Kızlar Google a yorum yaptığım da şikayet yorumum onaylanmıyor ve sizde bu doktorların 5.0 puanlarına kanıp benim gibi pişman olmayın diye sizi burada bilgilendirmek istiyorum 2 yıl önce ankara da Dr. Nihal Uzunçelebi de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum fakat ameliyat sonrasında bile memelerim eşit değildi ödemdendir diye düşünüp bekledim ama şuan gözle görünür farkla bir memem daha büyük kaldı büyük kaldığı için haliyle birinde sarkma meydana geldi ameliyattan çıktığımda meme başımda kanama vardı dikişim açılmıştı bunu doktor görüp bi müdahale etmedi bu yüzden meme başımda bir scar izine sahibim ve meme uçlarımı o kadar yukarda bırakmış ki sütyen giydiğimde meme başım dışarıda kalıyor orantısız kesik izlerinden bahsetmiyorum bile zaten ameliyat sonrası kontrollerin olacağını söyledi ama hiç bir zaman kontrol için bile aranmadım ben memelerimden çok mutsuzum ve şuan 2. Ameliyat için doktor arayışındayım parama bedenime emeğime yazık oldu ben asla tavsiye etmiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı pişmanlığım
- Konu Sahibi funda ay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ankara meme ameliyatı ankara meme küçültme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ocak 2017
- 211
- 49
- 98
Merhabâ bende küçültme oldum 4 ay oldu benim de dikkatli bakınca sol taraf biraz aşağıda ameliyat önceside sol tarafım biraz daha aşağıdaydı aceba ondan mı dedim ama sizin paylaşimi görünce şüphede kaldım ama dediğim gibi dikkatli bakınca fark ediliyor resim atma şansınız var mı aradaki farkı göstermek için bende doktorumla görüşeceğim yoksa
- 10 Temmuz 2022
- 152
- 63
- 28
Ben de 2 yıl önce bu ameliyatı oldum.şu an şu saat uyuyamıyorsam sebebi bu ameliyat.hala kafamdan atamıyorum çok pişmanım çook.Kızlar Google a yorum yaptığım da şikayet yorumum onaylanmıyor ve sizde bu doktorların 5.0 puanlarına kanıp benim gibi pişman olmayın diye sizi burada bilgilendirmek istiyorum 2 yıl önce ankara da Dr. Nihal Uzunçelebi de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum fakat ameliyat sonrasında bile memelerim eşit değildi ödemdendir diye düşünüp bekledim ama şuan gözle görünür farkla bir memem daha büyük kaldı büyük kaldığı için haliyle birinde sarkma meydana geldi ameliyattan çıktığımda meme başımda kanama vardı dikişim açılmıştı bunu doktor görüp bi müdahale etmedi bu yüzden meme başımda bir scar izine sahibim ve meme uçlarımı o kadar yukarda bırakmış ki sütyen giydiğimde meme başım dışarıda kalıyor orantısız kesik izlerinden bahsetmiyorum bile zaten ameliyat sonrası kontrollerin olacağını söyledi ama hiç bir zaman kontrol için bile aranmadım ben memelerimden çok mutsuzum ve şuan 2. Ameliyat için doktor arayışındayım parama bedenime emeğime yazık oldu ben asla tavsiye etmiyorum
- 23 Mart 2009
- 1.455
- 630
- 723
sizin dikiş sorunları vs hepsi geçti değil mi?Merhabâ bende küçültme oldum 4 ay oldu benim de dikkatli bakınca sol taraf biraz aşağıda ameliyat önceside sol tarafım biraz daha aşağıdaydı aceba ondan mı dedim ama sizin paylaşimi görünce şüphede kaldım ama dediğim gibi dikkatli bakınca fark ediliyor resim atma şansınız var mı aradaki farkı göstermek için bende doktorumla görüşeceğim yoksa
- 7 Ocak 2017
- 211
- 49
- 98
Evet çok şükür geçti kapandısizin dikiş sorunları vs hepsi geçti değil mi?
