Merhaba aynı durumu bende yaşıyorum doktorum 380 e kadar çıkarım dedi benim boyum kısa 156 kilom 48 meme döküm çok az ben görselde 350 yi beğendim ama sonrasında küçük gelebilir gözüne diyenler oldu. Benim ameliyatım 4 gün sonra . Bence sen doktorunu dinle yada biraz küçüğü olsun 380 civarı işte yaptirmisken sonra pişman olmaMerhabalar , 171 boyunda 54 kiloyum . 2 yaşında da kızım var . Doktoruma gittiğimde göğüs kafesi çapım 18 çıktı ve 400 cc önerdi boyum ve omuzlarımdan dolayı yalnız ben İnstagramdan kedimari diye birini takip ediyorum ona 295 cc takılmış ve muhteşem duruyor . Ben max 350 istedim çünkü öyle diri dursun istiyorum. Mentor HP takılacak kas altı . Sizce doktoru dinleyip 400 mü taktırayım yoksa 350 hatta 325 mi ? Çok büyük olsun istemiyorum meme dokum az bişey var . 10 günüm var ameliyata . Yardımlarınızı rica ediyorum
Seni beklicem :) bana akıl ver olur mu taktır sonra bana da kaç olduğunu nasıl durduğunu söyler misinMerhaba aynı durumu bende yaşıyorum doktorum 380 e kadar çıkarım dedi benim boyum kısa 156 kilom 48 meme döküm çok az ben görselde 350 yi beğendim ama sonrasında küçük gelebilir gözüne diyenler oldu. Benim ameliyatım 4 gün sonra . Bence sen doktorunu dinle yada biraz küçüğü olsun 380 civarı işte yaptirmisken sonra pişman olmabirde herkesde her ölçü bir durmuyo seni yanıltmasın. Mem dökün yoksa seninde 400 öyle çok da büyük durmaya bilir.
Son 1 gün heyecandan uyuyamadım bütün gece inşallah iyi hissedersem çıkar çıkmaz yazaacagimSeni beklicem :) bana akıl ver olur mu taktır sonra bana da kaç olduğunu nasıl durduğunu söyler misin
Bendee takip ediyorum o fenomeni ama tabi zevk meselesi ben memelerini hic begenmedim boyuna gore cok kucuk kalmis ve yapay duruyor cevresi belli resmen top top sizin begeniniz kucuk memeyse bilemem ama boyunuza gore 400 de hic buyuk deil ben 160 53 kiloyum 390 koydu suanda odemlerim var kuculecek diyor herkez bu sitede herkez sonrasinda cok kuculluklugunden muzdarip tercih sizin yineMerhabalar , 171 boyunda 54 kiloyum . 2 yaşında da kızım var . Doktoruma gittiğimde göğüs kafesi çapım 18 çıktı ve 400 cc önerdi boyum ve omuzlarımdan dolayı yalnız ben İnstagramdan kedimari diye birini takip ediyorum ona 295 cc takılmış ve muhteşem duruyor . Ben max 350 istedim çünkü öyle diri dursun istiyorum. Mentor HP takılacak kas altı . Sizce doktoru dinleyip 400 mü taktırayım yoksa 350 hatta 325 mi ? Çok büyük olsun istemiyorum meme dokum az bişey var . 10 günüm var ameliyata . Yardımlarınızı rica ediyorum
GülşaaahhhSon 1 gün heyecandan uyuyamadım bütün gece inşallah iyi hissedersem çıkar çıkmaz yazaacagimbütün adetaylari yazarım
Ben iyiyim mmGülşaaahhhnasılsın aklım hep sende . Güzel haberlerini bekliyorum
Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun . Ağrılarının olmamasına çok çok sevindimBen iyiyim mmçıktım.amelyattan 12bucuk gibi hiç ağrım yok hafifbi sizlamavar şimdi corbami içtim esim yanımda ama çok rahat hareket edebiliyorum inşallah hep böyle gider bu arada 355 cc oldu şuan gayet güzel duruyo.
