Meme operasyonu ve mens zamani

2 mucize

Her şey ASK tan
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
2.227
69
43
9 eylül ameliyat tarihim. İşin kötüsü mens tarihimle aynı zamanlara d3nk geliyor sizce adetimi geciktirici bir şeyler kullanmalimiyim?

9 eylül ameliyat tarihim. İşin kötüsü mens tarihimle aynı zamanlara d3nk geliyor sizce adetimi geciktirici bir şeyler kullanmalimiyim?
Doktorun uyarmasi gerekirdi. Regl doneminde kan akis hizi fazla oldugundan amlyt yapilmaz diye biliyorum. Geciktirici kullanmalisiniz. Doktorunuza danisin bence. Gecmis olsun

Adet döneminde pek bu ameliyat tercih edilmiyor aslında,ama o dönemde ameliyatı yapan doktorda var yapmayan doktorda var. Ameliyat sonrası adet düzensizliği ve ağrı fazla oluyır genelde. Bu yüzden hormonları alt üst eden o geciktirici hapı kullanmanı tavsiye etmem ben . Bence doktoruna söyle adet dönemine denk gelecegini ve ona göre hareket et :KK66: En mantıklısı ve doğrusu bu..

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bu arada Arzum resimlerine baktım harika gorunuyorsun ☺☺☺

Dr um regl döneminde ameliyat olabileceğimi söylemişti. Sıkı bir tayt giy altına demişti :KK66: ama regl döneminde olmak istemedim. Zaten hassasız o dönemde, kaş bile aldıramam. Kaldı ki ameliyat olmak, yoooo :KK66:

X