Meme protez ve süreci

Buketaykut

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
5
0
35
Merhabalar aranıza yeni katıldım.
Ve bir konuda fikir alışverişine ihtiyacım var. Geçtiğimiz ay meme protez ameliyatı oldum ve sürecim biraz zorlu geçiyor yada ben çok panik yapıyorum ve ya tez canlıyım neredeyse 1 ay olucak fakat sağ göğsümde bir problem yokken sol göğüsum biraz şişiyor doktorum la görüştüm ısrarla normal duzelicek geçecek diyor. Yaptıran kimse varmı benimle sürecini paylaşabilirim bu durumlar normal mi, başka hastaneye gittim Bi de başka doktor baksın istedim ama hiç Bi hastane kabul etmiyor bu süreci doktorunla tamamlaman gerekiyor diyorlar yani kafam da deli sorulaaaarr

Adamlar haklı. Doktorunla tamamlaman gerekiyor bu süreci. Ilk 2 ay sıkıntı çekersin, hareketlerin kısıtlı olur. Fazla ağır kaldırmamaya, kollarını yukarıda tutmamaya özen göster. Tam doğal halini alıp, yerleşmesi ve ödemin geçmesi 6 ayını bulur.

Cevabınız için teşekkür ederim. Benim ameliyatim Biraz sıkıntılı geçti ameliyattan 5 saat sonra iç kanama gecirdim o yüzden biraz panik haldeyim sanki sol taraftaki sislik gecmiycek ve problem varmış gibi hissediyorum. Ameliyattan sonra iç kanama binde bir olan Bi durum muş o da bana denk geldi umarım geçer bu süreç tekrar Bi operasyon dusunemiyorum

Benim de sol göğsüm sıkıntılıydı. Ama bir ayı tamamlayınca şu an gayet iyi durumda. Tabii eskisi kadar net hareketlerim yok çocuğumu kucağıma filan alamıyorum ama iyiyim yani. O şişlik bende de vardı. Geçiyor merak etmeyin. Dren takılmadı mı? İç kanamayı rahatlatıyordu o riski azaltıyordu

Diren takıldı hatta 1 haftaya yakın kaldı diren bende, inşallah dediğiniz gibi geçer bugün tam 1 ay oldu

Diren takıldı hatta 1 haftaya yakın kaldı diren bende, inşallah dediğiniz gibi geçer bugün tam 1 ay oldu
Bende de 3 Gün kaldı diren zorladı ama iyi ki takılmış. Şanslıyız.

Geçiyor geçiyor benim bir ayım tamamlandı bak gibi kesildi o sol göğsümdeki sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…