Meme protez sonrası kolda uyuşma

Nuwa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
23
8
Kızlar 1 hafta önce meme protez ameliyatım gerçekleşti. O günden beri sabahları kollarımda ağrı oluyor Du ama giderek azaldı daha az ağrıyla uyanıyorum. Ama dün gece uyandığımda 2 parmağım uyuşmuştu ve hiç hşsedemedim bikac dakika oynattım sonrasında kan akışı ile kendine geldi. Kolda ve parmakta uyuşma ve kısa süreli hissizlik yaşayan oldu mu aranızda aydınlatırsanız çok sevinirim 🙏

Ayni sorunu yasadimmm evet serum takilan kolumda sorun vardi uyusuyodu sislikte vardi megersemm damar disina sivi gecmisti valla yalan degil bi kac ay sizladi uyustu korktum cok sanki felc gelmis gibiydi meme agrisi ne cekmedim ama kolumdan cektim ama merak etme gecer

Ayni sorunu yasadimmm evet serum takilan kolumda sorun vardi uyusuyodu sislikte vardi megersemm damar disina sivi gecmisti valla yalan degil bi kac ay sizladi uyustu korktum cok sanki felc gelmis gibiydi meme agrisi ne cekmedim ama kolumdan cektim ama merak etme gecer
Teşekkür ederim bilgi için❤️🙏bugün daha iyi sanki

Evet düzeliyor 2 sene olurdu yaptirali her şey geçti şimdi mükemmel hiç endişe etmeyin

Teşekkürler cevabınız için. 15 gün oldu hâlâ aynı şekilde, umuyorum düzelecektir. Sağlıkla kalın 🌸

X