- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
siyah göz kalemi sürüyorlar..görüntüsünden almıyor memeyi...21 aylık kızım var arkadaşlar artık uykusuzluk beni sinirli hale getiriyor. Gece sürekli meme istiyor. Memeyi biraktirmayi planlıyorum deneyimlerinizi yontemlerinizi yazarsaniz çok sevinirim. Bu süreçte benim ne yapmam gerek süt birikmemesi için sağmak mi care yoksa kendi haline bırakmak mi?bebeğim için sirke sureyim mi?Salça vs düşünmüyorum ama. Yardımlarınız icin tesekkur ederim
21 ay erken degilmi oglunuzu 30 ay emzirmissiniz ilac kullanma gibi bir sebebinizmi var acabaBende dun birakmaya karar verdim , doktorum bana bir ilac verdi bunu ic ve sabir tasi sur dedi
Ilk cocugumda aabir tasi ise yaramamisti kirmizi oje surup , sut kesilmesi icinde nane koymustum gogsume , oglum 30 aylikti bir haftada biraktirabilmistim
Ama simdi kizim 21 aylik ve asiri duskun memeye , doktorun soylediklerinin ise yarayacagini hic sanmiyorum , bende cok caresizim
Bence de erkendi , yani dune kadar erken oldugunu dusunuyordum , 2 yasina kadar emziririm diyordum ama dun gece tam 3.5 saat araliksiz emince yetti artik dedim , gun gectikce abartti meme isini , ben surekli emziren bir kadin haline geldim hatta su anda da emzirirken yaziyorum , doktora gittik dun , biraktir artik yeter dedi21 ay erken degilmi oglunuzu 30 ay emzirmissiniz ilac kullanma gibi bir sebebinizmi var acaba
Sabır taşı bizde işe yaramıştı Milana..ama bi hayli yoğun sürülmesi lazım.Bende dun birakmaya karar verdim , doktorum bana bir ilac verdi bunu ic ve sabir tasi sur dedi
Ilk cocugumda aabir tasi ise yaramamisti kirmizi oje surup , sut kesilmesi icinde nane koymustum gogsume , oglum 30 aylikti bir haftada biraktirabilmistim
Ama simdi kizim 21 aylik ve asiri duskun memeye , doktorun soylediklerinin ise yarayacagini hic sanmiyorum , bende cok caresizim
ben sirkeyle ilk denememde bıraktırdım ki benimki aşırı bağımlıydı. çok korkardım nasıl bıraktırıcam diye. allaha çok şükür kolay oldu21 aylık kızım var arkadaşlar artık uykusuzluk beni sinirli hale getiriyor. Gece sürekli meme istiyor. Memeyi biraktirmayi planlıyorum deneyimlerinizi yontemlerinizi yazarsaniz çok sevinirim. Bu süreçte benim ne yapmam gerek süt birikmemesi için sağmak mi care yoksa kendi haline bırakmak mi?bebeğim için sirke sureyim mi?Salça vs düşünmüyorum ama. Yardımlarınız icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?