Meme protezi sonrası

zuzuum41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
37
2
4.günüm bugün
Mentor 275 yuvarlak protez takıldı
Devlet hastanesinde oldum op. ilk gün inanılmaz agrılı gecti kabus gibi kaburgalarımı ayırdılar sanki dayanılmaz bişey lanet ettim naptım ben dedim
Dr um ağrı kesici konusunda cimri ona parol uğur diyelim sadece parol veriyor ve işe yaramıyor tabiiki

Sondam ve drenlerim var Sondam İyiki var 🙏
İşkence gibi bir geceden sonra 2.gün kısmen daha iyiydi parol ugur c. Tesi olmasına ragmen geldi ve aksam arveles ve aldolan taktırdıgım için kızdı 20 yıllık hemşireyim ben sen burda sadece hastasın dedi ölim o zaman ben..🤔 🥺.. Deli ağrıyı keserim parol

Ve pazar 3.gün daha iyiydi İyiki. Cebime arveles tablet aşmısım 😉🤷‍♀️ parol uğur gelmedi Bugun ama kesin talimatı var sadece parol verilecek 🤪🤣 kendi kendime otutabildim kollarımı hareket ettirmeden sıkıntı yok ama antibiyotik yan etkisi basladı Bugun de mantar oldum ama bu hep böyleydi ben hiç ilac kullanmam 10 yol ön e doğumda alıstım en son yine aynı olmusu
Neyse 3.gün füzelerimle barıştık konforlu bir gün oldu 💙💙👏👍

4.sabah tan bildiriyorum saat 5 deli ağrı ile uyandım ve parol aldım 🤫 dren sonda hepsi duruyor drenlerden gelen 50 cc kadar agrı gerginlik seklinde göğüslerde ama sırtım yatmaktan tutuldu p.Tesi Bugun visite gelir parol uğur cıkarsa bari beni Bugun 🙏 bandajları açar insallah merakla bekliyorum

4. Gün viziti az önce bitti parola devam 💃🤣 drenler 20ser cc geldi sonda cıkıyor bu arada kendi kendime tuvalete cıktım oturuyorum Bugun cok daha iyiyim 👍🤗💙

5.gunden günaydın aksam 9.30 da uyudum sabah kahvaltıya kadar rahat ağrısız
Parol uğur da güleryüzlüydü Bugun drenler baktı tamam cekelim çıkabilirsin dedi 😉
İşini iyi yapan insanları seviyorum işine karışmadığınız sürece çok iyi idi drum ve çıktım eve gidiyorum drenler çekilirken çok canım yandı flaster alerji yapmıs ama güzel olmus lar 🤗💙

6.gun evde geçti 2 cocuk olup yatılmıyor tabii ağrılar azaldı agrı kesici aksam 1 tane aldım mesela bu arada parol uğur bana arveles yazmıs 😉 sıkıntım antibiyotik kaynaklı vajinal mantar ve flaster le sardıgı için memişlerimi olusan alerjinin deli kaşıntısı şu flaster Bi çıksa hersey bitecek huzura ericem🙏💙

11 gün Bugun cok rahatım haftasına 9.gun yanı pansumana cagırdı Dr um flasteri çıkardık alerji yaptı yerine elastik bandaj sardık o da nefes aldırmıyor cok sıkı eve gelince cıkardım 🙈 bişey olmaz umarım ama duramıyorum onunla daralıyorum 🤷‍♀️ geceleri dik yattım tüm hafta kalitesiz uyku dısında sıkıntı yoktu yalnız cok yukardalar inecek mi bunlar?

Ben hic agri kesici kullanmadim hic agrimda yoktu🙂 bide drenler 24 saat gecmeden cikarildi sende niye öyle sürdü anlamadim

11 gün Bugun cok rahatım haftasına 9.gun yanı pansumana cagırdı Dr um flasteri çıkardık alerji yaptı yerine elastik bandaj sardık o da nefes aldırmıyor cok sıkı eve gelince cıkardım 🙈 bişey olmaz umarım ama duramıyorum onunla daralıyorum 🤷‍♀️ geceleri dik yattım tüm hafta kalitesiz uyku dısında sıkıntı yoktu yalnız cok yukardalar inecek mi bunlar?
Geçmiş olsun canım, gözünaydın. Umarım hayal ettiğin memeleri kavuşursun. Göğüslerin zamanla biraz iner, daha tam oturmadılar

Allah aşkına banada akıl verin
2 çocuğum var ikisinide 2 ser yıl emzirdim 24 yasindayim üstüne bide 25 kilo verdim doğum kilosu dan hariç tabi gogsum bitti içi kalmadi derisi burus kiriş üst üste katlanıyor özgüvenin bitti kendime bakamıyorum 2 ay önce emzirmeden ayırdım doktora gttim doktor 1 yıl geçmesi lazım dedi doktor bile bu halime sasirdi
Çok korkuyorum bulunduğum ilde birtane plastik cerrahi var ondan başka şansım yok başka yerlere ameliyat için kimse beni götürmez zaten ameliyat olursam da kimseye söylemeden olmam lazım çevre baskısı malum akıl verin bana nolur gözlerim doluyo kendime bkamiyorum birden bu hale geldim o yüzden çok etkilendim hem kilo verdim hem memeden ayırdım bı baktım ki kendimi ne hale getirmisim
70 yaşındaki birinin göğsü benimkinden iyidir
Tavsiyelerinizi bkliyorm

