Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 1 ayda erimişti. Pahalı bir krem vermişti doktor. Kendim aldım parayla. O krem sayesinde sertlik benim 1 haftada geçmişti. Dikişlerim 1 ay içinde komple yok oldu. Şu an nereden ameliyat olduğumu söylemesem kimse anlamazMerhaba meme protezi sonrası eriyen dikişler ne zaman eriyor o sertlik gidiyor mu? Dikiş yerine masaj yapılıyor mu tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirseniz çok sevinirim
Merhaba benim 2 ay oldu ameliyat olalı doktorum silikon sheet verdi kullanıyorum ilerleme var ama içteki sertlik hala tam geçmedi .sizin bir haftada geçmesi ne kadar güzelBende 1 ayda erimişti. Pahalı bir krem vermişti doktor. Kendim aldım parayla. O krem sayesinde sertlik benim 1 haftada geçmişti. Dikişlerim 1 ay içinde komple yok oldu. Şu an nereden ameliyat olduğumu söylemesem kimse anlamaz
bünyeden bünyeye fark eder elbette. Benim günlük yaralarım da çabuk kapanır. Vücut yapısıyla alakalı sanırım. Ama bunu kafaya takmayın. Güzel günleri hayal ederek mutlu olun. En zoru gitmiş çünkü. Sizin de 1 ay sonra en geç geçecektir eminim.Merhaba benim 2 ay oldu ameliyat olalı doktorum silikon sheet verdi kullanıyorum ilerleme var ama içteki sertlik hala tam geçmedi .sizin bir haftada geçmesi ne kadar güzel
İnşallah çok çok teşekkür ederimbünyeden bünyeye fark eder elbette. Benim günlük yaralarım da çabuk kapanır. Vücut yapısıyla alakalı sanırım. Ama bunu kafaya takmayın. Güzel günleri hayal ederek mutlu olun. En zoru gitmiş çünkü. Sizin de 1 ay sonra en geç geçecektir eminim.
Sizin ne kadar sürede geçtimerhaba, o sertligin gecmesi icin buna benzer bir urun kullanmaniz gerekiyor:
Silikon Sheet RG-3635 | Anka Medikal
Siliko sheet rg-3635 meme büyütme ve meme küçültme gibi estetik operasyonlar sonrasında kullanılan ürünlerdir. Skar izi onarımında...www.ankamedikal.com.tr
Merhaba. Hangi kremi kullandınız acaba.Bende 1 ayda erimişti. Pahalı bir krem vermişti doktor. Kendim aldım parayla. O krem sayesinde sertlik benim 1 haftada geçmişti. Dikişlerim 1 ay içinde komple yok oldu. Şu an nereden ameliyat olduğumu söylemesem kimse anlamaz
silikon bazlı bir kremdi. Kremi bulunca size resmini atacağım.Merhaba. Hangi kremi kullandınız acaba.
Teşekkür ediyorum cevabınız içinkızlar kremin adı contraktubex doğru yazamamış olabilirim çünkü kremi bulamadım. Annemde kaldı sanırım ameliyat sonrası uzun süre annemde kalmıştım
cildi kuru olan insanlar için önce nemlendirici sonra krem demişti doktorum. Sebebi bu olabilir kaşıntının. Ben köpek ısırık, kedi tırnak izi yaralarında da kullandım bir süre. Çok memnun kaldım. Dikişlerin yeri de şu an ben söylemesem anlayan yok. ❤Bende var bu krem yara izleri için kullanılıyor. Ben kızımın dikiş izi için almıştım onda da bende de çok kaşıntı yapıyor
Doktorunuzu merak ettim. En ince ayrıntıya kadar bilgilendirmiş çok nadir böyle hekimlercildi kuru olan insanlar için önce nemlendirici sonra krem demişti doktorum. Sebebi bu olabilir kaşıntının. Ben köpek ısırık, kedi tırnak izi yaralarında da kullandım bir süre. Çok memnun kaldım. Dikişlerin yeri de şu an ben söylemesem anlayan yok. ❤
doktorum eşsiz bir doktor gerçekten. 2019 yılında ameliyat oldum ufuk üniversitesinde hala gece 12 bile olsa sabah muayeneye gel bayadır bakmadık diyen birisi. Burun konusunda ve farklı operasyonlar hakkında görüşüyoruz şu an. Üstelik kontrollerimi tahlillerimi özelde pahalı olur diye devlet hastanesinde başka doktorlara yaptırmam konusunda yardımcı oluyor. Sonucu gidip ona gösteriyorumDoktorunuzu merak ettim. En ince ayrıntıya kadar bilgilendirmiş çok nadir böyle hekimler