Meme Protezi sonrası dalgalanma yaşayan var mı? Çok mutsuzum

uysybl

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
3
2
Yaklaşık 6 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum 3. Aya kadar hersey cok iyiydi tam 3 ayı doldurdum memeler sarkmış gibi aşagı indi haddinden fazla üstte bir boşluk oluştu. Onlara bişey olmasın diye asla kendim bile dokunmuyordum ve gün geçtikçe gögüs arasında dalgalanmalar oluştu, cok belirgin olmaya başladı 3. Ayda doktoruma başvurdum. Yapacak birşey olmadığını hersey olması gerektigi gibi dedi ve geciştirdi. Çok mutsuzum ne yapmaliyim bilmiyorum asla estetik bir görüntü yok aynalara bakmak istemiyorum. Bu durumu yaşayıp çözüm bulan var mı ? Lütfen yardım edin…

Çok geçmiş olsun canım, hangi marka silikon taktırmıştın? Biliyorsan tam modelini de yazar mısın?
Yaşadığın rippling denilen dalgalanma ne yazık ki.

Yaklaşık 6 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum 3. Aya kadar hersey cok iyiydi tam 3 ayı doldurdum memeler sarkmış gibi aşagı indi haddinden fazla üstte bir boşluk oluştu. Onlara bişey olmasın diye asla kendim bile dokunmuyordum ve gün geçtikçe gögüs arasında dalgalanmalar oluştu, cok belirgin olmaya başladı 3. Ayda doktoruma başvurdum. Yapacak birşey olmadığını hersey olması gerektigi gibi dedi ve geciştirdi. Çok mutsuzum ne yapmaliyim bilmiyorum asla estetik bir görüntü yok aynalara bakmak istemiyorum. Bu durumu yaşayıp çözüm bulan var mı ? Lütfen yardım edin…
Sormuşlar ama cevap yazmamışınız.öncelikle hangi marka silikon ve kas üstü mü kas altı mı taktırdınız onu belirtseydiniz keşke.önceki memenizde dokunuz var mıydı,göğsünüz de sarkma var mıydı.aşağı inmemesi için belki toparlama ameliyatı da olmanız gerekliydi.eğer sarkmanız yoksa yani doktor nasıl yapacak birşey yok der ki! Galiba 2. Bir ameliyat olmanız gerek.aynalara bakamamanıza çok üzüldüm çünkü benimde benzeri şekli başımdan geçti.seni anlayabiliyorum.çok zor günler geçirdim.Ama o doktorun bir lafıyla moralini bozma vardır muhakkak bir çözümü.belki de işine gelmiyordur revizyon ameliyatı

Ayrıca kaç cc protez taktırdınız?

X