Meme uçların nerede Nasıl duruyor peki?yani doktora çok büyük ve yapay bi görüntü istemiyorum ama tabiki yetersiz de olmasın zaten bıktım küçük göğüslerden demiştim doktor da zaten yuvarlakta karar kılmıştı .ameliyata girdim çıktım dedi ki damla koymak zorunda kaldım...yuvarlağı yerleştirince tuhaf durdu hiç yakışmadı dedi ayrıca göğüs kafesim de kuş kafesiymiş sanırım ondan damla şekilliyle değiştirmiş..yani cebi yuvarlağa göre açtı da yuvarlak olmayınca damla yerleştirince mi böyle bi görüntü oluştu bilemedim ama 2 cm daha yukarda olabilirdi diye düşünüyorum..
bilmiyorum ne yapsam..
Benimki de tümsek göğüs, doktor bu sebepten yuvarlak yüksek profil tercih etti. Böylece tümsek görüntüyü kapatmış oldu.yani doktora çok büyük ve yapay bi görüntü istemiyorum ama tabiki yetersiz de olmasın zaten bıktım küçük göğüslerden demiştim doktor da zaten yuvarlakta karar kılmıştı .ameliyata girdim çıktım dedi ki damla koymak zorunda kaldım...yuvarlağı yerleştirince tuhaf durdu hiç yakışmadı dedi ayrıca göğüs kafesim de kuş kafesiymiş sanırım ondan damla şekilliyle değiştirmiş..yani cebi yuvarlağa göre açtı da yuvarlak olmayınca damla yerleştirince mi böyle bi görüntü oluştu bilemedim ama 2 cm daha yukarda olabilirdi diye düşünüyorum..
bilmiyorum ne yapsam..
Geçmiş olsun hiç dokunuz olmasa bile meme bitiş çizgisi vardır mutlaka. Oçizgi benimki gibi asagidaysa böyle olması normal bir de damla olunca dekolte bölgesi boş kalmis olabilir. Zaten göğüs kafesinde değişikmiş. Emin olun yuvarlak top gibi tuhaf durabilirdi. Benim gövdem uzun meme kat çizgisi aşağıda yuvarlak konuldu bana ama catalim yok. Memnunum aslında yoksa sakliycam diye açık yakalı bişey giyemezdim. Bence doktor gövdene uygun olanı yapmıştır. Kasin yeri belli sonuçta .biraz yumusasinlar pushup sutyenler le halledersin.yani doktora çok büyük ve yapay bi görüntü istemiyorum ama tabiki yetersiz de olmasın zaten bıktım küçük göğüslerden demiştim doktor da zaten yuvarlakta karar kılmıştı .ameliyata girdim çıktım dedi ki damla koymak zorunda kaldım...yuvarlağı yerleştirince tuhaf durdu hiç yakışmadı dedi ayrıca göğüs kafesim de kuş kafesiymiş sanırım ondan damla şekilliyle değiştirmiş..yani cebi yuvarlağa göre açtı da yuvarlak olmayınca damla yerleştirince mi böyle bi görüntü oluştu bilemedim ama 2 cm daha yukarda olabilirdi diye düşünüyorum..
bilmiyorum ne yapsam..
Meme uçların nerede Nasıl duruyor peki?
Benimki de tümsek göğüs, doktor bu sebepten yuvarlak yüksek profil tercih etti. Böylece tümsek görüntüyü kapatmış oldu.
Geçmiş olsun hiç dokunuz olmasa bile meme bitiş çizgisi vardır mutlaka. Oçizgi benimki gibi asagidaysa böyle olması normal bir de damla olunca dekolte bölgesi boş kalmis olabilir. Zaten göğüs kafesinde değişikmiş. Emin olun yuvarlak top gibi tuhaf durabilirdi. Benim gövdem uzun meme kat çizgisi aşağıda yuvarlak konuldu bana ama catalim yok. Memnunum aslında yoksa sakliycam diye açık yakalı bişey giyemezdim. Bence doktor gövdene uygun olanı yapmıştır. Kasin yeri belli sonuçta .biraz yumusasinlar pushup sutyenler le halledersin.
Albüm yapsana
Meme uçların nerede Nasıl duruyor peki?
Çatal istiyorduysanız zaten hatalı protez tercih etmişsiniz. Meme yapısı yukarıda olanlar için damla belki dekolteye az da olsa katkı sağlayabilir ama meme yapınız aşağıdaysa aksine sarkık bir görüntü verebilir.
Bence bir yıl bekle hala mutsuz oluyorsan baktiginda belki revizyon düşünebilirsin. Farklı doktorlar ile gorusmeni tavsiye ederim. Hayırlısı olsun.aslında sütyenle çok güzel duruyor yani elimle şöyle hafif kaldırsam da güzel duruyor ama desteksizken de aşağıdalar gibi zaten baya yumuşadı 4 ay oldu
Doktor ile görüştünmu bu durumu o ne dıyor
Benimde senden fazla farkım yok yani görüntü itibariyle değilyani doktora çok büyük ve yapay bi görüntü istemiyorum ama tabiki yetersiz de olmasın zaten bıktım küçük göğüslerden demiştim doktor da zaten yuvarlakta karar kılmıştı .ameliyata girdim çıktım dedi ki damla koymak zorunda kaldım...yuvarlağı yerleştirince tuhaf durdu hiç yakışmadı dedi ayrıca göğüs kafesim de kuş kafesiymiş sanırım ondan damla şekilliyle değiştirmiş..yani cebi yuvarlağa göre açtı da yuvarlak olmayınca damla yerleştirince mi böyle bi görüntü oluştu bilemedim ama 2 cm daha yukarda olabilirdi diye düşünüyorum..
bilmiyorum ne yapsam..
Benimde senden fazla farkım yok yani görüntü itibariyle değilyani doktora çok büyük ve yapay bi görüntü istemiyorum ama tabiki yetersiz de olmasın zaten bıktım küçük göğüslerden demiştim doktor da zaten yuvarlakta karar kılmıştı .ameliyata girdim çıktım dedi ki damla koymak zorunda kaldım...yuvarlağı yerleştirince tuhaf durdu hiç yakışmadı dedi ayrıca göğüs kafesim de kuş kafesiymiş sanırım ondan damla şekilliyle değiştirmiş..yani cebi yuvarlağa göre açtı da yuvarlak olmayınca damla yerleştirince mi böyle bi görüntü oluştu bilemedim ama 2 cm daha yukarda olabilirdi diye düşünüyorum..
bilmiyorum ne yapsam..
merhaba,
4 ay önce hiç meme dokum yokken dual plan-300 cc damla şekilli meme protez ameliyatı oldum,
büyüklükleri güzel ve dikler ama sanki başlangıç yeri çok aşağıda , askılı giydiğimde fiilan hiç çatalım yokmuş yada aşağıda kalıyormuş gibi
ve bikini giydiğimde kuzenlerim de senin memelerin çok değişik aşağıda gibi ama dik ilginç dediler(ameliyat olduğumu bilmiyorlar),
böyle bir durum yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?