meme küçültme yaptırmak isteyenler

marwesilliaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
23
13
38
merhaba sizinle 21haziran 2018 tarihinde geçirdiğim meme küçültme ameliyatı tecrübemi paylaşmak istedim.
bu ameliyata karar vermeden önce birçok sayfa ve yorum okudum gözümde korkmuştu açıkçası ama inanılmaz güzel kolay ve harika bir operasyon geçirdim .operasyon 5.5 saat sürdü hastanede 3 gün kalmam gerekirken sadece br gün kaldım drenajlarım çıkarıldı ve ağrı kesici bir ilaç ve antibiyotikle hiç ağrısız sancısız ve inanılmaz göğüslere sahip oldum çok mutluyum kendime olan özgüvenim tavan yaptı diyebilirim.
ameliyatımı gerçekleştiren Bilgehan hanım işinin bana göre en iyisi ve cok tatlı ve sevecen bir bayan. benim ameliyatım ve sonrasındaki süreç okadar güzel ilerlediki sadece birkez kontrole doktorumun ısrarıyla gittim diyebilirim. Bu süreçle bünyemin alakasıda olabilir tabiki ama aynaya baktığımda görünen muhteşem göğüslerim doktorumun eseri binlerce kez teşekkür ediyorum kendisine asla paragöz bir doktor değil ilgi alaka söylenecek sözüm yok. iyiki bu kararı almışım ve yaptırmışım sütyen takmıyorum ve inanılmaz rahatladım aklınızda böyle birşey kesinlikle varsa doğru doktoru bulmanız çok önemli malesef tonlarca para ödeyip acı çeken o ameliyat masasına ikinci kez yatıp aynı acıları çeken insanlar varken benim 3 gün sonra normal ev ve işi hayatına dönebilmemi operasyonun kalitesine ve birazda bünyeme bağlıyorum .Merak edenler soru sorabilirler. Doktorun mail adresi en son bağcılar eğitim araştırmadaydı. Ameliyatı devlette oldum. Ameliyat sonrası drenler çıkarıldıktan sonra çekilen ilk foto. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba sizinle 21haziran 2018 tarihinde geçirdiğim meme küçültme ameliyatı tecrübemi paylaşmak istedim.
bu ameliyata karar vermeden önce birçok sayfa ve yorum okudum gözümde korkmuştu açıkçası ama inanılmaz güzel kolay ve harika bir operasyon geçirdim .operasyon 5.5 saat sürdü hastanede 3 gün kalmam gerekirken sadece br gün kaldım drenajlarım çıkarıldı ve ağrı kesici bir ilaç ve antibiyotikle hiç ağrısız sancısız ve inanılmaz göğüslere sahip oldum çok mutluyum kendime olan özgüvenim tavan yaptı diyebilirim.
ameliyatımı gerçekleştiren Bilgehan hanım işinin bana göre en iyisi ve cok tatlı ve sevecen bir bayan. benim ameliyatım ve sonrasındaki süreç okadar güzel ilerlediki sadece birkez kontrole doktorumun ısrarıyla gittim diyebilirim. Bu süreçle bünyemin alakasıda olabilir tabiki ama aynaya baktığımda görünen muhteşem göğüslerim doktorumun eseri binlerce kez teşekkür ediyorum kendisine asla paragöz bir doktor değil ilgi alaka söylenecek sözüm yok. iyiki bu kararı almışım ve yaptırmışım sütyen takmıyorum ve inanılmaz rahatladım aklınızda böyle birşey kesinlikle varsa doğru doktoru bulmanız çok önemli malesef tonlarca para ödeyip acı çeken o ameliyat masasına ikinci kez yatıp aynı acıları çeken insanlar varken benim 3 gün sonra normal ev ve işi hayatına dönebilmemi operasyonun kalitesine ve birazda bünyeme bağlıyorum .Merak edenler soru sorabilirler
Hastanede 3 gün bi sıkıntı olmadıkça zaten kalınmıyor. Sabah olup akşam bile çıkılıyor artık bi günde çıkmış olmanız mucize değil :) biraz reklam kokan bi paylaşım olmuş bana kalırsa.

