Meme küçültme sonrası meme başı da çürüme

etkisizELEMAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
6
1
Slm arkadaşlar 10 gün önce meme küçültme operasyonu oldum ertesi günü meme başında VE areaolünde sorun çıktı VE tutmadı çürüme başladı Dr hastaneye çağırdı beni meme başı VE cevresinin dikişlerini aldı ve açık olarak 5 gün bekleri 20 dk bir pansuman yapılıp arada iğneler batırarak kanattı meme başının rengi biraz gelince tekrar ameliyata aldı .. memenin baş kısımını çıkarıp iç dokuları incelemişler sağlam olduğu için tekrar memeye diktiler ,iki gün sonra hastaneden çıktım bütün dikişler patladı VE meme başının çevresi tekrar çürümeye başladı beni tekrar hastaneye çağırdı tekrar ameliyata alıp meme başını bırakacak şekilde etrafındaki halkayı çıkarıp aldı ,şimdi iki gündür açık yara olarak pansuman yapılıp üstünü kapatıyoruz evdeyim 9 günde 3 ameliyata girdim ve hala durum vahim Bu gibi sorun yaşayan var mı aranızda VE çok iyi bir profesöre ihtiyacım var bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşın çok rica Şimdiden teşekkürler

Ben annemi goturdum cok dr a. Biri uyardi bizi meme basinda curume olabilir dedi. Biz ona guvenmedik Capada profosor Ismail Ermise gittik bilgi almak icin. Bu risk elbet var ama sonucta ic organin degil disardaki bi organ en fazla hic meme ucun olmaz demisti. Ilgili bi dr babacan bi adam.
Gecmis olsun

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Nadiren de olsa duymuştum daha önce. Umarım meme ucu korunabilir ama olmazsa da canın sağ olsun senin. Meme ucu pastanın üstündeki bir çilek gibi. Varsın o da olmayıversin, sende herkesin özenip de sahip olamadığı meme dokusu var ya, pastanın tadı önemli, sallamışım süsünü. Sıkma canını arkadaşım. Sağlığın yerine gelsin inşallah :anne:

Ne yaptınız acaba merak ettim sizi ...
Cnm ölüp ölüp dirildim 4. Ameliyata da alındım ama daha kötü oldum .. hala açık yata iyi yaşıyorum ., 4 ameliyat VE 4 Ü başarısız .. haftalardır uyuyamıyorum çok ağrılarım oluyor doktor her hafta az kaldı kapanacak dedikçe kötüye gitti ,artık dayanacak gücüm kalmadı İnan'ın ruhen çökük bedenen bitap yaşıyorum ., artık bıraktım farklı üç profa gittim üçüde Dr hatası olduğunu söyledi Beşinci ameliyatı şart koştu üçünde ameliyat olacağım ama Dr U da hastaneyi de mahkemeye vereceğim bir kaç gündür avukat ve rapor verecek hastane atayışındaydım avukat buldum ama tam teşekkülü bir hastaneden rapor almadan kesinlikle ameliyat olmamam gerektiğini söyledi ,şu an bütün hocalar yılbaşı tatilinden dolayı yurt dışından yılbaşından sonra rapor alıp avukata vekalet verip dava açacağım .. çok tşk sorduğunuz için

Cnm ölüp ölüp dirildim 4. Ameliyata da alındım ama daha kötü oldum .. hala açık yata iyi yaşıyorum ., 4 ameliyat VE 4 Ü başarısız .. haftalardır uyuyamıyorum çok ağrılarım oluyor doktor her hafta az kaldı kapanacak dedikçe kötüye gitti ,artık dayanacak gücüm kalmadı İnan'ın ruhen çökük bedenen bitap yaşıyorum ., artık bıraktım farklı üç profa gittim üçüde Dr hatası olduğunu söyledi Beşinci ameliyatı şart koştu üçünde ameliyat olacağım ama Dr U da hastaneyi de mahkemeye vereceğim bir kaç gündür avukat ve rapor verecek hastane atayışındaydım avukat buldum ama tam teşekkülü bir hastaneden rapor almadan kesinlikle ameliyat olmamam gerektiğini söyledi ,şu an bütün hocalar yılbaşı tatilinden dolayı yurt dışından yılbaşından sonra rapor alıp avukata vekalet verip dava açacağım .. çok tşk sorduğunuz için

