Meme protez ameliyatıma sayılı günler kala! (İlhan pekdemir)

Huvey06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
4
4
41
merhaba arkadaşlar 19 Mayıs'ta meme protez lipo ve mini karın germe ameliyatı olacağım. Heyecanlı ve inanılmaz kafası karışmış durumdayım. DoktorUm İlhan pekdemir olacak ve sonsuz güvendiğimi söyleyebilirim. Meme paylaşmak yasak değilse sonuçları paylaşabilirim:pppp
Ameliyat sonrası oluşabilecek ekstra durumlardan korkuyorum. Birinci olarak alkol ve sigara tüketen biriyim son bir iki gündür kestim ama önceki içtiklerim etkilerse diye korkuyorum. Nasıl bir görüntüm olacak merak içindeyim nitekim sevgili hocam sanırım beni baştan yaratacak. Bana her 3 ameliyat için önerisi olan olursa çok sevinirim.
Silikon markam mentor 400 cc takılmasına karar verdik çünkü iri ve 173 boyUnda bir bayanım. Bana kalsa 900 bile olabilirdi :pp nitekim 34 yılın hasreti var mini karın germe hocamın tavsiyesiydi ve yine bana kalsa karnımı kökten alsa pek mutlu olacaktım :p Evet eğer bana değerli vaktinizi ayırır öneride bulunursanız çok sevinirim. İlhan hocam harikalar yaratacak eminim✌️

Nasıl bur oneri istersin alkol ve sigara ben de tuketiyordum ameliyattan 3 gün önce biraktim hic problem olmadi ama olmayacak anlamina gelmiyor narkozdan uyanirken sıkıntı oluyormus cok şükür ben de olmadi öyle bir sıkıntı ameliyattan 2 hafta sonra da icmeye başladım dayanamadim hemen icersen iyilesme surecini yavaslatiyormus

Nasıl bur oneri istersin alkol ve sigara ben de tuketiyordum ameliyattan 3 gün önce biraktim hic problem olmadi ama olmayacak anlamina gelmiyor narkozdan uyanirken sıkıntı oluyormus cok şükür ben de olmadi öyle bir sıkıntı ameliyattan 2 hafta sonra da icmeye başladım dayanamadim hemen icersen iyilesme surecini yavaslatiyormus
Selamlar vakit ayırdığın için teşekkür ederim. İkisini aynı anda mı oldunuz sizde? Günlük hayata kaç günde döndünüz. Kesi izleri için kullandığınız birşeyler oldu mu?

Birde sütyen seçiminiz ne oldu burda kimi özel medikalden almış kimi yüzücü atlet almış ikisi arasında çok fark varmı

Tek tek cevaplayım :) sadece meme büyütme ameliyatı oldum ben günlük hayata dönmek biraz senin elinde 10 günde rahatladim ama baskı hissinden kurtulmam 20 günümü aldı 10. Gunde ise başladım kol hareketlerim kisitliydi sadece ama gunden gune iyilesiyorsun bir gun yapamadigin hareketi obur gun yapabiliyorsun mesela. Kesi izi icin suanlik bir sey kullanmiyorum 2. Aydayim zaten ince bir cizgi halinde ama ben cok da onemsemiyorum kesi izlerini zaten meme altindalar. Ameliyat sonrasi ozel bir sutyen giydirdiler 3 gün o kaldi kontrolde cikardilar ve 10 tlye aldigim dikissiz balensiz bustiyer giydim öyle ay yildiz bilmem ne pahali seyler almana gerek yok demisti doktorum

Tek tek cevaplayım :) sadece meme büyütme ameliyatı oldum ben günlük hayata dönmek biraz senin elinde 10 günde rahatladim ama baskı hissinden kurtulmam 20 günümü aldı 10. Gunde ise başladım kol hareketlerim kisitliydi sadece ama gunden gune iyilesiyorsun bir gun yapamadigin hareketi obur gun yapabiliyorsun mesela. Kesi izi icin suanlik bir sey kullanmiyorum 2. Aydayim zaten ince bir cizgi halinde ama ben cok da onemsemiyorum kesi izlerini zaten meme altindalar. Ameliyat sonrasi ozel bir sutyen giydirdiler 3 gün o kaldi kontrolde cikardilar ve 10 tlye aldigim dikissiz balensiz bustiyer giydim öyle ay yildiz bilmem ne pahali seyler almana gerek yok demisti doktorum
Selamlar vakit ayırdığın için teşekkür ederim. İkisini aynı anda mı oldunuz sizde? Günlük hayata kaç günde döndünüz. Kesi izleri için kullandığınız birşeyler oldu mu?

Kızlar ikinizede hayırlı uğurlu olsun darısı inş başıma size sorum hastanede yatış oluyormu ne kadar zamanda taburcu oluyosunuz birde kestikleri yer tahmini kaç santim teşekkürler

Huveyyyy ameliyatını oldunmu nasılsın aşama aşama herşeyi anlat lütfen merak ediyorum nerede kaça oldun hastanede yattınmı ağrıların çok oldumu yuvarlakmı damlamı kullanıldı lütfen yazzzz

X