Merhaba herkese. 41 yaşındayım ve bir çocuk emzirdim.Memelerim içi boş ve küçücük hale geldiği için 2 hafta önce meme protezi ameliyatı oldum.Kas zarı altı(subfasyal) teknikle 350 cc mentor marka high profil yuvarlak protez takılmıştı.Bana ilk günden bu yana çok büyük görünüyordu .Ama doktoruma da çok zayıf olduğum dahası benim mutsuz olduğumu gördüğü için büyük görünmeye başladı. Bu arada göğüslerimin altlarında sertlikler oluştu.Sanki göğüs kafesim memeleri taşıyamıyor gibi gerginlik ve huzursuzluk da cabası..Netice de doktorum hemen yarın da dahil olmak üzere benim kararıma göre önümüzdeki 2 hafta içinde 300cclik anatomik model ile ,şu an takılı olan protezi değiştimeyi önerdi. Operasyonun üstünden henüz 2 hafta geçtiği için çok kararsızım ama baştan itibaren benim de daha doğal ve küçük bir meme istediğim olduğu için değiştirmenin beni daha mutlu edeceğini de düşünüyorum. Lisede öğretmenim ve muhtemelen kapanma sürecinden sonra sınavlar başlayacak diye de hemen olmakla 1 ay dolana kadar beklemek arasında kararsızım. Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Karar vermek için çok acele etmiş mi olurum,bu kadar kısa sürede iki ameliyat tıbbi olarak da sorun yaratır mı gibi konularda kafam çok karışık. Doktoruma güveniyorum ve yine ona teslim olmaktan başka şansım yok ama deliricem kararsızlıktan.