2 çocuğum var ikisinide 2 ser yıl emzirdim 24 yasindayim üstüne bide 25 kilo verdim doğum kilosu dan hariç tabi gogsum bitti içi kalmadi derisi burus kiriş üst üste katlanıyor özgüvenin bitti kendime bakamıyorum 2 ay önce emzirmeden ayırdım doktora gttim doktor 1 yıl geçmesi lazım dedi doktor bile bu halime sasirdi
Çok korkuyorum bulunduğum ilde birtane plastik cerrahi var ondan başka şansım yok başka yerlere ameliyat için kimse beni götürmez zaten ameliyat olursam da kimseye söylemeden olmam lazım çevre baskısı malum akıl verin bana nolur gözlerim doluyo kendime bkamiyorum birden bu hale geldim o yüzden çok etkilendim hem kilo verdim hem memeden ayırdım bı baktım ki kendimi ne hale getirmisim
Tavsiyelerinizi bkliyorm
Ben bildigim 6 ay sonra hemen yaptirabilirsin emzirmeyi biraktinsa bide baya kilo vermissin normal memelerin o hale gelmesi zamanini bekle yaptir gizlice zaten kimseyi ilgilendirmez esin okey veriyosa

Ben bildigim 6 ay sonra hemen yaptirabilirsin emzirmeyi biraktinsa bide baya kilo vermissin normal memelerin o hale gelmesi zamanini bekle yaptir gizlice zaten kimseyi ilgilendirmez esin okey veriyosa
Eşim normalde izin vermez ama böyle olunca izin verdi tabi insllh cesaretimi toplayabilirim yoksaki böyle herrgun duaun dusun nereye kdar
İşte doktor seçeneğim yok devlet Hastanesi'nde tek bir doktor var oda iyimi kötümü hastaları memnun mu degilmi hicbisey bilmiyorum birazda korkum o yönde sanirim

Tavsiyelerinizi bkliyorm
Tek başıma ameliyata girdim çıktım ve uçağa trene bindim... yurtdışından geldim ve bir yıl olmasına rağmen kimse anlamadı. Eşiniz size destek çıkacaktır. Başka bir şehire götürüp biraz orada kalsanız iyi olacaktır. Çocuklarınızı emanet edecek birileri var mı? Kaldığınız yerde sırf bir plastik doktor var diye ona gitmeyin. İyice araştırın, sorun soruşturun, muayeneye gidin, aklınızdaki soruları sorun. Eğer gerçekten içinize sinerse, o zaman ameliyat olun. Doktor seçimi düşündüğünüzden daha da önemli.

Tek başıma ameliyata girdim çıktım ve uçağa trene bindim... yurtdışından geldim ve bir yıl olmasına rağmen kimse anlamadı. Eşiniz size destek çıkacaktır. Başka bir şehire götürüp biraz orada kalsanız iyi olacaktır. Çocuklarınızı emanet edecek birileri var mı? Kaldığınız yerde sırf bir plastik doktor var diye ona gitmeyin. İyice araştırın, sorun soruşturun, muayeneye gidin, aklınızdaki soruları sorun. Eğer gerçekten içinize sinerse, o zaman ameliyat olun. Doktor seçimi düşündüğünüzden daha da önemli.
Eşim destek oluyor fakat çocuklarımı birakm gbi birşey sozkonusu değil öyle kimsem yk
Eşim başka yerlerde götür beni ama çocuklar olunca olmuyor işte :KK43:

Eşim destek oluyor fakat çocuklarımı birakm gbi birşey sozkonusu değil öyle kimsem yk
Eşim başka yerlerde götür beni ama çocuklar olunca olmuyor işte :KK43:
İlk gece özellikle çok ağrılı geciyorr yanınızda mutlaka biri olmalı hatta ilk 3 gün diyelim çocukla cok zor 3ngün biyere bırakıp eşiniz refakatında halledebilirsinşz biz öyle yaptık arkadas baktı 2 kızıma da sağolsun eşim de hastanede yanımda kaldı

5.gunden günaydın aksam 9.30 da uyudum sabah kahvaltıya kadar rahat ağrısız
Parol uğur da güleryüzlüydü Bugun drenler baktı tamam cekelim çıkabilirsin dedi 😉
İşini iyi yapan insanları seviyorum işine karışmadığınız sürece çok iyi idi drum ve çıktım eve gidiyorum drenler çekilirken çok canım yandı flaster alerji yapmıs ama güzel olmus lar 🤗💙
Kaç gün hastanede yattınız?

X