- 30 Mart 2024
- 86
- 13
- 27
Kızlar merhaba 10 gün önce dikleştirmesiz kas altı motiva marka 355 cc meme protezi ameliyatı oldum. Kendimce süreci şu zamana kadar rahat geçirdim dayanılmaz ağrılarım olmadı ilk 3-4 gün biraz zorlamıştı sadece. Ama 8.günden sonra Sol mememde dikişte kanama oldu sızıntı şeklinde yoğun değil ama kanıyor arada tampon yapıyorum duruyor bir süre sonra tekrar başlıyor doktoru aradım olabilir bekleyelim dedi ama dün gece yine sızıntı şeklinde ameliyat bandından geçip karnıma doğru akınca çok panik oldum doktoru tekrar aradım yarın gel bakalım dedi az önce doktorun yanından çıktım. Doktor da şaşırdı ilk kez meme büyütme ameliyatında dikişte kanama sorunu yaşadım dedi anlam veremedi dikişinde açılma da göremiyorum dedi demekki vücudun geç iyileştiriyor yarayı dikişi korkma geçicek sadece seni biraz uğraştıracak dedi pansuman yapıp kapattı ameliyat bantlarından verdi yedek.Fazla kan olduğunda kirlendiğinde çıkar baticon sür verdiğim ameliyat bantlarından yapıştır dedi . Sağ mememde hiç sorun yok çok şükür kanama filan olmadı ama bilmiyorum doktor korkma geçicek dese de içim hiç rahat değil . En zor olan ilk 3-4 gün bile böyle sorunlar olmadı 10. Gün artık ufak ufak toparlanmaya başlamam gerekirken normal mi ya korseyi de takmaya devam et sadece dikişleri çok sıkmasın dedi en üst 3 kopçasını en bola taktım aşağıları takmadım dikişe baskı yapmasın diye . Başına böyle bir durum gelen var mı siz ne yaptınız lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız benimle korkuyorum endişeliyim