Hastanede 3 gün bi sıkıntı olmadıkça zaten kalınmıyor. Sabah olup akşam bile çıkılıyor artık bi günde çıkmış olmanız mucize değil :) biraz reklam kokan bi paylaşım olmuş bana kalırsa.

sizin zorunuza giden konu ne acaba amaç insanlara yardım etmek .
hanıefendi göğüs ameliyatları zor ve birçok acı çeken insan var ve hastanenin önerdiği gün sayısı 3 dür yorumları okumanızı rica ederim reklam kokan falan diyemezsin ben devlet hastanesinde oldum ve latin dansı yapan biriyim 1 ay sonra salsa yapacak kadar çabuk toparladım doktoru cok merak ediyorsanız doktor takvimine bakar hangi hastanede kim nasıl ameliyatlar olmuş görürsünüz bilip bilmeden boş boş yorum yapma bişeye ihtiyacın varsa buyur cevaplayalım göğüslerim ortada plastik cerrah Bilgehan ilker yazın okuyun bakalım şimdi işini yoksa konuyu saptırmayın ..

Merhaba... Ne kadar ödediniz acaba?

doktorun adı Bilgehan ilker ben bağcılar eğitim araştırmada ameliyat olmuştum yanılmıyorsam ,
taksim eğitim araştırmaya geçmiş mail adresini vereyim siz kendisine yazabilirsiniz .yada doktor takviminden ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada genel anestezi olan birini gün içinde salan bir hastaneye canınızı emanet etmeyin yasak zaten 24 saat içinde narkozun gözlem altında olması gerekir tabi 5.5 saat narkoz alıp göğüs küçültme ve uzun süre ameliyatta kalanlar için geçerli silikon taktıranlar değil konuda bu değil zaten şimdi devlet hastanesinin sgklı bir insanı gereksiz yere tutacağınıda sanmıyorum reklamı kendi sayfanda ara karın ağrın neyse pardon sen özelde ameliyat olmuştun değilmi.

sizin zorunuza giden konu ne acaba amaç insanlara yardım etmek .
hanıefendi göğüs ameliyatları zor ve birçok acı çeken insan var ve hastanenin önerdiği gün sayısı 3 dür yorumları okumanızı rica ederim reklam kokan falan diyemezsin ben devlet hastanesinde oldum ve latin dansı yapan biriyim 1 ay sonra salsa yapacak kadar çabuk toparladım doktoru cok merak ediyorsanız doktor takvimine bakar hangi hastanede kim nasıl ameliyatlar olmuş görürsünüz bilip bilmeden boş boş yorum yapma bişeye ihtiyacın varsa buyur cevaplayalım göğüslerim ortada plastik cerrah Bilgehan ilker yazın okuyun bakalım şimdi işini yoksa konuyu saptırmayın ..
bende

bu arada genel anestezi olan birini gün içinde salan bir hastaneye canınızı emanet etmeyin yasak zaten 24 saat içinde narkozun gözlem altında olması gerekir tabi 5.5 saat narkoz alıp göğüs küçültme ve uzun süre ameliyatta kalanlar için geçerli silikon taktıranlar değil konuda bu değil zaten şimdi devlet hastanesinin sgklı bir insanı gereksiz yere tutacağınıda sanmıyorum reklamı kendi sayfanda ara karın ağrın neyse pardon sen özelde ameliyat olmuştun değilmi.
10 gun oldu ameliyat olalı 1 bir gece yattım sadece hastanede genelde 1 gecede bir sıkıntı yoksa cıkartıyorlar.

10 gun oldu ameliyat olalı 1 bir gece yattım sadece hastanede genelde 1 gecede bir sıkıntı yoksa cıkartıyorlar.
Evet ama gün içinde meme küçültme gibi zor bir ameliyattan sonra hastayı çıkaran hastane varsa şikayet etsinler zaten 1 gece kaldım bende zaten 3 gün maximum verilen süre

Ahahaha amma triplere girmişsin ya sakin ol değil der geçersin noluyoruz daha yeni üyesin burda her türlü insan var bi sürü de reklam oluyo bu kadar doktoru bağırırsan ilk yorumunda tabii ki reklam gibi olur ayrıca ne alaka özel devlet hepsi hastane hepsi doktor. Tercih meselesi o tamamen. Ne zoruna gitmiş sakin ol bu kadar takma insanları. İnsanlara yardımcı olmak isteyenler genelde fotoğraf paylaşıyo zaten. Hem milyon tane burda yorum var ve 3 gün kalanı da kaç yıldır okuyorum hiç görmedim. Bunu çok farklı bi şeymiş gibi anlatman anlamsız yani herkes bi günde çıkıyo zaten.