- 23 Mart 2009
- 1.455
- 630
- 723
Oh çok şükürEvet çok şükür geçti kapandı
Ben hala uğraşıyorum, revizyon için görüşmelere başladım
Sizin ne oldu kiOh çok şükür
- 23 Mart 2009
- 1.455
- 630
- 723
aah ah :) meme silikon rezalet, 3 ayda aşağı indi, biri açıldı, tekrar operasyonla temizlendi dikildi, meme başları büyüdü,dikiş izleri çok kötü, ikisi sarkık,eşit değil ve tekrar yapılan sağ meme kare şeklinde kaldı.Sizin ne oldu ki
Ben de Nihal hocaya 1 yıl önce ameliyat oldum. Yorum yazmak için forumu tarayınca yorumunuzu gördüm. Benim sürecim çok güzel geçmişti. Doktorum çok ilgili ve sonuç da çok tatmin edici oldu benim için. Ben merak ettiğim her şey için aradım sonradan da iletişimde kaldık, acaba siz de ulaşsanız kendisine sorunu cozemezmisiniz diye düşündüm. Üzüldüm böyle bir deneyim yasadiginizaKızlar Google a yorum yaptığım da şikayet yorumum onaylanmıyor ve sizde bu doktorların 5.0 puanlarına kanıp benim gibi pişman olmayın diye sizi burada bilgilendirmek istiyorum 2 yıl önce ankara da Dr. Nihal Uzunçelebi de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum fakat ameliyat sonrasında bile memelerim eşit değildi ödemdendir diye düşünüp bekledim ama şuan gözle görünür farkla bir memem daha büyük kaldı büyük kaldığı için haliyle birinde sarkma meydana geldi ameliyattan çıktığımda meme başımda kanama vardı dikişim açılmıştı bunu doktor görüp bi müdahale etmedi bu yüzden meme başımda bir scar izine sahibim ve meme uçlarımı o kadar yukarda bırakmış ki sütyen giydiğimde meme başım dışarıda kalıyor orantısız kesik izlerinden bahsetmiyorum bile zaten ameliyat sonrası kontrollerin olacağını söyledi ama hiç bir zaman kontrol için bile aranmadım ben memelerimden çok mutsuzum ve şuan 2. Ameliyat için doktor arayışındayım parama bedenime emeğime yazık oldu ben asla tavsiye etmiyorum
Eklentiler
- 7 Ocak 2017
- 211
- 49
- 98
Kaç beden oldu şuan?Ben de Nihal hocaya 1 yıl önce ameliyat oldum. Yorum yazmak için forumu tarayınca yorumunuzu gördüm. Benim sürecim çok güzel geçmişti. Doktorum çok ilgili ve sonuç da çok tatmin edici oldu benim için. Ben merak ettiğim her şey için aradım sonradan da iletişimde kaldık, acaba siz de ulaşsanız kendisine sorunu cozemezmisiniz diye düşündüm. Üzüldüm böyle bir deneyim yasadiginiza
85 B kapKaç beden oldu şuan?
- 2 Aralık 2024
- 15
- 2
- 1
- 41
Acilmaniz vardı dikişler deOh çok şükür
- 10 Temmuz 2022
- 152
- 63
- 28
Bana mı sordunuz bu soruyu acaba.pişmanlığım avuç içi kadar meme kalmadı. Neredeyse hepsi alınmış göğsümün.silikon taktırmam lazım ama hiç uğraşamicam onunlaNeden pişman oldunuz?
- 7 Ocak 2017
- 211
- 49
- 98
Bende küçültme oldum 75 B Baya küçüldü memnunum ama sizin ki dahada mi küçük oldu doktorum olabilecek en küçük boy dedi avucumu dolduruyor daha da küçük olabiliyormuymuş ki resim atabilirmisin özelden bende benim kini atayım sizeBana mı sordunuz bu soruyu acaba.pişmanlığım avuç içi kadar meme kalmadı. Neredeyse hepsi alınmış göğsümün.silikon taktırmam lazım ama hiç uğraşamicam onunla
- 10 Temmuz 2022
- 152
- 63
- 28
Benimki B cuptan küçük oldu.iri biriyim,2 doğum yaptım vücuduma göre hiç göğsüm yok.valla memesiz kadın olur mu hiç.Bende küçültme oldum 75 B Baya küçüldü memnunum ama sizin ki dahada mi küçük oldu doktorum olabilecek en küçük boy dedi avucumu dolduruyor daha da küçük olabiliyormuymuş ki resim atabilirmisin özelden bende benim kini atayım size
Merhaba siz kime ameliyat oldunuz ?aah ah :) meme silikon rezalet, 3 ayda aşağı indi, biri açıldı, tekrar operasyonla temizlendi dikildi, meme başları büyüdü,dikiş izleri çok kötü, ikisi sarkık,eşit değil ve tekrar yapılan sağ meme kare şeklinde kaldı.
- 23 Mart 2009
- 1.455
- 630
- 723
merhaba ismail barutMerhaba siz kime ameliyat oldunuz ?