• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme protezi sonrası fotoğraflı şekil bozukluğu

Butterfly542

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2023
9
0
6
39
Arkadaşlar meme protezi ve dikleştirme ameliyatı sonrası sağ meme başım şu şekilde.Doktor düzelir diyor ama nasıl olucak bilmiyorum.3 gün oluyor ama altı kavisli meme altının.Çukur gibi.Sanki dikiş yanlardan fazla çekilmiş gibi.Böyle bir şey yaşayan var mı düzelir mi gerçekten.foto ekliyorum ve çok üzgünüm.Memenin çatala doğru olan yan kısmı da diğer meme gibi yuvarlak değil daha düz.Çok korkuyorum bir çaresi var mıdır?

Eklentiler

• IMG_3784.png
    IMG_3784.png
    771,1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3780.jpeg
    IMG_3780.jpeg
    158 KB · Görüntüleme: 18
Arkadaşlar meme protezi ve dikleştirme ameliyatı sonrası sağ meme başım şu şekilde.Doktor düzelir diyor ama nasıl olucak bilmiyorum.3 gün oluyor ama altı kavisli meme altının.Çukur gibi.Sanki dikiş yanlardan fazla çekilmiş gibi.Böyle bir şey yaşayan var mı düzelir mi gerçekten.foto ekliyorum ve çok üzgünüm.Memenin çatala doğru olan yan kısmı da diğer meme gibi yuvarlak değil daha düz.Çok korkuyorum bir çaresi var mıdır?
Meme başında ve aerola da bir sorun yok gibi bu açıdan sağ tarafınız görünmüyor. Canınızı sıkmak istemem ama maalesef dikişleriniz olmamis umarım skar doku oluşmaz.Ve daha 3 gün olmuş dirhenleriniz neden çıkarıldı? Düzeltilebilir bir durum endişe etmeyin sadece bundan sonra iyilesme sürecinizin cok iyi takip edilmesi lazım. Doktorunuza güveniyorsaniz takip ettirin güvenmiyorsaniz iyi bir doktora takibinizi yaptırın en az 3-4 ay. Ki iyileşme süreci ne kadar iyi yönetilirse olası problemi çözmek daha kolay olsun. Ve resim çekmek için bile olsa korsenizi cikarmamalisiniz ağırlık esnetip bozabilir

Back