Siz neden orayı tercih ettiniz,biraz bahseder misiniz.Bende 3 ay önce kartal da muayene oldum bana da ücretsiz olacağı söylendi
Ameliyat için sizi arayacağız dediler
6-9 ay içinde kesin aranırsınız dediler
Heyecanla bekliyorum :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz neden orayı tercih ettiniz,biraz bahseder misiniz.Bende 3 ay önce kartal da muayene oldum bana da ücretsiz olacağı söylendi
Orayı tercih etme nedeniniz neydi?Ben bugün İstanbul Lütfi Kırdar Devlet hastanesi muayenemi oldum .deri fazlalığı ve toparlama yapacaklar. Zaten küçülecek dedi doktor. Ameliyat sırasına koydular beni bir kaç ay bulurmuş cagirmalari..hiç bir ücret ödemiycekmisim.Bu arada kistlerim var onlarıda temizliycekler .umarım benim için iyi olur
merhabalar. ben bir senedir hastane arayışındayım. ankara etlık şehir, gata, abdurahman yurtaslan....meme usg , röntgen derken zaman kaybından başka birşey olmadı. ameliyat için 1 yıl sonrasına süre verdiler, kibarca yapmıyoruz deyip özele yönlendirdiler.Merhaba ben 21 martta Ankara Hacettepe ünv. Hastanesinde oldum. Ameliyatımı ögretim üyesi yaptı. 20.000 tl ödedim :)
Merhaba orda sadece diyabet hastaligina bağlı yaralar için randevu alınabiliyor aldığınızda meme küçültme islemlerine baktilarmi ameliyat olabildinizmiBen bugün İstanbul Lütfi Kırdar Devlet hastanesi muayenemi oldum .deri fazlalığı ve toparlama yapacaklar. Zaten küçülecek dedi doktor. Ameliyat sırasına koydular beni bir kaç ay bulurmuş cagirmalari..hiç bir ücret ödemiycekmisim.Bu arada kistlerim var onlarıda temizliycekler .umarım benim için iyi
Ben etlik sehir hast ertesi gün aradilarmerhabalar. ben bir senedir hastane arayışındayım. ankara etlık şehir, gata, abdurahman yurtaslan....meme usg , röntgen derken zaman kaybından başka birşey olmadı. ameliyat için 1 yıl sonrasına süre verdiler, kibarca yapmıyoruz deyip özele yönlendirdiler.
sizden öğrenmek istediğim hacettepede süreç nasıl işledi. son çare orayı deniycem. hocadan randevu alarak mı gittiniz?
Mrb oldunuz mu ameliyat acabaBende 3 ay önce kartal da muayene oldum bana da ücretsiz olacağı söylendi
Merhaba ne kadar süre sıra beklediniz? Yani kaç ayda sıra geldi?ben suleyman yalçın göztepe sskda oldum 15-18 falan olması lazım benim olduğum ameliyat meme asimetrisi ameliyatıydı 10bin