Merhaba ben 21 martta Ankara Hacettepe ünv. Hastanesinde oldum. Ameliyatımı ögretim üyesi yaptı. 20.000 tl ödedim :)Kizlar merhaba göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum devlet hastanesinde .fiyat bilgisi olan varmı.
Memnunmusunuz bende yaptırmayı dusunuyorumda kararsizimMerhaba ben 21 martta Ankara Hacettepe ünv. Hastanesinde oldum. Ameliyatımı ögretim üyesi yaptı. 20.000 tl ödedim :)
Merhaba, benim 2 göğsümden toplamda 3,5 kilo doku çıkarıldı. Göğüslerimin şekli boyutu konusunda çok çok memnunum. Omuz agrim sirt agrim artik yok resmen nefes nefese kalmadan yuruyorum merdiven inip cikiyorum. Eğer hayatinizi fiziksel ve ruhsal olarak kisitlayan goguslere sahipseniz benim gibi koşarak gidin derim :)Memnunmusunuz bende yaptırmayı dusunuyorumda kararsizim
Bugün bir müşterilerime gittim yeni olmuş konuştuk 30 bin olmuş özelde.Araya birilerini sokunca 15 bine halletmisler.Kizlar merhaba göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum devlet hastanesinde .fiyat bilgisi olan varmı.
Sadece çocuk emzirirdikten sonra sarkma oldu o yüzden beğenmiyorumMerhaba, benim 2 göğsümden toplamda 3,5 kilo doku çıkarıldı. Göğüslerimin şekli boyutu konusunda çok çok memnunum. Omuz agrim sirt agrim artik yok resmen nefes nefese kalmadan yuruyorum merdiven inip cikiyorum. Eğer hayatinizi fiziksel ve ruhsal olarak kisitlayan goguslere sahipseniz benim gibi koşarak gidin derim :)
Bide iz felan kalırmı korkuyorumMerhaba, benim 2 göğsümden toplamda 3,5 kilo doku çıkarıldı. Göğüslerimin şekli boyutu konusunda çok çok memnunum. Omuz agrim sirt agrim artik yok resmen nefes nefese kalmadan yuruyorum merdiven inip cikiyorum. Eğer hayatinizi fiziksel ve ruhsal olarak kisitlayan goguslere sahipseniz benim gibi koşarak gidin derim :)
ben ameliyat olalı 3 hafta oldu henüz iz aşamasına geçmedim ama bence bu cilt yapinizla alakali. Meme kucultme ameliyati olan bi arkadasimin izleri 1. Senesinde varla yok arasinda. Bende durum ne olur bilmiyorum sürecim biraz sorunlu geçiyor
Merhaba ben de bolu Abant İzzet Baysal üniversitesinde meme küçültme mayıs ayında olacağım babamdan ssk Var ssk karşılamıyor mu 20bin bana fazla geldi. 2 mayısta profesorle görüşmem var tabi henüz fiyatı bilmiyoruzMerhaba ben 21 martta Ankara Hacettepe ünv. Hastanesinde oldum. Ameliyatımı ögretim üyesi yaptı. 20.000 tl ödedim :)
Bana söylenen: ''ameliyati asistan doktor yapacaksa ve 1 kilonun ustunde doku alinirsa ameliyatiniz ucretsiz olur.'' Öğretim üyesi oldugu icin bu farki ödedim ben. Asistan doktor tecrubem oldugu icin ve goguslerim problemli oldugu icin guvenemedim. Ama universite hastaneleri maalesef ki devlet hastaneleri gibi degil. Yaptiklari islemlerin cogu ucretli ve ssk hepsini karsilamiyoMerhaba ben de bolu Abant İzzet Baysal üniversitesinde meme küçültme mayıs ayında olacağım babamdan ssk Var ssk karşılamıyor mu 20bin bana fazla geldi. 2 mayısta profesorle görüşmem var tabi henüz fiyatı bilmiyoruz
Anladim teşekkürler güzel insannn❤Bana söylenen: ''ameliyati asistan doktor yapacaksa ve 1 kilonun ustunde doku alinirsa ameliyatiniz ucretsiz olur.'' Öğretim üyesi oldugu icin bu farki ödedim ben. Asistan doktor tecrubem oldugu icin ve goguslerim problemli oldugu icin guvenemedim. Ama universite hastaneleri maalesef ki devlet hastaneleri gibi degil. Yaptiklari islemlerin cogu ucretli ve ssk hepsini karsilamiyo
ben suleyman yalçın göztepe sskda oldum 15-18 falan olması lazım benim olduğum ameliyat meme asimetrisi ameliyatıydı 10binKizlar merhaba göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum devlet hastanesinde .fiyat bilgisi olan varmı.