Dört ameliyat mı Allah yardımcınız olsun üzüldüm sizin adınıza. Şnşallah iyi bir doktor bulursunuz da bir daha hiçbir şeye gerek kalmaz...

Süreçle ilgili bizi de bilgilendirirseniz sevinirim. Çok çok geçmiş olsun ayrıca.
Konu ile ilgili biraz daha bilgi verebilir misiniz müsait ve iyi olduğunuzda?

(yaşınız? Hastane? Doktor? vs gibi)

Madem çoğunluk doktor hatası diyor. Herkesin bilmesi gerekir diye düşünüyorum

Çok çok geçmiş olsun...

Peki diğer mesajlarinizjn birinde en fazla göğüs için olmaz demiş dr. Göğüs ucu olmayiversin bu kadar acı cekeceginize... Alsınlar. Ayrıca özelde mı devlette mı ameliyat oldunuz? B nce de peşini birakmayin

Can'ım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yoluna girer :KK66:

Slm arkadaşlar 10 gün önce meme küçültme operasyonu oldum ertesi günü meme başında VE areaolünde sorun çıktı VE tutmadı çürüme başladı Dr hastaneye çağırdı beni meme başı VE cevresinin dikişlerini aldı ve açık olarak 5 gün bekleri 20 dk bir pansuman yapılıp arada iğneler batırarak kanattı meme başının rengi biraz gelince tekrar ameliyata aldı .. memenin baş kısımını çıkarıp iç dokuları incelemişler sağlam olduğu için tekrar memeye diktiler ,iki gün sonra hastaneden çıktım bütün dikişler patladı VE meme başının çevresi tekrar çürümeye başladı beni tekrar hastaneye çağırdı tekrar ameliyata alıp meme başını bırakacak şekilde etrafındaki halkayı çıkarıp aldı ,şimdi iki gündür açık yara olarak pansuman yapılıp üstünü kapatıyoruz evdeyim 9 günde 3 ameliyata girdim ve hala durum vahim Bu gibi sorun yaşayan var mı aranızda VE çok iyi bir profesöre ihtiyacım var bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşın çok rica Şimdiden teşekkürl

Slm arkadaşlar 10 gün önce meme küçültme operasyonu oldum ertesi günü meme başında VE areaolünde sorun çıktı VE tutmadı çürüme başladı Dr hastaneye çağırdı beni meme başı VE cevresinin dikişlerini aldı ve açık olarak 5 gün bekleri 20 dk bir pansuman yapılıp arada iğneler batırarak kanattı meme başının rengi biraz gelince tekrar ameliyata aldı .. memenin baş kısımını çıkarıp iç dokuları incelemişler sağlam olduğu için tekrar memeye diktiler ,iki gün sonra hastaneden çıktım bütün dikişler patladı VE meme başının çevresi tekrar çürümeye başladı beni tekrar hastaneye çağırdı tekrar ameliyata alıp meme başını bırakacak şekilde etrafındaki halkayı çıkarıp aldı ,şimdi iki gündür açık yara olarak pansuman yapılıp üstünü kapatıyoruz evdeyim 9 günde 3 ameliyata girdim ve hala durum vahim Bu gibi sorun yaşayan var mı aranızda VE çok iyi bir profesöre ihtiyacım var bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşın çok rica Şimdiden teşekkürler
Merhaba uzun bir süre geçmiş aradan
Nasıl oldunuz naptınız şu an aynı sorun bende var:KK43:

X