Meme kucultme ve lipo

KeziDiyebilirsiniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2019
5
2
33
Merhabalaaaar biliyorum bu soruyu bi cok kisi daha once sordu ama bi turlu aradigimi bulamadim.
Uzuuuuun uzun yillardir meme kucultme dusunuyorum, daha once ameliyat olmak icin randevu aldim ama son anda iptal ettim. Emin olamadim ama simdi pismanim.
Goguslerim buyuk haliyle boyun ve bel agrisi yapiyo son 1 yildir cok rahatsizim bundan o yuzden kesin kararliyim olmaya.
Henuz cocugum yok; diyeceksinizki bekle dogumdan sonra ol. Eger cocuk yaparsam cok sarkacagini dusunmuyorum, en azindan simdiki gibi olmaz. Goguslerimi kucultursem bu kez gobegim daha cok goze batar gibime geliyo o yuzden lipo dusunuyorum.
Sorum su; Isparta, Eskisehir, Antalya veya Istanbulda bildiginiz iyi ve de uygun cerrah varmi ?
Bi cok cerraha mesaj attim ama saolsunlar meme resmi gormeden fiyat vermiyolar. (Bi ortalama fiyat vermek ne zormus arkadas Her doktorun bi en az&en fazla fiyat'i vardir, neyse )

Selam ben meme diklestirme ile beraber protez yaptirmistim tabiki yardimci olurum ama benim doktorum Ankarada yinede aklina takilan sorularda yardimci olmaya calisirim bu arada ben 3 yil kadar once yaptirdim ve suan ki fiyatlari bilmiyorum artmis arkadaslardan duyuyorum okuyorum ama Ankaraya gelebilirsen bu konuda cok basarili doktorumu tavsiye edebilirim. Ben de gercekten cok arastirmistik sonunda karar verip yaptirdigimda neden daha once yaptirmadim diye dusundum insanin kendine guveni geliyor

Cevabın için teşekkürler. Doktorunun adını alabilirmiyim ? Ve 3 yıl önce ne kadar ödemiştin acaba ? İllaki çıkmıştır fiyatlar teşekkürler

Göbeğiniz varsa kilo probleminiz de vardır. Zayıflamayı denediz mi? Yağ yakınca göğüsler de otomatik olarak küçülüyor.

Ben hem lipo hem meme dikleştirme yaptırdım 20 gün kadar oldu ikisi birlikte 32 bin ödedim meme o kadar değil ama lipo gerçekten acılı uyandığımda bin pişman olmuştum hala acıyor tam iyileşmedim ama korseyi çıkarıp karnımı gördüğümde mutlu oluyorum

Merhaba ben üniversite hastanesinde oldum. Meme küçültme ameliyatını 4500 bine südyen falan hastane masrafı derken 5000 buldu. 17.günümdeyim bir kararla oldum şu an bile memnunum, ameliyattan korkmayın çünkü pek fazla ağrı olmuyor normalde regl zamanında gögüslerim daha çok ağrıyordu. Anestezi korkulacak kadar bir şey yok. 3 kilo alınmasına rağmen şuan izlerim az bile tam iyileşmesini halde.

Tabii ben bu şehitler arasından olmadım ama yine fiyat vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…