Meme Protezi ve asimetri

Noldbtt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
698
1.168
EDIT: 7. Gün drenler alınmak için açıldı. Asimetri yok çok şükür, acı da drenden kaynaklıymıs herhangi bir sızı acı yok ❤🥰☺ —- Merhabalar geçen Cumartesi ameliyat oldum bu gün 3. Günüm. 1.67 boy 52 kilodayım. Ameliyat öncesi doktorumla 400cc yuvarlakta anlaşmıştık göğüs dokumu yeterli bulmuş kas üstü yapacağını söylemişti. Ameliyattan sonra 500cc koyduğunu güzel olduğunu söyledi. Her neyse sağ göğsüm sola göre çok daha inik yani biri anyada biri Konya’da. Şok oldum. Evet şişlikler muhakkak vardır ama bu kadar farklı duran oldu mu hiç? Çok mutsuzum zaten kocaman çok büyük yapmış. Bi de arada 3 parmaklık bi mesafe var. Hem ayrı hem asimetrik... Henüz 3. Gün ama ben böyle kalmasından çok korkuyorum. Ayrıca belim çok ince resmen oyuncak şişme kadınlara döndüm. Üstelik çok ucuz duruyor. Doktorum da iyi bir doktor diye biliyorum öyle ucuza da kaçmadım. Neden böyle oldu anlamadım. :KK43: bu kadar asimetrik durup sonradan düzelen oldu mu?

Son düzenleme:
Merhabalar geçen Cumartesi ameliyat oldum bu gün 3. Günüm. 1.67 boy 52 kilodayım. Ameliyat öncesi doktorumla 400cc yuvarlakta anlaşmıştık göğüs dokumu yeterli bulmuş kas üstü yapacağını söylemişti. Ameliyattan sonra 500cc koyduğunu güzel olduğunu söyledi. Her neyse sağ göğsüm sola göre çok daha inik yani biri anyada biri Konya’da. Şok oldum. Evet şişlikler muhakkak vardır ama bu kadar farklı duran oldu mu hiç? Çok mutsuzum zaten kocaman çok büyük yapmış. Bi de arada 3 parmaklık bi mesafe var. Hem ayrı hem asimetrik... Henüz 3. Gün ama ben böyle kalmasından çok korkuyorum. Ayrıca belim çok ince resmen oyuncak şişme kadınlara döndüm. Üstelik çok ucuz duruyor. Doktorum da iyi bir doktor diye biliyorum öyle ucuza da kaçmadım. Neden böyle oldu anlamadım. :KK43: bu kadar asimetrik durup sonradan düzelen oldu mu?
Selam canım. Ben de 22 temmuzda oldum 2. Haftam. Benim de sağ daha şiş sola göre. Göğüs arası çok ayrık.İlk zamanlar bu şekilde olması çok normalmiş. Düzgün şekil alabilmesi için en az 2 _3 ay beklenmesi gerekiyormuş.forumda da çok okudum.bu tarz yazanların hepsi düzeldi demiş. İyi düşünelim iyi olsun. Hiç sıkma canını 🌸🌸

Selam canım. Ben de 22 temmuzda oldum 2. Haftam. Benim de sağ daha şiş sola göre. Göğüs arası çok ayrık.İlk zamanlar bu şekilde olması çok normalmiş. Düzgün şekil alabilmesi için en az 2 _3 ay beklenmesi gerekiyormuş.forumda da çok okudum.bu tarz yazanların hepsi düzeldi demiş. İyi düşünelim iyi olsun. Hiç sıkma canını 🌸🌸
Ay çok teşekkür ederim gerçekten moral oldu :) sana da çok geçmiş olsun bir an önce düzelirler umarım ❤️

Ameliyat öncesi asimetri varmıydı cnm göğüslerinde, yani biri aşağıda biri yukarıda varmıydı,

Benim öncesinde göğüs dokum vardı ama 2emzirmeden sonra içleri yumuşayıp biraz sarkma olmuştu, asimetri durumu ameliyat öncesinde farketmedim pek ama ,yani biri aşağıda biri yukarıda gibi görünmüyodu bana, gerçi aynada azda olsa görüyordum o hali yani asimetri gibi, biri aşağıda biri yukarıda gibiydi az,,

