meme operasyon sürecim nasıl ilerliyor

yagmurundamlasi

Kendime ve keyfime göre yaşar konuşurum 🌺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
143
42
26
Selamlar kızlar
3 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum hep düşündüğüm zor karar verip kolayca ameliyat olduğum bir süreç geçirdim.Benden sonra 4 arkadaşım daha oldu onlar de memnun.Protez kalitesi ve doktor deneyimi kesinle ben bunu anladım.
Oturmaya basladılar çok mutluyum yaza hazırlık baslasınnnn

Selamlar kızlar
3 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum hep düşündüğüm zor karar verip kolayca ameliyat olduğum bir süreç geçirdim.Benden sonra 4 arkadaşım daha oldu onlar de memnun.Protez kalitesi ve doktor deneyimi kesinle ben bunu anladım.
Cok gecmıs olsun oncelıkle, bende 12 gun once amelıyatımı oldum. Henuz daha mutlumyum deglmym bılmıorm sanırım gozume hala kucuk gelıor, gercı onceden dumduzdu buna şükür dıorm ama:) belkı normal sutyenlere gecmıs yapınca birazda olsa rahatlarm🙄 suanda seyı merak edıorm, arada bir bikac saatte olsa medıkal korseyı cıkartıp sporcu sutyeni yıne onden fermuarlı olanlardan takmam da sakınca olurmu acaba????

Cok gecmıs olsun oncelıkle, bende 12 gun once amelıyatımı oldum. Henuz daha mutlumyum deglmym bılmıorm sanırım gozume hala kucuk gelıor, gercı onceden dumduzdu buna şükür dıorm ama:) belkı normal sutyenlere gecmıs yapınca birazda olsa rahatlarm🙄 suanda seyı merak edıorm, arada bir bikac saatte olsa medıkal korseyı cıkartıp sporcu sutyeni yıne onden fermuarlı olanlardan takmam da sakınca olurmu acaba????
Boyunuz kilonuz nedir kaç cc yaptırdınız

Selamlar kızlar
Slm kuzum öncelikle geçmiş olsun hepimize 1.5 ay oldu bugünler de koltuk altımdaniğne gibi batma hissi ve ağrı oldu...Sizinde öyle şikayet oldumu acaba cevap veren olursa sevinirim

1 ay korseyi düzenli bandajları ile tak bence üst dekolte kısmın güzel dursun bunlar çok onemli

Selamlar kızlar
Koltuk alti ağrısı yasayan varmı acaba meme buyutme surecince

Selamlar kızlar
Benimde tam 2. Ay❤️ ve koca bir iyikiiiiiii! Süreç harikaydı , ve sonrası da harika . Yaptırmak isteyen hiç düşünmesin :))

Ben de önümüzdeki ay olmak istiyorum. Ameliyat sonrası çok ağrınız oldu mu?
Diş çektirince bile 1 hafta ağrısı olduğunu düşünürsek tabi dikişle yapılan bi işlem ve olmayan bir şeyi oldurmak… Hiç ağrım olmadı diyen bariz yalan söylüyordur ilk 1 hafta baskı kas ağrısı oluyor ama sonra azalıyor

Yuh o boya nasıl 400 takıldı kas altı birde nasıl toparladın benim 300 cc
Sanırım bana sordun:) ole anladım. Valla 26 gunum cokta kolay toparlamadım. Benm hayalimde 3 4 gune normal hayata donerim dıe vardı. Sanırım hıc gercek yorumları okumamısım, hep 3 gun gezıp tozanları okumısum. Yatmak kalkmak, ıs yapmak zordu 15 gune kadar. Daha yenı yenı kendıme gelıorm, ama 400 cc bıle kucuk gelıo. Bu eziyete 500 falan ısterdım:)

X