merhabalar, geçmiş olsun. ben ameliyat olalı 1 ay oldu, ameliyattan 5-6 saat sonraydı sanırım tek başıma kalkmaya başladım, ama benimki kas üstü bu yüzden kas altı kadar ağrılı bi süreç geçirmedim, yan yatmaya da 2. haftadan sonra destekli şekilde başlamıştım hafif yan yatıp yastıkla destekliyodum kendimi epey rahatlatıyo bu yatış şekliMerhabalar yaklaşık 2 hafta once meme protezi ameliyatı oldum ama hala yataktan kendi başıma kalkamıyorum özellikle sabah ilk uyandığımda. Ben hala yükseltilmiş yastıklarla düz şekilde uyuyabiliyorum. Bazen uzandigimda kendi kendime kalkabiliyorum ama sağ tarafimdaki dikiş yerinde keskin bir ağrı oluyor ve zorlamak istemiyorum çok. Elbette herkesin süreci farkli olur ama yine de fikir olması açısından sizler ne zaman kendiniz kalkabildiniz? Ne zaman yat yatmaya baslayabildiniz?
teşekkür ederim :) siz baya iyi durumdaymışsınız ya. O zaman sizin yatış şeklini denemek için biraz daha vaktim var benimmerhabalar, geçmiş olsun. ben ameliyat olalı 1 ay oldu, ameliyattan 5-6 saat sonraydı sanırım tek başıma kalkmaya başladım, ama benimki kas üstü bu yüzden kas altı kadar ağrılı bi süreç geçirmedim, yan yatmaya da 2. haftadan sonra destekli şekilde başlamıştım hafif yan yatıp yastıkla destekliyodum kendimi epey rahatlatıyo bu yatış şekli
Bugün ilk defa kendim kalkabildim yine de bir gelişme varBende kas altı oldum 3 haftadan sonra doktorum agırlık vermeyecek şekilde yan yatabilirsin dedi ama tam beceremem şekli bozulur diye 1 hafta daha bekledim bence direnmeyin yan yatıcam diye vucudunuz size ne zaman yatabileceginizi söylüyor ameliyatı olduk tamam ama şimdi şeklini muhafaza etmeniz lazım benim 8 ay oldu ameliyat olalı daha bu ay ustune 2 kez yatayım dedim sorun yok yuzustu yatabiliyorum artık benim uzuvum gibiler ama psikolojikmen dedim baskı yapıp sarkatırım zamanla cok canım isterse biraz yatıp dönüyorum
Bende 5 mayısta ameliyat oldum hem dikleştirme hem büyütme ilk gün çok zor geçti kalkmak için benim canım hiç tatlı değildir o yüzden bi hatayla kendimi zorladım kendim kalkmaya çalıştım kalp krizi geçiriyorum yada silikonlar patlıyor galiba dedim :) bugün 13. Günüm her işimi kendi yapıyorum baya yumuşamaya da başladılar hala sırt üstü iki yastıkla yatıyorum aslında belki normal bir şekilde de yatabilirim ama bana iki yastıkla yatmak daha rahat geliyor hala yan yatma işine sanırım birinci ay kontrolünden sonra ancak geçerim diye düşünüyorum. Bütün zorluklar Hepsi geçiyor gün geçtikçe hala inanamıyorum bunlar benim mi diyeBugün ilk defa kendim kalkabildim yine de bir gelişme varhiç sırtüstü yatmam ama bu sürecin sonunda ona da alışacağım galiba. üstüne yatmaya ben de korkardım herhalde şu an çok uzak bir ihtimal gibi geldi o yatış şekli hahahah
ilk günden kalkmaya çalışmak mii o nasıl bir cesaret helal olsunBende 5 mayısta ameliyat oldum hem dikleştirme hem büyütme ilk gün çok zor geçti kalkmak için benim canım hiç tatlı değildir o yüzden bi hatayla kendimi zorladım kendim kalkmaya çalıştım kalp krizi geçiriyorum yada silikonlar patlıyor galiba dedim :) bugün 13. Günüm her işimi kendi yapıyorum baya yumuşamaya da başladılar hala sırt üstü iki yastıkla yatıyorum aslında belki normal bir şekilde de yatabilirim ama bana iki yastıkla yatmak daha rahat geliyor hala yan yatma işine sanırım birinci ay kontrolünden sonra ancak geçerim diye düşünüyorum. Bütün zorluklar Hepsi geçiyor gün geçtikçe hala inanamıyorum bunlar benim mi diye
sizin ne kadar oldu ki yüzüstü yat dedi doktorĆok ilginç benim doktorumda yuz ustu yatacaksın dedi ve zorunlu sabah akşam başlarda çok zordu ama simdi daha iyi cok sukur
Koltuk altından oldu kesi. Ameliyatin 6. Günü yuz ustu yatmaya başladım. Çarşamba günü bir ay olacaksizin ne kadar oldu ki yüzüstü yat dedi doktor