Yaklasık 10 gün önce meme büyütme icin tarih aldim asla uyuyamıyorum bekledikce kalbim hep sıkışık normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres yapmışsınız normal aslında stres yapmanız ama bu şekilde de bağışıklığınız düşğcek ameliyat öncesiYaklasık 10 gün önce meme büyütme icin tarih aldim asla uyuyamıyorum bekledikce kalbim hep sıkışık normal mi
Keske elimde olsa, aklıma olmadik şeyler geliyor boyle keyfi birsey icin cocugum annesiz kalir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum insallah vazgecmemStres yapmışsınız normal aslında stres yapmanız ama bu şekilde de bağışıklığınız düşğcek ameliyat öncesi
Ameliyatınız kas altı mı kas üstü mü olucak?Keske elimde olsa, aklıma olmadik şeyler geliyor boyle keyfi birsey icin cocugum annesiz kalir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum insallah vazgecmem
Teşekkür ederim.. acisink dusunmeden ameliyat ve anestezi fikri beni bu kadar geren sanırım insallah üstesinden gelebilirim bi duygularin.Geçmiş olsun şimdiden.. ben iki kez ameliyat oldum ilki dual plandı ve onda baya acı oldu açıkçası.. ama ikinci kas zarı altı oldu ve ameliyattan sonra ilk 2 saat dışında hiç acı olmadı. Kas altında da acısı olmayanlar oluyor ama.
Ameliyat ve anestezi zor değil çünkü biz birşey anlamıyoruz asıl sonrası önemli olan..Teşekkür ederim.. acisink dusunmeden ameliyat ve anestezi fikri beni bu kadar geren sanırım insallah üstesinden gelebilirim bi duygularin.
Merhaba ameliyat oldunuz mu? Aynı şeyleri besliyoruz benimde bebegim 2 yaşında ve çocuğumu bu riske sokmama değecek mi vs çok korkularım var hala gün almadım doktorum slikon sipariş verecek mentor marka ama o kadar endişeye kapıldım ki burada okuduklarımdan sonra ve asıl olanı eşime de söylemeyi düşünmüyorum yaklaşık 1 ay falan tatil seyahat vs gibi birseyler planlıyorum çünkü çok karşı böyle şeylere birde size sorum şu olacak sigortam vs esimin ustune özel hastanede olacağım görünür mu haberi olur mu kardeşlerim gelecek yanıma ama hastanede 1 gün yatmayacağim doktorum sedasyon yontemi ile ameliyat olursan narkoz almadığım için yatmana gerek kalmayacak dedi. Ve diren takmıyor temizleyip kapatıyor. Dokum az olduğu için kas alti dedi fakat kas ustuyu söyleyip tekrar düşünmesini isteyeceğim daha kolay toparlama sureci ve bebegim varYaklasık 10 gün önce meme büyütme icin tarih aldim asla uyuyamıyorum bekledikce kalbim hep sıkışık normal mi