Ben bugün İstanbul Lütfi Kırdar Devlet hastanesi muayenemi oldum .deri fazlalığı ve toparlama yapacaklar. Zaten küçülecek dedi doktor. Ameliyat sırasına koydular beni bir kaç ay bulurmuş cagirmalari..hiç bir ücret ödemiycekmisim.Bu arada kistlerim var onlarıda temizliycekler .umarım benim için iyi olurMerhaba ben de bolu Abant İzzet Baysal üniversitesinde meme küçültme mayıs ayında olacağım babamdan ssk Var ssk karşılamıyor mu 20bin bana fazla geldi. 2 mayısta profesorle görüşmem var tabi henüz fiyatı bilmiyoruz
Ben bugün İstanbul Lütfi Kırdar Devlet hastanesi muayenemi oldum .deri fazlalığı ve toparlama yapacaklar. Zaten küçülecek dedi doktor. Ameliyat sırasına koydular beni bir kaç ay bulurmuş cagirmalari..hiç bir ücret ödemiycekmisim.Bu arada kistlerim var onlarıda temizliycekler .umarım benim için iyiMerhaba ben de bolu Abant İzzet Baysal üniversitesinde meme küçültme mayıs ayında olacağım babamdan ssk Var ssk karşılamıyor mu 20bin bana fazla geldi. 2 mayısta profesorle görüşmem var tabi henüz fiyatı bilmiyoruz
çok ama çok sevindimm:)Ben bugün İstanbul Lütfi Kırdar Devlet hastanesi muayenemi oldum .deri fazlalığı ve toparlama yapacaklar. Zaten küçülecek dedi doktor. Ameliyat sırasına koydular beni bir kaç ay bulurmuş cagirmalari..hiç bir ücret ödemiycekmisim.Bu arada kistlerim var onlarıda temizliycekler .umarım benim için iyi
ameliyata girebilmek için herhangi bir boy ve kilo sınırına bakıyorlar mı acaba çünkü benim mutlaka olmam gerekiyor vücuduma göre çok büyükler kilom fazla olduğu için alınmama ihtimalim var mı ameliyaya boy 155 kilo 78.4Bana söylenen: ''ameliyati asistan doktor yapacaksa ve 1 kilonun ustunde doku alinirsa ameliyatiniz ucretsiz olur.'' Öğretim üyesi oldugu icin bu farki ödedim ben. Asistan doktor tecrubem oldugu icin ve goguslerim problemli oldugu icin guvenemedim. Ama universite hastaneleri maalesef ki devlet hastaneleri gibi degil. Yaptiklari islemlerin cogu ucretli ve ssk hepsini karsilamiyo
ameliyata girebilmek için herhangi bir boy ve kilo sınırına bakıyorlar mı acaba çünkü benim mutlaka olmam gerekiyor vücuduma göre çok büyükler kilom fazla olduğu için alınmama ihtimalim var mı ameliyaya boy 155 kilo 78.4
Slm.Hemen konuya gireyim.Nihayet dün uzun uğraşlar sonucu Kartal Lütfi Kırdar Eğtm.ve Arşt.Hast.Plastik ve Estetik Cerrahi bölümünden Ali Cem Akpınar'a muayene olabildim.Daha doğrusu asistanlarına ki orada olmasına rağmen.Uzatmıyayım ölçtüler biçtiler bilgilendirdiler konuştuk.En son maliyetini sordum,sizin ameliyatı devlet karşılar dediler.Gözlerime ve kulaklarıma inanamadım elbet.30cm'den ötesini karşılıyormuş.30 cm ise boğazımdaki çukur yerden çapraz olarak iki memeyide ucuna kadar ölçtükleri yer.Hem küçültme hem dikleştirme istiyorum dedim.Ina da tmm dediler.Malzeme dahil hiçbir ücret ödemiyeceğimi söylediler.Şimdi yapılacak tek şey sıramın gelmesini beklemek.2 ayda olabilir 3 ayda 6 ayda yada bir boşluk olur daha yakın zamanda dediler.Elbette feci mutlu oldum.Daha da ileri gidip karın lipo ve germede istediğimi yapılmışken ikiside aynı anda olsun dedim.O ücrete tabi özele girer İkisi bir arada devlet karşılamaz memeden sonra yaparız dediler.Şimdilik beklemedeyim.Hem paylaşayım hem bilgilendireyim dedim.Gelişme olursa burdan yazıcam yine.
Bende 3 ay önce kartal da muayene oldum bana da ücretsiz olacağı söylendiBen bugün İstanbul Lütfi Kırdar Devlet hastanesi muayenemi oldum .deri fazlalığı ve toparlama yapacaklar. Zaten küçülecek dedi doktor. Ameliyat sırasına koydular beni bir kaç ay bulurmuş cagirmalari..hiç bir ücret ödemiycekmisim.Bu arada kistlerim var onlarıda temizliycekler .umarım benim için iyi olur