Cuma ameliyat oldum salı sabahı cıktımKaç gün hastanede yattınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma ameliyat oldum salı sabahı cıktımKaç gün hastanede yattınız?
Geçmiş olsun normalde 1 gün kalınır sizde neden böyle uzun sürdüCuma ameliyat oldum salı sabahı cıktım
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınDrenler vardı drenden gelen de olunca çekmedi 4 gun kaldı 5. Gün çekti çıktık
20. Gün Bugun şükür çok iyiyim mesaideyimÇok geçmiş olsun şimdi nasılsın
20. Gün Bugun şükür çok iyiyim mesaideyim
Hangi şehirde sin canım23. Gun günaydın birazdan olmayan bikinimle denize gidiyorum Kasım olabilir ama yaz ben bitti demeden bitmez bikiniler yenilenmeli iyiyim şükür
Mugla göcekHangi şehirde sin canım
2 ay oluyor ameliyat olalı yüzüstü yatıyorum doktor öyle uyumam gerektiğini söyledi. Kaşıntıdan uykuya dalamıyorum.Bu arada Asırı kaşıntı var birkac gündür deniz suyu iyi gelir dedim ama gecmedi derisi soyuluyor ve uçlar hâlâ cok hassas normal mi acaba bilen, yasayan??? #memeprotez #kaşıntı
Krem vermedi bir göz kremi verdi o da bitti. Bugun tam 1 ay oldu. dikiş izleri için hangi kremi kullandınızçok çok normal :) sanki güneşte yanmışım da öyle bir soyulmam vardı kaşınma kısmı da öyle deri bi anda genişlediği için oluyor, çatlama yapabilirmiş şu dönemde bende olmadı ama kremlerine dikkat et. Uç kısımları için de ilginç bir acım vardı 2. hafta sonuna doğruydu sanırım taktıkları sporcu sütyeninden kaynaklandığını düşünüp onu çıkardım yerine daha rahat bi şey takmıştım o zamandan beri acım yok hassasiyetim de geçti senin de geçecektir hepsi çok normal yani :)