Meme protezi yaptırıp sigara kullananlar varmı ?

gzdlk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
7
1
37
Merhaba arkadaşlar
16 Aralıkta meme protezi ameliyatına gireceğim. Sigara kullanıyorum ve doktor en geç 10 gün kala bırakmamı söyledi ama asla bırakamıyorum. Meme protezi olupta sigara kullanan arkadaşlarım tecrübenize ihtiyacım var :KK43:

Merhaba arkadaşlar
16 Aralıkta meme protezi ameliyatına gireceğim. Sigara kullanıyorum ve doktor en geç 10 gün kala bırakmamı söyledi ama asla bırakamıyorum. Meme protezi olupta sigara kullanan arkadaşlarım tecrübenize ihtiyacım var :KK43:
Merhabalar.ah bu sigara ortak derdimiz.bende bırakamadan girdim ameliyata.mümkün olduğu kadar az için lütfen.özellikle meme protez ameliyatlarında önemli bir konu.aklınıza geldiği an başka bir şeye yönelmeye çalışın.şimdiden geçmiş olsun 💐

Merhabalar.ah bu sigara ortak derdimiz.bende bırakamadan girdim ameliyata.mümkün olduğu kadar az için lütfen.özellikle meme protez ameliyatlarında önemli bir konu.aklınıza geldiği an başka bir şeye yönelmeye çalışın.şimdiden geçmiş olsun 💐
Ahh malesef 😔 çok teşekkür ederim 🙏🏻 İyileşme süreciniz zorlu oldumu peki ? Sorun yaşadınız mı?

Ahh malesef 😔 çok teşekkür ederim 🙏🏻 İyileşme süreciniz zorlu oldumu peki ? Sorun yaşadınız mı?
Bende sorun var biraz ama farklı bir durum.ameliyat sırasında narkozdan hiç sorun yaşamadım.iyileşme süresince doktorum hep içme dedi durdu :)
Sorun yaşama kısmına hiç odaklanmayın lütfen.kendinizi strese sokmayın.ne kadar az o kadar iyidir sadece bunu düşünün.

Merhaba arkadaşlar
Merhaba bende 3 aralıkta oldum bırakmadım ilk gün gece 1 tane içtim sonra ki günler 3 dört elimden geldiğince içmemeye çalışıyorum cuma günü kontrole gideceğim bakalım ne diyecek :)

Bende sorun var biraz ama farklı bir durum.ameliyat sırasında narkozdan hiç sorun yaşamadım.iyileşme süresince doktorum hep içme dedi durdu :)
Sorun yaşama kısmına hiç odaklanmayın lütfen.kendinizi strese sokmayın.ne kadar az o kadar iyidir sadece bunu düşünün.
Meme protezi olmadım henüz doktor arayisindayim ama burun ameliyatı olduğumda doktorum banada kesinlikle içme demişti hatta ameliyata girmeden önce 12 saat içinde sigara içmemiş olmamı istedi. Ne yazık ki ben ciddiye almadım ameliyattan 12 saat sonra ne olucak bı tane iciyim dedim icmez olaydım baygınlık geçirdim resmen ölüyorum sandım yatağa sürünerek gittim hastanedeydim bide gizli gizli odamda bulunan wc de içtim. Gizli içtiğim için ne hemşire ye ne doktora söyleyemedim 😣 ondan sonra ne mi oldu dersin? Herkesin 1 gün içinde taburcu olduğu ameliyattan 3 gün sonra ancak taburcu olabildim çünkü kan durmuyordu 🥺 Sakın ama sakın en azından uzun bir süre içmeyin rica ediyorum doktorlar boşuna yada laf olsun diye söylemiyorlar. Şanslıydım ki kendimi kötü hissettiğim an söndürdüm basım felaket döndü kalbim o kadar hızlı çarptı ki kalp krizi sandım sürüne sürüne o yatağa gidisimi bi ben bilirim bi Allah 😂 Bide yatak çok yüksek kendime cektirdigim en kötü ızdıraptı

