Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorun uyarmasi gerekirdi. Regl doneminde kan akis hizi fazla oldugundan amlyt yapilmaz diye biliyorum. Geciktirici kullanmalisiniz. Doktorunuza danisin bence. Gecmis olsun
Adet döneminde pek bu ameliyat tercih edilmiyor aslında,ama o dönemde ameliyatı yapan doktorda var yapmayan doktorda var. Ameliyat sonrası adet düzensizliği ve ağrı fazla oluyır genelde. Bu yüzden hormonları alt üst eden o geciktirici hapı kullanmanı tavsiye etmem ben . Bence doktoruna söyle adet dönemine denk gelecegini ve ona göre hareket et En mantıklısı ve doğrusu bu..
Dr um regl döneminde ameliyat olabileceğimi söylemişti. Sıkı bir tayt giy altına demişti ama regl döneminde olmak istemedim. Zaten hassasız o dönemde, kaş bile aldıramam. Kaldı ki ameliyat olmak, yoooo