Ve ameliyat sonrası biri daha çok şişti diğeri normaldi, şiş olan taraf daha geç indi diğerine göre, ve ilk gün bende asimetriden şok olmuştum böyle kalıcakmı bunlar diye çok üzülüyordum ,sütyeni düzenli kullandım masajlarımıda yaptım ödemler indi yumuşadılar acılarım geçti, ama malesef hiç bişekilde o asimetri düzelmedi, sağ göğsüm sola göre daha aşağıda, sol göğsüm çok güzel yuvarlak dik görünüyor ama sağ göğsüm,ucundaki kendi dokum sarkıyor sanki ,,Dr bana 300cc anca sığdı denedim dedi, daha büyüğü almadı dedi, ama ben şuan düşünüyorumda 400cc bile sığardı bence, ozaman bu ucundaki kendi dokum silikonla sıkışır sarkma yapmazdı meme ucum, dimdik durunca pek belli olmuyor ama kendimi gevşek pozisyonda tutup aynaya baktığımda meme aşağıda durduğu bariz belli ediyor kendini, bu yüzden evde rahatım ama dışarıya çıkarken sütyensiz çıkamıyorum yine, ben hepte dimdik kabadayı gibi yürüyememki, Dr bana dik yürürsen belli olmaz gevşek yürüdüğün için öyle oluyor demişti, geçen yıl mayısta olmuştum, kasaltı mentor, 15ay geçmiş ama artık alıştım napiyim

Ameliyat öncesi asimetri varmıydı cnm göğüslerinde, yani biri aşağıda biri yukarıda varmıydı,

Benim öncesinde göğüs dokum vardı ama 2emzirmeden sonra içleri yumuşayıp biraz sarkma olmuştu, asimetri durumu ameliyat öncesinde farketmedim pek ama ,yani biri aşağıda biri yukarıda gibi görünmüyodu bana, gerçi aynada azda olsa görüyordum o hali yani asimetri gibi, biri aşağıda biri yukarıda gibiydi az,,

Ve ameliyat sonrası biri daha çok şişti diğeri normaldi, şiş olan taraf daha geç indi diğerine göre, ve ilk gün bende asimetriden şok olmuştum böyle kalıcakmı bunlar diye çok üzülüyordum ,sütyeni düzenli kullandım masajlarımıda yaptım ödemler indi yumuşadılar acılarım geçti, ama malesef hiç bişekilde o asimetri düzelmedi, sağ göğsüm sola göre daha aşağıda, sol göğsüm çok güzel yuvarlak dik görünüyor ama sağ göğsüm,ucundaki kendi dokum sarkıyor sanki ,,Dr bana 300cc anca sığdı denedim dedi, daha büyüğü almadı dedi, ama ben şuan düşünüyorumda 400cc bile sığardı bence, ozaman bu ucundaki kendi dokum silikonla sıkışır sarkma yapmazdı meme ucum, dimdik durunca pek belli olmuyor ama kendimi gevşek pozisyonda tutup aynaya baktığımda meme aşağıda durduğu bariz belli ediyor kendini, bu yüzden evde rahatım ama dışarıya çıkarken sütyensiz çıkamıyorum yine, ben hepte dimdik kabadayı gibi yürüyememki, Dr bana dik yürürsen belli olmaz gevşek yürüdüğün için öyle oluyor demişti, geçen yıl mayısta olmuştum, kasaltı mentor, 15ay geçmiş ama artık alıştım napiyim
Çok teşekkürler yorumunuz için herhangi bir asimetri ya da sarkıklık yoktu ama galiba biri diğerine göre daha şiş. Şu an hala vakumlu drenler duruyor şiş olan diğerine göre şırıl şırıl akıyor. Valla bakalım hayırlısı olur. Ben göğüslerimin bu kadar alacağını düşünmüyordum hiç. Normalde 32-34 beden giyiyorum dediğim gibi şimdi üst bedenim resmen kocaman. Eşim de görevde 1 hafta sonra ancak görecek zaten istemiyordu :KK43: şoklar geçirecek muhtemelen. Ay umarım herkesin istediği gibi olur. Şişlikler indikçe yazacağım.

