Meme kucultme

Benimki 95 cBusene d oldum ilk çocuğunda 105 olmustum insallah

Merhaba ben dikleştirme ve büyütme yaptım bugün ellediğimde veya hareket ettiğimde memenin kahverengi yerinden biraz altta acı hissettim mesela diğer gögüsümde o acı yok iç dikiş olabilir mi acaba hassasiyet de var sanki biraz 22.gunum bugun

Arasira ağrılar normal olur banada. Özellikle regl e 1 hafta kala falan hassaslasiyor. Ters birşey olursa doktorunuz mutlaka fark eder

Arasira ağrılar normal olur banada. Özellikle regl e 1 hafta kala falan hassaslasiyor. Ters birşey olursa doktorunuz mutlaka fark eder
Regl donemim degil , 22.gun daha cok yeni farkındayım ama ameliyat sonrasi bolgedeki hissizlik oldu şimdi hissizlik yavaş yavaş gidiyor ust tarafı hisededirdim zatende bugun ic tarafta aciyi ilk kez böyle hissettim ondan yorumunuzu almak istedim

Benimde oldu, sanki meme düşecek ama bunlar iyi hisler demekki his kaybı yok, bazen böyle sızlamazlar 2-3 sürebilir, benim olurdu arada ama çok kötü hissetmediğim için ilaçsız geçirdim ben. Arada igne batması oluyor doktorum normal dedi. Sizde 1.5 aya gelin biraz daha rahatlayacaksınız

Merhaba şuan ne anlattıysan aynıyım bantlar heniz çikmadı şuan nssıl görünüyor durumun nssıl Cenap verirseniz çok mutlu olurum

Merhaba şuan ne anlattıysan aynıyım bantlar heniz çikmadı şuan nssıl görünüyor durumun nssıl Cenap verirseniz çok mutlu olurum
Ayy yeni gördüm mesajini. Cok gecmis olsun. O gunler gecti, hersey yolunda gitti cok sukur. 1 seneyi gecti, memnunum. Her gecen gun hizla iyilestim. Sanki hic ameliyat olmamisim gibi. Sen de zor kismi atlatmissindir artik. Tekrar gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…