Selam kızlar önümüzdeki hafta bana da 335cc konulacak. Doktor 150 de sende var kümülatif düşün dedi. Acaba 335 çok mu olur diyordum. Ufak tefek bir kadınım ben de 1.58 boy 46 kilo. Sizin muhabbetler beni yüreklendirdi açıkçası çokta olmayacak gibi düşünüyorum. Ameliyat sonrası izler için yaptığınız özel birşey var mıydı?Ben iyiyim mmçıktım.amelyattan 12bucuk gibi hiç ağrım yok hafifbi sizlamavar şimdi corbami içtim esim yanımda ama çok rahat hareket edebiliyorum inşallah hep böyle gider bu arada 355 cc oldu şuan gayet güzel duruyo.
Ben 500 taktirdim ve yag enjeksiyonuyla birlikte anca guzel.durdu daha cok kucuge kacmayin zaten odemler falan gidince iyice kuculuyorSelam kızlar önümüzdeki hafta bana da 335cc konulacak. Doktor 150 de sende var kümülatif düşün dedi. Acaba 335 çok mu olur diyordum. Ufak tefek bir kadınım ben de 1.58 boy 46 kilo. Sizin muhabbetler beni yüreklendirdi açıkçası çokta olmayacak gibi düşünüyorum. Ameliyat sonrası izler için yaptığınız özel birşey var mıydı?
Benim 10. Günüm boyut olarak çok memnunum benimde çok az bir döküm vardı kendimde minyonum hemen hemen aynıyım sizinle boy kilo olarak 1.56 boyum 48 kilom 355cc takıldı dün ilk defa dar biseyler giydim üstüme tam ideal bir görüntü oldu fizigimle. Bır büyüğü olsa çok yapay dururmus. Doktorum 330 355 ve 380 denemiş 355 e karar verdim dedi 380 koltuk altından taşmış çünkü. Ben yapay gorunmesindense 1 küçük olup doğal durmasını tercih edenlerden inSelam kızlar önümüzdeki hafta bana da 335cc konulacak. Doktor 150 de sende var kümülatif düşün dedi. Acaba 335 çok mu olur diyordum. Ufak tefek bir kadınım ben de 1.58 boy 46 kilo. Sizin muhabbetler beni yüreklendirdi açıkçası çokta olmayacak gibi düşünüyorum. Ameliyat sonrası izler için yaptığınız özel birşey var mıydı?
canım bende 170 boy kg 53 doktorum da bana 300 350 arası takarız dedi bbenim göğüs dokum fındık tanesi kadar:) istiyorsan 350 taktırabilirsin doktoruna tekrar bi sorMerhabalar , 171 boyunda 54 kiloyum . 2 yaşında da kızım var . Doktoruma gittiğimde göğüs kafesi çapım 18 çıktı ve 400 cc önerdi boyum ve omuzlarımdan dolayı yalnız ben İnstagramdan kedimari diye birini takip ediyorum ona 295 cc takılmış ve muhteşem duruyor . Ben max 350 istedim çünkü öyle diri dursun istiyorum. Mentor HP takılacak kas altı . Sizce doktoru dinleyip 400 mü taktırayım yoksa 350 hatta 325 mi ? Çok büyük olsun istemiyorum meme dokum az bişey var . 10 günüm var ameliyata . Yardımlarınızı rica ediyorum
Su an nasilsiniz baya zaman gecmis memnun musunuz kuculduler mi ve yumusadilar mi acaba?Merhabalar , 171 boyunda 54 kiloyum . 2 yaşında da kızım var . Doktoruma gittiğimde göğüs kafesi çapım 18 çıktı ve 400 cc önerdi boyum ve omuzlarımdan dolayı yalnız ben İnstagramdan kedimari diye birini takip ediyorum ona 295 cc takılmış ve muhteşem duruyor . Ben max 350 istedim çünkü öyle diri dursun istiyorum. Mentor HP takılacak kas altı . Sizce doktoru dinleyip 400 mü taktırayım yoksa 350 hatta 325 mi ? Çok büyük olsun istemiyorum meme dokum az bişey var . 10 günüm var ameliyata . Yardımlarınızı rica ediyorum
merhaba siz ne zaman yaptıracaksınız?canım bende 170 boy kg 53 doktorum da bana 300 350 arası takarız dedi bbenim göğüs dokum fındık tanesi kadar:) istiyorsan 350 taktırabilirsin doktoruna tekrar bi sor