Merhabalar geçen Cumartesi ameliyat oldum bu gün 3. Günüm. 1.67 boy 52 kilodayım. Ameliyat öncesi doktorumla 400cc yuvarlakta anlaşmıştık göğüs dokumu yeterli bulmuş kas üstü yapacağını söylemişti. Ameliyattan sonra 500cc koyduğunu güzel olduğunu söyledi. Her neyse sağ göğsüm sola göre çok daha inik yani biri anyada biri Konya’da. Şok oldum. Evet şişlikler muhakkak vardır ama bu kadar farklı duran oldu mu hiç? Çok mutsuzum zaten kocaman çok büyük yapmış. Bi de arada 3 parmaklık bi mesafe var. Hem ayrı hem asimetrik... Henüz 3. Gün ama ben böyle kalmasından çok korkuyorum. Ayrıca belim çok ince resmen oyuncak şişme kadınlara döndüm. Üstelik çok ucuz duruyor. Doktorum da iyi bir doktor diye biliyorum öyle ucuza da kaçmadım. Neden böyle oldu anlamadım. :KK43: bu kadar asimetrik durup sonradan düzelen oldu mu?
Merhaba geçmiş olsun. Daha yeni ameliyat olmuşsunuz. Çok kafanıza takmayın. 1. Ayın sonunda ödemler iniyor. Ve ondan sonra güzelleşmeye başlıyor. Benim yaklaşık 2 ay olucak . Şuan benim de bir orantısızlığım var bunun nedeni birine 330 diğerine 360 takılmış olması. Doktor masajla büyük olanın ineceğini söyledi. Siz de zamanı gelince masajlara başlayacaksınız. Onları aksatmayın. Şişlikler indiğinde doktor iyi ki 500 cc koymuş diyeceksiniz. Ben de keşke daha büyük olsaymış diyenlerdenim🙈🙈. Hiiiç merak etmeyin 😊

Merhaba geçmiş olsun. Daha yeni ameliyat olmuşsunuz. Çok kafanıza takmayın. 1. Ayın sonunda ödemler iniyor. Ve ondan sonra güzelleşmeye başlıyor. Benim yaklaşık 2 ay olucak . Şuan benim de bir orantısızlığım var bunun nedeni birine 330 diğerine 360 takılmış olması. Doktor masajla büyük olanın ineceğini söyledi. Siz de zamanı gelince masajlara başlayacaksınız. Onları aksatmayın. Şişlikler indiğinde doktor iyi ki 500 cc koymuş diyeceksiniz. Ben de keşke daha büyük olsaymış diyenlerdenim🙈🙈. Hiiiç merak etmeyin 😊
Çok teşekkür ederim ya bir de benim karnım resmen davul gibi şişti şu an. Yine göğüslere göre küçük duruyor ama normaldeki halinin neredeyse 4 katı. Sizin de karnınızda ödem oluştu mu? :KK43: ne zaman geçer acaba.

Çok teşekkür ederim ya bir de benim karnım resmen davul gibi şişti şu an. Yine göğüslere göre küçük duruyor ama normaldeki halinin neredeyse 4 katı. Sizin de karnınızda ödem oluştu mu? :KK43: ne zaman geçer acaba.
Oluştu tabi hamile gibiydim 🙈 o da gitti . Hepsi geçiyor. Boşu boşuna moral bozmaya gerek yok. 3 hafta daha sabredin. Değişimi kendi gözlerinizle göreceksiniz 😊

Haha ilk haftam geldi aklıma, şişmezmi cnm ya normalde zayıfım bende ama 9aylık gibiydim maşallah, içime çeksemde gitmiyordu bide, içimde karpuz var gibiydi hem sert hem kocamandı, bende araştırmıştım ozamanlar normalmi diye, hatta dra sormuştum çok normal dedi ödem zamanla geçicek dedi, geçmiycek gibi hissedip daraldığım zamanlar oldu tabi ama hepsi geçti normale döndüm, sadece sabır cnm benim😘😊

Asimetriyi bilemiyorum öyle bir problem yaşamadım ama benimde arası ayrık. İlk günler ödemden dolayı çok gergin olduğu için aşırı ayrıklardı. Yumuşadıkça normalleşti. Benim 1,5 sene oldu yaklaşık 2-3 cm arası açık sütyen giyince birleşiyor gayet memnunum.

