- 7 Ocak 2017
- 210
- 48
- Konu Sahibi Yozgatli6666
3 hafta oldu ameliyat olalı ama göğüslerim tam anlamıyla şişlik ne zaman iner ne zaman tam küçük şekli alıyor gözüme hâlâ büyük gözüküyor şişlik inince dahada küçülür mü göğüs yanlarım hâlâ şiş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi dokumla oldumerhaba protezlimi kendi dokunuzlamı 3 ayı bulur ödemlerin inmesi
Ayyyy ay ı dırumdayım 4.haftam yarın doluyor hala ödemli ve füze gibiler ama uçları içe gömük inşAllah ödemler gider3 hafta oldu ameliyat olalı ama göğüslerim tam anlamıyla şişlik ne zaman iner ne zaman tam küçük şekli alıyor gözüme hâlâ büyük gözüküyor şişlik inince dahada küçülür mü göğüs yanlarım hâlâ şiş?
Aynen üstlerde şişlik indi ama yanlar ve altta var hâlâ daha küçülür mü bilmiyorumAyyyy ay ı dırumdayım 4.haftam yarın doluyor hala ödemli ve füze gibiler ama uçları içe gömük inşAllah ödemler gider
3 ayı buluyormuş galiba5.haftadayım meme deki şişlikler hala inmesi
Evde sorun yok dışarı soğuksa sızlama oluyorKışın ağrı oluyor mu ameliyat yerin de
Hangi şehirde oldunuz süreçten bahseder misnjz bende yakın zamanda olmayı düşünüyorum3 hafta oldu ameliyat olalı ama göğüslerim tam anlamıyla şişlik ne zaman iner ne zaman tam küçük şekli alıyor gözüme hâlâ büyük gözüküyor şişlik inince dahada küçülür mü göğüs yanlarım hâlâ şiş?
Kayseride oldum 2 gün yattım hastanede iyi ki yattım çünkü 6 saate bi ağrı kesici verildi rahatlattı ameliyatım 4 saat sürdü direnlerim vardı 2. Gün çıkarıldı hastaneden çıkarken ilk gece uyuyamadım sadeceHangi şehirde oldunuz süreçten bahseder misnjz bende yakın zamanda olmayı düşünüyorum
Bana 1 aydan sonra uygun demişti, biz sorun yaşamadık fakat ameliyatlı bölgeye temastan kaçındık güvende hissetmedim. Operasyondan operasyona fark var mı bilmiyorum protez yoktu bende küçültme+dikleştirmeMeme küçültme olduktan sonra cinsellik ne zaman olabiliyor aceba 1 ay oldu doktora eşimde bende soramadık ?
Aynen benimki de küçültme+dikleştirme ama dikişim açıldığı için başka sebepler den zaten artık sadece iyileşmeyi istiyorumBana 1 aydan sonra uygun demişti, biz sorun yaşamadık fakat ameliyatlı bölgeye temastan kaçındık güvende hissetmedim. Operasyondan operasyona fark var mı bilmiyorum protez yoktu bende küçültme+dikleştirme
Ben de Kayseri de oldum ameliyatımıKayseride oldum 2 gün yattım hastanede iyi ki yattım çünkü 6 saate bi ağrı kesici verildi rahatlattı ameliyatım 4 saat sürdü direnlerim vardı 2. Gün çıkarıldı hastaneden çıkarken ilk gece uyuyamadım sadece
1 ayın sonunda hafif ve yumuşak hareketlerle size zarar vermeden denenebilirMeme küçültme olduktan sonra cinsellik ne zaman olabiliyor aceba 1 ay oldu doktora eşimde bende soramadık ?
Ay iyi ya1 ayın sonunda hafif ve yumuşak hareketlerle size zarar vermeden denenebilir
Ama benim doktorum 2 ayı beklesen daha iyi olur demişti
Bekledim mi hayır ama sorun olmadı şükür
Merhaba Nasıl oldunuz? Kontrol nasıl geçti her şey yolunda mı ?41.gün memitolar çok az yumuşadı ama hala ödemli ve sertler meme ycum içe gömük
Çarşamba dr kontrolüm var inşAllah normal sütyene geçerim
6.haftakontrolüme gittim bu günMerhaba Nasıl oldunuz? Kontrol nasıl geçti her şey yolunda mı ?