- 1 Aralık 2012
- 50
- 0
- 86
- Konu Sahibi damlabebek
çok büyük göğüslere sahip olarak soruyorum meme küçültme operasyonu geçiren var mı?? tavsiye ederler mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok büyük göğüslere sahip olarak soruyorum meme küçültme operasyonu geçiren var mı?? tavsiye ederler mi??
Bende küçültme operasyonunu düşünüyorum ama kafamda bir sürü soru işaretleri var. Benimki 80 D cup, oldukça sarkmış vaziyetteler, hani eskilerde kalem testi, derlerdi ya düzineyi yine taşır herhalde bendekiler Ameliyat olduktan sonra dikiş izleri, meme başında hissizlik durumu oluyormuş. Nasıl bilen var mı?
Sevgili Saplantı,
Meme küçültme ameliyatları artık çok az iz ve sinir kusuru olmadan, yani hissizlik riskine meydan verilmeden yapılabilmektedir. Başka sorularınız olursa memnuniyetle yanıtlayacağımızı bilmenizi isteriz..
Sevgiyle, sağlıkla kalın..
Doç. Dr. Tayfun Türkaslan
Merhaba doktor bey.Ben henüz 25 yaşındayım ve göğüs bedenim 85C-75kiloyum.Daha önce danıştığım bir doktor çok komik durur bence deneme dedi ama göğüs aramda ufak ufak yaralar oluşuyor,koku oluşuyor.Sırt ağrımda var ama sebebi göğüslemi alakalıdır bilmiyorum.Daha önce 10cm fibroadenomda aldırdım.Biri büyük biri küçük haliyle.Siz ne önerirsiniz?
mrb doktor bey bi sorum olacaktı.ben şu an hamileyim zaten büyük göğüslü birydim hamilelik sebebiyle daha da deforme oldular ben artk kesin yaptırmaya karar verdim fakat 2. bi hamilelikte tekrar eski haline dönermi yada emzirirken sorun yasar mıyım cunku cok gecmeden 2. bebeği dusunuyorum
mrb doktor bey bi sorum olacaktı.ben şu an hamileyim zaten büyük göğüslü birydim hamilelik sebebiyle daha da deforme oldular ben artk kesin yaptırmaya karar verdim fakat 2. bi hamilelikte tekrar eski haline dönermi yada emzirirken sorun yasar mıyım cunku cok gecmeden 2. bebeği dusunuyorum
Merhaba Doktor Bey size bir sorum olacaktı. Meme küçültme ameliyatı sonrası hangi marka sütyeni öneriyorsunuz? Sporcu sütyeni deyince bir sürü çeşidi var insanın kafası karışıyor. Sizce en iyisi hangisi? Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Sevgili Ezgi,
:)) Burada bir marka belirtmek çok doğru değil. Şöyle söyleyebilirim ama, altında baleni olmayan likralı ve kaliteli bir sütyen öneririz. Ben hastalarımıza bu şekildeki sütyenleri öneriyoruz.. Başka sorunuz olursa lütfen iletin..
Sağlıkla kalın,
Peki ben belirtsem olur mu dermişim :) Teşekkür ederim kale alıp cevap verdiğiniz için. Bir hafta normal sütyen kullanılmış daha sonra dediğiniz gibi bir sütyen alınıp kullanılmaya başlanmışsa çok geç kalınmış mıdır? İlk hafta çok önemli miydi? Kusura bakmayın korkularım var da, teşekkür ederim şimdiden
Sevgili Ezgi,
İlk hafta iyileşme sürecinin ilk evresi ve doktorunuzun önerilerini uygulamalısınız. Ama ilk hafta normal, sonra önerilen sutyeni kullanmışsınız bunun zararı olmayabilir. Dediğim gibi ilk hafta kullansaydınız çok daha iyi olurdu, en azından endişelenmenize gerek kalmazdı.. Merak ettiğiniz konularda sorularınızı iletin lütfen...
Sevgiyle kalın.