Benim

Benim de öyle biri yukarda biri aşağıda bir ay oldu ameliyat olalı ama bişey değişeceğini düşünmüyorum ve çok küçük oldu :KK43: 270-240 cc boşuna ameliyat oldum gibi düşünüyorum ki neden alışmalıyım :KK12:bir sürü para bayılttım ağrı çektim avukatla görüşmeye düşünüyorum

Peki gögüslerde batma var mıydı ameliyat olalı bir ay olacak son bir hafta göğüsümde batma hissediyorum yerden bişey alamıyorum direk batıyor :KK61:Doktor da ödem gittiğini söylüyor o zaman diğer göğüsümde neden batma yok anlayamadım

Peki gögüslerde batma var mıydı ameliyat olalı bir ay olacak son bir hafta göğüsümde batma hissediyorum yerden bişey alamıyorum direk batıyor :KK61:Doktor da ödem gittiğini söylüyor o zaman diğer göğüsümde neden batma yok anlayamadım
Batma su an için yok daha doğrusu Drenlerimde batma var :KK43: 7 gün oldu kanama hala devam ediyor hiç bir şey yapamıyorum nefes bile alınca drenlerim batıyor. Kanama hiç azalmadı onun dısında Morartı, ağrı vs gibi bi şey yok ama dediğim gibi 7 gündür oluk oluk drenlerim doluyor. 3 saatte bir fulleniyorlar. Güya doktor bu gün çıkartacak ama kanama durmadı. Dünyanın en mükemmel memesi bile olsa bunca probleme gerçekten değmezmiş. Ameliyat sonrası çıkacak bir komplikasyon olursa ben de dava edeceğim. 14 küsür param gitti 7 gündür yatalak gibiyim çektiğim acı kaybettiğim kan da cabası :KK43: tekrar bir sağlık problemi istemiyorum. Size de çok geçmiş olsun.

Normal cnm, benimde anlam veremediğim bi durumdu ,yok öyle bi acı sadece sol göğsümdü, göğüs arasına doğru kısmında dayanılmaz batma oluyordu derin nefes alırken en çok, ve bende yerden bişey alamıyordum feci batıyordu, şöyleki benim sütyrn sanki bi beden küçüktü bana öyle bi sıkıyorduki kapatınca en çokta ondan batıyordu sanki oram, çünkü dayanamagıp bazen sütyenin fermuarını sçıyordum 5dk dinlendiriyordum açık halde çok rahattım, sonra tekrar kapatmak ölümdü resmen, içerde sanki yumru var o batıyor gibiydi, ama öyle böyle derken günler geçti ,o acı azala azala kayboldu ve hala sütyene devamdı ve sütyen hala sıktığı halde o batma hissini yaşamadım, demekki iyileşme sürecinde normalmiş o batma, içerde doku fazla müdahale görmüş belki sonuçta silikon sokulup çılarılıyor bikaçsefer ondan geç iyileşiyor, ama sonuçta geçicek bi durum sende sabret cnm🙏geçmiş olsun

Batma su an için yok daha doğrusu Drenlerimde batma var :KK43: 7 gün oldu kanama hala devam ediyor hiç bir şey yapamıyorum nefes bile alınca drenlerim batıyor. Kanama hiç azalmadı onun dısında Morartı, ağrı vs gibi bi şey yok ama dediğim gibi 7 gündür oluk oluk drenlerim doluyor. 3 saatte bir fulleniyorlar. Güya doktor bu gün çıkartacak ama kanama durmadı. Dünyanın en mükemmel memesi bile olsa bunca probleme gerçekten değmezmiş. Ameliyat sonrası çıkacak bir komplikasyon olursa ben de dava edeceğim. 14 küsür param gitti 7 gündür yatalak gibiyim çektiğim acı kaybettiğim kan da cabası :KK43: tekrar bir sağlık problemi istemiyorum. Size de çok geçmiş olsun.
Moralini bozma hepsi geçecek inşallah. Bende ilk 5 gün çok ağrı çektim keşke yaptırmasaydım dedim ama şimdi diyorumki neden daha önce yaptırmamışım. Herkesin iyileşme süreci farklıdır benimde 5 gün direnler vardı çıktıktan sonra hızlıca iyileştim. Umarım seninde öyle olur. Bir terslik olmazsa bir ay sonra iyiki diyeceksin emin ol. Umarım herşey istediğin gibi olur.

Anlastigin cc den büyük koymasi gercekten garip ki zaten 400cc bile daha güzel olurmus
Zayifsin bide cok yapmacik olur gibi
Bide gömlek felan alirken büyük beden alcan 🤷🏽‍♀️
Bende bastan nasil ikisi esitse sonrasinda da öyleydi bide agri sizi nedir hic bilmiyom yoktu yani herkeste baska demekki

X