Hayır yoktu dümdüzdü ama doktor 230 cc koyabilecek kadar alan var dediBence kötü durmuyor ameliyat sonrası birleşmiyor diye üzülenler vargayet güzeller öncesinde meme dokunuz varmıydı 230ccye göre büyük göğüsleriniz maşallah
Evet tabii barkodlu bir garanti kartı varMerhabalarrrr kızlar ameliyat sonrasi size doktorunuz protez hakkinda garanti belgesi yada bardot bilgisi vs ayrinti verdimi ? Lütfen cevaplarmsnz
Hiç memem olmadığı için arası da yoktuBen çok beğendim gerçekten.Protez öncesi göğüs aranız nasıldı
Doktorunuz kim acaba bi de mentor marka mı?Hiç memem olmadığı için arası da yoktu
Herhalde unutuldu 2 gün sonra kontrolüm var sormalıyım ozaman değilmiEvet tabii barkodlu bir garanti kartı var
Ameliyattan çıktığım da hastane odasında protez kutuları duruyordu daha sonradan garanti belgelerini verdiler bunları saklayın kutuları atabilirsiniz dediler.Merhabalarrrr kızlar ameliyat sonrasi size doktorunuz protez hakkinda garanti belgesi yada bardot bilgisi vs ayrinti verdimi ? Lütfen cevaplarmsnz
Güzel olmuş belki daha yeni olduğu için böyle olabilir 1..2 aya arası duzelebilit kontrole gidince doktoruna sorarsan aklında en azından soru işareti kalmazHerkese merhaba, 4 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum, 230 cc yuvarlak kas üstü protez takıldı. Ameliyat sürecim ve sonrası gayet güzeldi bir sıkıntı yaşamadım fakat göğüslerim çok birleşik, aklıma geldikçe masaj yapıyorum fakat ayrılmıyor, revizyon olmak hiç istemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Fotoğraf bırakıyorum
Cevaplardan anladığım kadarıyla bende bi terslik olmuşAmeliyattan çıktığım da hastane odasında protez kutuları duruyordu daha sonradan garanti belgelerini verdiler bunları saklayın kutuları atabilirsiniz dediler.
Canım olumsuz düşünme Doktorun unutmuş olabilir mutlaka sorCevaplardan anladığım kadarıyla bende bi terslik olmuş
Yarın kontrolüm var soracağım mutlakaCanım olumsuz düşünme Doktorun unutmuş olabilir mutlaka sor
Zonguldak’ta oldum tanıdığınızı sanmıyorum ama memnunum doktorumdan. 230 cc koydum dediğinde çok ağladım çektiğim acıya değmediğini hissettim fakat bokta atışı yapmışDoktorunuz kim acaba bi de mentor marka mı?