Meme Protezi ve asimetri

Batma su an için yok daha doğrusu Drenlerimde batma var :KK43: 7 gün oldu kanama hala devam ediyor hiç bir şey yapamıyorum nefes bile alınca drenlerim batıyor. Kanama hiç azalmadı onun dısında Morartı, ağrı vs gibi bi şey yok ama dediğim gibi 7 gündür oluk oluk drenlerim doluyor. 3 saatte bir fulleniyorlar. Güya doktor bu gün çıkartacak ama kanama durmadı. Dünyanın en mükemmel memesi bile olsa bunca probleme gerçekten değmezmiş. Ameliyat sonrası çıkacak bir komplikasyon olursa ben de dava edeceğim. 14 küsür param gitti 7 gündür yatalak gibiyim çektiğim acı kaybettiğim kan da cabası :KK43: tekrar bir sağlık problemi istemiyorum. Size de çok geçmiş olsun.
Cok kanaman agrin olmasi bence iyi degil
Direnler bende sadece yarim gün durdu ve kan felanda yoktu acaba cokmu zorlandi da ondan oldu ama insallah sorun olmaz

kızlar merhaba geçmiş olsun. ist da yaşıyorum ben de olmayı düşünüyorm önereceğiniz doktor ve fiyat bilgisi rica edebilir mym sizden

Batma su an için yok daha doğrusu Drenlerimde batma var :KK43: 7 gün oldu kanama hala devam ediyor hiç bir şey yapamıyorum nefes bile alınca drenlerim batıyor. Kanama hiç azalmadı onun dısında Morartı, ağrı vs gibi bi şey yok ama dediğim gibi 7 gündür oluk oluk drenlerim doluyor. 3 saatte bir fulleniyorlar. Güya doktor bu gün çıkartacak ama kanama durmadı. Dünyanın en mükemmel memesi bile olsa bunca probleme gerçekten değmezmiş. Ameliyat sonrası çıkacak bir komplikasyon olursa ben de dava edeceğim. 14 küsür param gitti 7 gündür yatalak gibiyim çektiğim acı kaybettiğim kan da cabası :KK43: tekrar bir sağlık problemi istemiyorum. Size de çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, şimdi nasılsınız umarım tüm şikayetleriniz geçmiştir

Valla bu asimetri bende de var. Sol daha iri sağ daha ufak duruyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Ameliyat öncesinde de sol da biraz doku vardı ama keşke Doktorum bunu göz önünde bulundurup dengelemeye çalışsaydı. Ödemler gitsin bakacağım duruma göre...

Selam canım. Ben de 22 temmuzda oldum 2. Haftam. Benim de sağ daha şiş sola göre. Göğüs arası çok ayrık.İlk zamanlar bu şekilde olması çok normalmiş. Düzgün şekil alabilmesi için en az 2 _3 ay beklenmesi gerekiyormuş.forumda da çok okudum.bu tarz yazanların hepsi düzeldi demiş. İyi düşünelim iyi olsun. Hiç sıkma canını 🌸🌸

Canım bende dusunuyorum pazartesi amelıyat günüm boyum 162 kilom 50 ve 0 bedenim dıyeblırım göğüs ıcın. Ben yorumlarda küçüldüğünü okudum hep. 375 kafaya taktım bu yüzden 400 olsa ne olur blmıyrm resım vs goremıyrm da nasl duruyolar blmıyorum bı fıkır verirsen sevınırım 😏

X