• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme küçültme ve dikleştirme acil yardım lütfen :(

kopuklubanyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
10
10
1
İstanbul
Merhaba kızlar
Ben 24 yaşındayım ve vücuduma göre büyük göğüslerim var 90 b kullanıyorum ve ayni zamanda da sarkıklar :( hem görünümünü sevmiyorum hemde sırt ağrılarim var :( ameliyat sonrası his kaybı ve süt bezlerinin hasar gördüğünü söylüyorlar korkuyorum.. daha önce bu işlemi yaptiran arkadaşlarımız memnun mu?? Korkularimda haklı mıyım ?? istanbulda onerebileceginiz alanında uzman tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane önerebilir misiniz? Kalıcı muhteşem göğüslere sahip olmak mumkun mu?? Yardım ve önerilerinizi bekliyorum lütfen. .. şimdiden teşekkürler hanımlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zaman yeni bilgiler ve alanında uzman iyi bir doktor buldgumuzda konuyla ilgili bilgi paylaşımı yapalım. .. Teşekkürler canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu sahibi arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum :1: yaşımız bile aynı.ben de 90 takıyorum.küçülten varsa dr adı vs paylaşsın lütfen :34:

bende acil yaptırıp kurtulmak istiyorum bu işkencedennn... oturarak çalışıyorum sureklı pc basındayım ve nerdeyse calısırken aglıycam.... :50:

Benimde en büyük sorunum bu malesef :43:Elbette çok isterim özel hastanede içim rahat bir şekilde ameliyat olmayı.Ancak şu an 5000-6000 tl bütçeme pek uygun değil.Merak ettiğim estetikten ziyade sağlığı etkilediğini düşünürsek,devlet hastanelerinde muayene olup (hangi bölüme gidilir pek bilemiyorum ama...) orada ya da başka bir hastaneye sevkle ameliyat olunabiliyor mu acaba?

Benimde en büyük sorunum bu malesef :43:Elbette çok isterim özel hastanede içim rahat bir şekilde ameliyat olmayı.Ancak şu an 5000-6000 tl bütçeme pek uygun değil.Merak ettiğim estetikten ziyade sağlığı etkilediğini düşünürsek,devlet hastanelerinde muayene olup (hangi bölüme gidilir pek bilemiyorum ama...) orada ya da başka bir hastaneye sevkle ameliyat olunabiliyor mu acaba?

Bildiğim kadareıyla Genel Cerrahiye yada Göğüs cerrahisine gidiliyor, doktor gerekli derse birde 10 kişilik bir heyettin onayı alınıyor. O şekilde ücretsiz ameliyat olunabiliyor ama okdadr kişiye muayene olmak bana biraz sıkıntılı geliyor yaa :(
Umarım sizin için iyi olur herşey , keşke bedava olabilse ama maalesef.
Özel hastane değilde doktor çok önemli gerçekten , estetik kaygı büyük oluyor bu tip ameliyatlarda

Benimde en büyük sorunum bu malesef :KK43:Elbette çok isterim özel hastanede içim rahat bir şekilde ameliyat olmayı.Ancak şu an 5000-6000 tl bütçeme pek uygun değil.Merak ettiğim estetikten ziyade sağlığı etkilediğini düşünürsek,devlet hastanelerinde muayene olup (hangi bölüme gidilir pek bilemiyorum ama...) orada ya da başka bir hastaneye sevkle ameliyat olunabiliyor mu acaba?
üniversite hastanesinden rapor çıkartırsan ücretsiz ancak devlet hastanelerinde ücretli plastik cerrahi polikliniğine muayene oluyorsun 1500-2000tl civarı tutuyor ben 2 ay önce devlet hastanesinde oldum kimse yüzüne bakmıyor ama sonuçtan tabiki memnunum

Back