meme kucultme sonrası meme basında hafif hafif kan kurusu ve parçaları normal mi kızlar?

tansu3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
55
6
25
Kızlar bugün ameliyatın 5. gününe giriyorum sağ meme ucumda hiçbir sıkıntı yok ama sol meme ucumda hafif hafif kanamalar oluyor. gazlı bezi doldurmuyor böyle minik minik noktalar halinde.
bugün tekrar pansumanda kontrol ettim. Minik minik kanamalar var. batikon. krem. gazlı bez kullanıyorum her gun. aşağıya fotoğraf bırakacağım. sarı lekeler batikon lekeleri. tecrübesi olan yardımcı olabilir mi? ( meme ucum yapılmadan önce de doğuştan küçüktü.)Eki Görüntüle IMG_20241207_102455_506.webp

Kızlar bugün ameliyatın 5. gününe giriyorum sağ meme ucumda hiçbir sıkıntı yok ama sol meme ucumda hafif hafif kanamalar oluyor. gazlı bezi doldurmuyor böyle minik minik noktalar halinde.
bugün tekrar pansumanda kontrol ettim. Minik minik kanamalar var. batikon. krem. gazlı bez kullanıyorum her gun. aşağıya fotoğraf bırakacağım. sarı lekeler batikon lekeleri. tecrübesi olan yardımcı olabilir mi? ( meme ucum yapılmadan önce de doğuştan küçüktü.)Eki Görüntüle 3516587

Hafif kanamalar normal benim 25 gün ameliyat olalı acilmalarım oldu onlarla uğraşıyorum gazlı bez yapistiginda kana ma oluyor ama kapalida tutmak lazım yavaş yavaş toparlaniyor sizinkide toparlanır korkmayın

Hafif kanamalar normal benim 25 gün ameliyat olalı acilmalarım oldu onlarla uğraşıyorum gazlı bez yapistiginda kana ma oluyor ama kapalida tutmak lazım yavaş yavaş toparlaniyor sizinkide toparlanır korkmayın
göğsümün T kesisinde yok ama göğüs uçum'un birinde daha fazla oluyor daha fazla dediğimde minik minikkk

X