vardır mutlaka. Oçizgi benimki gibi asagidaysa böyle olması normal bir de damla olunca dekolte bölgesi boş kalmis olabilir. Zaten göğüs kafesinde değişikmiş. Emin olun yuvarlak top gibi tuhaf durabilirdi. Benim gövdem uzun meme kat çizgisi aşağıda yuvarlak konuldu bana ama catalim yok. Memnunum aslında yoksa sakliycam diye açık yakalı bişey giyemezdim. Bence doktor gövdene uygun olanı yapmıştır. Kasin yeri belli sonuçta .biraz yumusasinlar pushup sutyenler le halledersin.

aslında sütyenle çok güzel duruyor yani elimle şöyle hafif kaldırsam da güzel duruyor ama desteksizken de aşağıdalar gibi zaten baya yumuşadı 4 ay oldu

beni takip edebilir misiniz fotoğraf yükledim ordan yorumlayabilirseniz sevinirim

aslında sütyenle çok güzel duruyor yani elimle şöyle hafif kaldırsam da güzel duruyor ama desteksizken de aşağıdalar gibi zaten baya yumuşadı 4 ay oldu
Bence bir yıl bekle hala mutsuz oluyorsan baktiginda belki revizyon düşünebilirsin. Farklı doktorlar ile gorusmeni tavsiye ederim. Hayırlısı olsun.

Benimde senden fazla farkım yok yani görüntü itibariyle değil
Yuvarlak karar vermiştik ama ameliyattan sonra doktorumdan öğrendim damla taktığını
Kaslarım çok zayıf olduğu için yuvarlağın üst tarafının çok abartılı göründüğü bunun için damlayı tercih ettiğini söyledi tabi şok evet sütyensiz üstler dolgun dolgun durmuyor ama ne yalan söyliyim belli olmasından iyidir

Benimde senden fazla farkım yok yani görüntü itibariyle değil
Yuvarlak karar vermiştik ama ameliyattan sonra doktorumdan öğrendim damla taktığını
Kaslarım çok zayıf olduğu için yuvarlağın üst tarafının çok abartılı göründüğü bunun için damlayı tercih ettiğini söyledi tabi şok evet sütyensiz üstler dolgun dolgun durmuyor ama ne yalan söyliyim belli olmasından iyidir

merhaba yine ben göğüslerim daha da aşağıya indiler gibi geliyor.....rica etsem yeni eklediğim fotoğraflarıma bakabilir misiniz ya ...özellikle bazı fotolarda üzerimde kazak,bluz varken daha da bir sarkık görünüyor sanki off..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…