Meme kucultme

80dd demiştim 80 sırt bedeni ve ben yeni kilo verdim, eğer meme ölçüsü c ya da d ise benim eski halimden küçük sizin. Hamilesiniz di mi? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de 2.5 yaşında kızım var, onun emzirme sürecinin bitmesini bekledim. Sonra kilo verdim, çünkü kilo vermeden önce 90E idi bedenim. Sırt bedenim 90dan 80e, meme ölçüsü E'den B'ye inmiş oldu. Sizin de düşer tabii ki hiç merak etmeyin💫
Benimki 95 cBusene d oldum ilk çocuğunda 105 olmustum😔 insallah

Kola dikkat etmeye devam edin iç dikişler geç iyileşiyor, benim 74.günüm hala iyileşme surecindeyim. Bazen iç dikişinin düğüm yerlerini hissediyorum bu çok normalmiş haberiniz olsun. Dikişleriniz alındı mi? Ben dikiş yerleri tam kapanmadan önce banyo sonrası antibiyotikli krem sürüyor gazlı bezle kapatıyordum. Medikal sutyen bende de o hissi veriyor sanki çıkarsam meme aşağı düşecekmiş gibi 🤭 ben hâlâ kullanıyorum medikal sütyeni.

İyileşme 6-12 ay arası oluyor , benim dış dikişler tamammen kapandı, ince çizgi halinde , şuan silikon sheet kullanıyorum izler için:KK66:
Merhaba ben dikleştirme ve büyütme yaptım bugün ellediğimde veya hareket ettiğimde memenin kahverengi yerinden biraz altta acı hissettim mesela diğer gögüsümde o acı yok iç dikiş olabilir mi acaba hassasiyet de var sanki biraz :KK43: 22.gunum bugun

Merhaba ben dikleştirme ve büyütme yaptım bugün ellediğimde veya hareket ettiğimde memenin kahverengi yerinden biraz altta acı hissettim mesela diğer gögüsümde o acı yok iç dikiş olabilir mi acaba hassasiyet de var sanki biraz :KK43: 22.gunum bugun
Arasira ağrılar normal olur banada. Özellikle regl e 1 hafta kala falan hassaslasiyor. Ters birşey olursa doktorunuz mutlaka fark eder :KK66:

Arasira ağrılar normal olur banada. Özellikle regl e 1 hafta kala falan hassaslasiyor. Ters birşey olursa doktorunuz mutlaka fark eder :KK66:
Regl donemim degil , 22.gun daha cok yeni farkındayım ama ameliyat sonrasi bolgedeki hissizlik oldu şimdi hissizlik yavaş yavaş gidiyor ust tarafı hisededirdim zatende bugun ic tarafta aciyi ilk kez böyle hissettim ondan yorumunuzu almak istedim 😀

Regl donemim degil , 22.gun daha cok yeni farkındayım ama ameliyat sonrasi bolgedeki hissizlik oldu şimdi hissizlik yavaş yavaş gidiyor ust tarafı hisededirdim zatende bugun ic tarafta aciyi ilk kez böyle hissettim ondan yorumunuzu almak istedim 😀
Benimde oldu, sanki meme düşecek ama bunlar iyi hisler demekki his kaybı yok, bazen böyle sızlamazlar 2-3 sürebilir, benim olurdu arada ama çok kötü hissetmediğim için ilaçsız geçirdim ben. Arada igne batması oluyor doktorum normal dedi. Sizde 1.5 aya gelin biraz daha rahatlayacaksınız 🤗

Herkese merhaba,
Meme kucultme ameliyati oldum. Bugun ameliyatimin uzerinden 5 gun gecti. Doktorum banyo yapmami soyledigi icin bugun ilk kez sporcu sutyenimi cikarip banyo yaptim fakat ben biraz hassas oldugumdan yara, dikis vs bakmamaya calisiyorum. Gazli bezler cikinca Meme ucu ve dikis yerlerinde bantlar oldugunu gordum. Hicbir agri, sizim yok fakat yukaridan bakinca meme uclarimin hafif iceride oldugunu fark ettim. Yeterince disa donuk degiller. 2 gun sonra kontrolum var fakat doktorum hersey yolunda falan deyip kestirip atmisti ilk kontrolde. Bakalim bu defa ne diyecek. Cok korkuyorum. Ne kadar sancili ve uzun bir surecmis. Simdiki aklim olsa hic bulasmazdim bu ise.
Merhaba şuan ne anlattıysan aynıyım bantlar heniz çikmadı şuan nssıl görünüyor durumun nssıl Cenap verirseniz çok mutlu olurum 🌸☺️

Merhaba şuan ne anlattıysan aynıyım bantlar heniz çikmadı şuan nssıl görünüyor durumun nssıl Cenap verirseniz çok mutlu olurum 🌸☺️
Ayy yeni gördüm mesajini. Cok gecmis olsun. O gunler gecti, hersey yolunda gitti cok sukur. 1 seneyi gecti, memnunum. Her gecen gun hizla iyilestim. Sanki hic ameliyat olmamisim gibi. Sen de zor kismi atlatmissindir artik. Tekrar gecmis olsun.

X