Ahahaha amma triplere girmişsin ya sakin ol değil der geçersin noluyoruz daha yeni üyesin burda her türlü insan var bi sürü de reklam oluyo bu kadar doktoru bağırırsan ilk yorumunda tabii ki reklam gibi olur ayrıca ne alaka özel devlet hepsi hastane hepsi doktor. Tercih meselesi o tamamen. Ne zoruna gitmiş sakin ol bu kadar takma insanları. İnsanlara yardımcı olmak isteyenler genelde fotoğraf paylaşıyo zaten. Hem milyon tane burda yorum var ve 3 gün kalanı da kaç yıldır okuyorum hiç görmedim. Bunu çok farklı bi şeymiş gibi anlatman anlamsız yani herkes bi günde çıkıyo zaten. Anestezinin tepkileri de bünye meselesi ben akşamına çıkana da şahit oldum o yüzden senin sürecinde de çok standart dışı bi şey yok hemen hemen herkes böyle geçiriyo zaten hatta 5,5 saat uzun bile sürmüş ortalamaya göre. Neyse burayı uzun zamandır takip ettiğini yazmışsın ama burda yeni üye olup foto paylaşmadan doktor ismine sürekli vurgu yaparsan reklam gözüyle görülür genel tavır budur yani. Neyse dalaşıcak halimiz yok sonuçtan memnun kalmana sevindim kendi adıma, aynı zamanda ameliyat olmuşuz ama burda pek insana ulaşamazsın amacın yardım etmekse diğer konuda daha çok konuşuluyo. Zaten geçmiş ama yine de geçmiş olsun.

Ahahaha amma triplere girmişsin ya sakin ol değil der geçersin noluyoruz daha yeni üyesin burda her türlü insan var bi sürü de reklam oluyo bu kadar doktoru bağırırsan ilk yorumunda tabii ki reklam gibi olur ayrıca ne alaka özel devlet hepsi hastane hepsi doktor. Tercih meselesi o tamamen. Ne zoruna gitmiş sakin ol bu kadar takma insanları. İnsanlara yardımcı olmak isteyenler genelde fotoğraf paylaşıyo zaten. Hem milyon tane burda yorum var ve 3 gün kalanı da kaç yıldır okuyorum hiç görmedim. Bunu çok farklı bi şeymiş gibi anlatman anlamsız yani herkes bi günde çıkıyo zaten.
Foto görmek isteyenlere attım ben zaten burda public paylaşmak zorunda değilim buda benim tercihim sen gün içinde çıkıolardan 1 güne yükseltmişsin hayırdır . Devlet hastanesinin reklamını yapsam nolur yapmasam nolur özele para bayılanlar değil devlete amliyatı olmak isteyip gerçekten bu ameliyata ihtiyacı olanlara hitap ediyorum özel devlet çok şey farkedio maddi açıdan şimdi lütfen kenara çekil insanlara yardımcı olayım bu arada devlette bir doktor bukadar iyi bir ameliyat yapıosa yaparım reklamımı gidip saçma sapan paralar bayılmanın çokda sonucu değiştirmediğini görür herkes çünkü önemli olan hastane değil doktor.

ben de yaptırıcam.Benimkiler 100c doğru düzgün dekolte giyemiyorum açığım ama tesettür giyiniyorum.Normalde bu kadar değildi .Kilo alınca kalça 120 bel 88 ikizler böyle oldu .XXL giyiyorum. Napıcamm bilmiyorum .Yardımcı olun lütfenn

ameliyatımı gerçekleştiren Bilgehan hanım işinin bana göre en iyisi ve cok tatlı ve sevecen bir bayan. benim ameliyatım ve sonrasındaki süreç okadar güzel ilerlediki sadece birkez kontrole doktorumun ısrarıyla gittim diyebilirim. Bu süreçle bünyemin alakasıda olabilir tabiki ama aynaya baktığımda görünen muhteşem göğüslerim doktorumun eseri binlerce kez teşekkür ediyorum kendisine asla paragöz bir doktor değil ilgi alaka söylenecek sözüm yok. iyiki bu kararı almışım ve yaptırmışım sütyen takmıyorum ve inanılmaz rahatladım aklınızda böyle birşey kesinlikle varsa doğru doktoru bulmanız çok önemli malesef tonlarca para ödeyip acı çeken o ameliyat masasına ikinci kez yatıp aynı acıları çeken insanlar varken benim 3 gün sonra normal ev ve işi hayatına dönebilmemi operasyonun kalitesine ve birazda bünyeme bağlıyorum .Merak edenler soru sorabilirler. ilker.bilgehan@gmail.com Doktorun mail adresi en son bağcılar eğitim araştırmadaydı. Ameliyatı devlette oldum. Ameliyat sonrası drenler çıkarıldıktan sonra çekilen ilk foto. :)
Silikonda koydularmi cnm

X