Evet büyütme ameliyatı oldum göğüsümden çok sırtım ağrıyor. Size bu nasıl geçer ? Sırt kaslarım daha önce böyle bir ağırlık taşımadığı için şimdi alışma sürecinde mi yoksa sırt kaslarım zayıf diye bu hep böyle mi kalacakBüyütme operasyonu oldunuz muhtemelen sırt kaslariniz zayıf olduğu ve postür durusunuzla ilgili
Evet büyütme ameliyatı oldum göğüsümden çok sırtım ağrıyor. Size bu nasıl geçer ? Sırt kaslarım daha önce böyle bir ağırlık taşımadığı için şimdi alışma sürecinde mi yoksa sırt kaslarım zayıf diye bu hep böyle mi kalacakYouTube dan evde yapabileceğiniz egzersizler büyük ölçüde sorunu minimale indirir, vaktiniz elverirse haftada 2.3 gün pilates özel ders yada grup dersi olabilir , yani dert etmeyiniz hallolur sadece Zaman ayırmanız gerekiyor ( fitness pilates eğitmeniyim )
Gecicek merak etmeyin. Ben de yasadim ilk aylarda. 3 ayda yok denecek kadar azaldi sirt agrim. 5 ay icindeyim smdi hic hissetmiyorum sirtimda agri nerdeyse kalmadi. Sanirim omurga yuklenen agirliga adapte olmaya calisiyor. Zamanla geciyorAğrım şiddetlenmiyor da uzun süre bir yerden sırtım destek almazsa uzanmazsam veya yaslanmazsam eğer sürekli devam eden bi ağrı var önceden dik de duramıyordum şimdi durabiliyorum ama kas altı konduğu için protez kaslarım geriliyor sanırım inşallah geçer
Sevindim duyunca teşekkür ederim çok sağ olun geçecek inşallahGecicek merak etmeyin. Ben de yasadim ilk aylarda. 3 ayda yok denecek kadar azaldi sirt agrim. 5 ay icindeyim smdi hic hissetmiyorum sirtimda agri nerdeyse kalmadi. Sanirim omurga yuklenen agirliga adapte olmaya calisiyor. Zamanla geciyor
Merhaba kas üstü mü oldunuz kas alti mi? Ben de yaptiracagim da kararsizimGecicek merak etmeyin. Ben de yasadim ilk aylarda. 3 ayda yok denecek kadar azaldi sirt agrim. 5 ay icindeyim smdi hic hissetmiyorum sirtimda agri nerdeyse kalmadi. Sanirim omurga yuklenen agirliga adapte olmaya calisiyor. Zamanla geciyor
Dual plan yapildi. Saniyorumki dogal gorunmesi icin en cok tercih edilen yontem bu. Gorustugum tum dr lar dual plan onermisti zaten. Zayif oldugum icin kas ustu imkansizdi. Bu yontemde ust kisimda gecis belli olmasin diye kas altinda alt kisim ise kas ustunde oluor. Cift plan diye geciyor zaten. Boylelikle protezin kenarlari belli olmuyor dogal bir gecis oluyor.Merhaba kas üstü mü oldunuz kas alti mi? Ben de yaptiracagim da kararsizim
Kas altı yaptırın dual plan olarak geçen alternatif var, ben kas üstü yaptırmıştım 10 yıl oldu azda olsa elli belirsiz defarmasyon oluştu , tabi geçen sürede etkilidir mutlakMerhaba kas üstü mü oldunuz kas alti mi? Ben de yaptiracagim da kararsizim
Teşekkür ederim kas alti yaptirdim 5 gun oldu. Oldukca ağrılı bir surec ama suan icin görüntüden memnunumKas altı yaptırın dual plan olarak geçen alternatif var, ben kas üstü yaptırmıştım 10 yıl oldu azda olsa elli belirsiz defarmasyon oluştu , tabi geçen sürede etkilidir mutlak