Henüz 2 ay anca oldu ameliyatm eşim çok israrcı bebek konusunda bnde bi kararszlık devm.edyor.amelyat olmadan önce olsa düşnmezdm yapardm ama şmdi amlyat sonrası düşndüryo ...
Henüz 2 ay anca oldu ameliyatm eşim çok israrcı bebek konusunda bnde bi kararszlık devm.edyor.amelyat olmadan önce olsa düşnmezdm yapardm ama şmdi amlyat sonrası düşndüryo ...
kusura bakma kurallara uymalıyız hepimiz. Ergenlik dönemlerinde bende öyle yazardım bi de mesaj hakkımız çok olmazdı ücretli sms ler atardık ama şimdi t9 u var düzeltmesi var dimi :)
kusura bakma kurallara uymalıyız hepimiz. Ergenlik dönemlerinde bende öyle yazardım bi de mesaj hakkımız çok olmazdı ücretli sms ler atardık ama şimdi t9 u var düzeltmesi var dimi :)
Yok arkadaslar bebek için fikrim değişti 1 yili doldurdm ameliyatn üzerinden ama yapmadim bebek.göğüslerim iyice otursun istedim şimdide tam.oturmuşken göze alamyorum:)))
Neden 6 ay beklemek gerekiyorki silikon taktirdiktan sonra. Bir türlü mantığına oturtamadim ben.. yani silikon taktirdik diyelim ve bir ay sonra hamile kaldik. Zaten hamilelik süresi 9-10 ay .... yani hamilelik süresince zaten yerleşmiş olmuyor mu silikon. 6 aydan daha uzun bir süre geçmiş oluyor yani