Meme protezi dalgalanma sorunu

ezgimelodi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
36
1
22
2 ay oldu her şey güzel gidiyo derken bi kaç gündür masaj yaparken sol mememde dekolte kısmında dalgalanma hissiyatı yaşıyorum elledikçe şu an iyice taktım her dakika elim orada çok korkuyorum daha ileri seviyeye giderse ve yurt dışında yaşıyorum tekrar revizyon ya da doktoruma kontrole gitmek vs zor benim için ama tabi ki en önemlisi sağlık gerekirse gideceğim.Aynı durumu yaşayanlar var mı?Bu arada protezlerim mentor

3. Ayda bende de sol mememin altında dalgalanma başlamıştı. 6. Ayı doldurdum dalgalanma arttı. Doktoruma o zaman sorduğumda meme dokum olmadığı için bunun normal olduğunu yapacak bir şey olmadığını söylemişti arttıktan sonra muayeneye gitmedim şimdi de farklı bir şey söyleyeceğini sanmıyorum. Bazen düzelebiliyormuş umarım sizinki düzelir

3. Ayda bende de sol mememin altında dalgalanma başlamıştı. 6. Ayı doldurdum dalgalanma arttı. Doktoruma o zaman sorduğumda meme dokum olmadığı için bunun normal olduğunu yapacak bir şey olmadığını söylemişti arttıktan sonra muayeneye gitmedim şimdi de farklı bir şey söyleyeceğini sanmıyorum. Bazen düzelebiliyormuş umarım sizinki düzelir
Dışarıdan belli olacak şekilde mi arttı?Sizinki düzelmedi mi

Dışarıdan belli olacak şekilde mi arttı?Sizinki düzelmedi mi
Ben bildiğim için iç kısmında bir sorun olduğunu bakınca anlıyorum başkasına da göstermedim belli oluyor mu diye. Şöyle söyleyim biraz kilo alır gibi oldum düzeldi sandım ama sonrasında tekrardan belli oldu. 5. Ayda sağ içte oldu bu ay sol tarafımın yanlarında da olmaya başladı. Benimki artarak ilerliyor 😔

Ben bildiğim için iç kısmında bir sorun olduğunu bakınca anlıyorum başkasına da göstermedim belli oluyor mu diye. Şöyle söyleyim biraz kilo alır gibi oldum düzeldi sandım ama sonrasında tekrardan belli oldu. 5. Ayda sağ içte oldu bu ay sol tarafımın yanlarında da olmaya başladı. Benimki artarak ilerliyor 😔
Üzüldüm sizin içinde🥹Ne yapacaksınız peki revizyon olucak mısınız ya da yağ enjeksiyonu yapılıyormuş sanırım çok bilgim yok ama

X