Meme küçültme

Memnunmusunuz bende yaptırmayı dusunuyorumda kararsizim
Merhaba, benim 2 göğsümden toplamda 3,5 kilo doku çıkarıldı. Göğüslerimin şekli boyutu konusunda çok çok memnunum. Omuz agrim sirt agrim artik yok resmen nefes nefese kalmadan yuruyorum merdiven inip cikiyorum. Eğer hayatinizi fiziksel ve ruhsal olarak kisitlayan goguslere sahipseniz benim gibi koşarak gidin derim :)

Kizlar merhaba göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum devlet hastanesinde .fiyat bilgisi olan varmı.
Bugün bir müşterilerime gittim yeni olmuş konuştuk 30 bin olmuş özelde.Araya birilerini sokunca 15 bine halletmisler.

Sadece çocuk emzirirdikten sonra sarkma oldu o yüzden beğenmiyorum

Bide iz felan kalırmı korkuyorum

Merhaba ben 21 martta Ankara Hacettepe ünv. Hastanesinde oldum. Ameliyatımı ögretim üyesi yaptı. 20.000 tl ödedim :)
Merhaba ben de bolu Abant İzzet Baysal üniversitesinde meme küçültme mayıs ayında olacağım babamdan ssk Var ssk karşılamıyor mu 20bin bana fazla geldi. 2 mayısta profesorle görüşmem var tabi henüz fiyatı bilmiyoruz

Bana söylenen: ''ameliyati asistan doktor yapacaksa ve 1 kilonun ustunde doku alinirsa ameliyatiniz ucretsiz olur.'' Öğretim üyesi oldugu icin bu farki ödedim ben. Asistan doktor tecrubem oldugu icin ve goguslerim problemli oldugu icin guvenemedim. Ama universite hastaneleri maalesef ki devlet hastaneleri gibi degil. Yaptiklari islemlerin cogu ucretli ve ssk hepsini karsilamiyo

Anladim teşekkürler güzel insannn❤

Ben bugün İstanbul Lütfi Kırdar Devlet hastanesi muayenemi oldum .deri fazlalığı ve toparlama yapacaklar. Zaten küçülecek dedi doktor. Ameliyat sırasına koydular beni bir kaç ay bulurmuş cagirmalari..hiç bir ücret ödemiycekmisim.Bu arada kistlerim var onlarıda temizliycekler .umarım benim için iyi olur

Ben bugün İstanbul Lütfi Kırdar Devlet hastanesi muayenemi oldum .deri fazlalığı ve toparlama yapacaklar. Zaten küçülecek dedi doktor. Ameliyat sırasına koydular beni bir kaç ay bulurmuş cagirmalari..hiç bir ücret ödemiycekmisim.Bu arada kistlerim var onlarıda temizliycekler .umarım benim için iyi

çok ama çok sevindimm:)

ameliyata girebilmek için herhangi bir boy ve kilo sınırına bakıyorlar mı acaba çünkü benim mutlaka olmam gerekiyor vücuduma göre çok büyükler kilom fazla olduğu için alınmama ihtimalim var mı ameliyaya boy 155 kilo 78.4

Bende 3 ay önce kartal da muayene oldum bana da ücretsiz olacağı söylendi
Ameliyat için sizi arayacağız dediler
6-9 ay içinde kesin aranırsınız dediler
Heyecanla bekliyorum :)))

Ben hocaya olduğum için 30 bin fark ödedim geçen sene. Çok memnunum iyi ki olmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…