Tabiki icmek dogru degil iyilesmeyi yavaslatiyo ama ben cuma günü meme büyütme ve karin germe ameliyatini birlikte oldum dr.um olabildigince azalt dedi zaten cok icmiyorum 4-5 tane günde dedim onlarida yaridan kirarak ic dedi ameliyat günü beklerken narkoz dr.um geldi daha zamanim varmi dedim sigarami icicen dedi evet dedim suclu suclu tmm hadi ic gel cabuk dedi ictim 2 saat sonra ameliyata girdim ertesi gün taburcu olana dek icmedim ama sonra normal devam ettim günde 4-5 tane bugün 3. Kontrolüm vardi dr hepsindede masallah diye diye beni yolluyor iyilesme sürem sahane agrim yok diyebilirim sadece kas agrim var yaralarimda cok cok iyi durumda yalniz ben suyun etkisine inaniyorum günde en az 5 litre su iciyorum hem ödem toplamamak adina hemde suyun vücudu yikadigina inaniyorum ve tabiki inanciniza neye inanirsaniz onu yasarsiniz ben hic negatif düsünmedim sizde düsünmeyin simdiden gecmis olsun
Merhaba arkadaşlar

Meme protezi olmadım henüz doktor arayisindayim ama burun ameliyatı olduğumda doktorum banada kesinlikle içme demişti hatta ameliyata girmeden önce 12 saat içinde sigara içmemiş olmamı istedi. Ne yazık ki ben ciddiye almadım ameliyattan 12 saat sonra ne olucak bı tane iciyim dedim icmez olaydım baygınlık geçirdim resmen ölüyorum sandım yatağa sürünerek gittim hastanedeydim bide gizli gizli odamda bulunan wc de içtim. Gizli içtiğim için ne hemşire ye ne doktora söyleyemedim 😣 ondan sonra ne mi oldu dersin? Herkesin 1 gün içinde taburcu olduğu ameliyattan 3 gün sonra ancak taburcu olabildim çünkü kan durmuyordu 🥺 Sakın ama sakın en azından uzun bir süre içmeyin rica ediyorum doktorlar boşuna yada laf olsun diye söylemiyorlar. Şanslıydım ki kendimi kötü hissettiğim an söndürdüm basım felaket döndü kalbim o kadar hızlı çarptı ki kalp krizi sandım sürüne sürüne o yatağa gidisimi bi ben bilirim bi Allah 😂 Bide yatak çok yüksek kendime cektirdigim en kötü ızdıraptıİ

Tabiki icmek dogru degil iyilesmeyi yavaslatiyo ama ben cuma günü meme büyütme ve karin germe ameliyatini birlikte oldum dr.um olabildigince azalt dedi zaten cok icmiyorum 4-5 tane günde dedim onlarida yaridan kirarak ic dedi ameliyat günü beklerken narkoz dr.um geldi daha zamanim varmi dedim sigarami icicen dedi evet dedim suclu suclu tmm hadi ic gel cabuk dedi ictim 2 saat sonra ameliyata girdim ertesi gün taburcu olana dek icmedim ama sonra normal devam ettim günde 4-5 tane bugün 3. Kontrolüm vardi dr hepsindede masallah diye diye beni yolluyor iyilesme sürem sahane agrim yok diyebilirim sadece kas agrim var yaralarimda cok cok iyi durumda yalniz ben suyun etkisine inaniyorum günde en az 5 litre su iciyorum hem ödem toplamamak adina hemde suyun vücudu yikadigina inaniyorum ve tabiki inanciniza neye inanirsaniz onu yasarsiniz ben hic negatif düsünmedim sizde düsünmeyin simdiden gecmis olsun
Ne kadar pozitif bir mesaj 😍 Çok geçmiş olsun, iyi olmanıza çok sevindim 🙏 Su tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkür ederim :)
Bu arada sigarayı bıraktım 4. Günüm ama yılbaşında iyileşmiş olursam bir paketle kaldığım yerden devam edicem 😂

Merhaba arkadaşlar
merhaba ameliyat öncesi sonrası hatta hastanede acılar içinde kıvranırken bile tuvalette içtim.
pişmanım. kesinlikle içme

X