Merhabalar herkese. Bugün ameliyatımın 13. günündeyim. Yıllardır araştırarak, en son emzirme sürecimin bitmesinin ardından, operasyona karar verdim. Doktorumu çok araştırdım ve işinde oldukça titiz. İsteyen herkes gibi benimde vücuduma göre büyük ve sarkmış durumdaydı. İşim gereği artık kambur durmalarım artınca tamam artık yeter dedim. Devlet karşılar mı bakmadım uğraşmak istemedim açıkcası. Kızım 18 aylık ve kucakta asla durmaz buda en büyük etken oldu benim için. Bir gece hastanede kaldım ertesi sabah direnlerim çıktı ve 3 gün sadece yattım. Aslında kalkabilir kendi işimi yapabilirdim ama fırsatım varken kalkmak istemedim :) 3. gün bayram sabahı kalkıp duşumu aldım ve dışarı çıkıp bayramlaşmaya gittim. Bayram bitişi işbaşı yaptım ve şuan ameliyat sonrası korseyi takıyorum. Tabi bu süreç herkes için aynı olmaz. Fakat sırt ağrılarımın gitmesi ve aynaya baktığımda gelen özgüvene gerçekten değermiş. Bu ameliyatı düşünen arkadaşlar evde 1 hafta desteğinizin olması yeterli. Gerisi zaten geliyor. Umarım karar süreçlerinizde faydalı olur bilgilerim.