• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme küçültme sonrası kanama sorunu yaşayanlar varmı

Turta1991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhabalar meme küçültme ameliyatının 4. Gunundeyım . Sol göğüsümde hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat sağ göğüsümde meme ucu dikiş aralarımdan kanama oldu doktor normal dedi yaklaşık 2 gün sürdü rengi diğerine göre daha da koyulaştı ama siyah değil korktum açıkçası 4. Gundeyım taburcu etti kanama ya bağlı koyuluk olabılır takip edeceğiz ama canlılık var meme ucun sıcak renk geçişlerin var dedi çok tedirgınim kanama sorunu yaşayanlar varmı aranızda

Merhaba geçmiş olsun bende 15 kasım da ameliyat oldum 3 gün direnlerle gezdim sonra çıkarıldı hafif bir kanama görüldü fakat sonra geçti şuanda goguslerimde dikiş açılması var onunla uğraşıyorum sizde böyle bir sorun olustumu acaba

Merhaba geçmiş olsun bende 15 kasım da ameliyat oldum 3 gün direnlerle gezdim sonra çıkarıldı hafif bir kanama görüldü fakat sonra geçti şuanda goguslerimde dikiş açılması var onunla uğraşıyorum sizde böyle bir sorun olustumu acaba
neden açıldı dikişler zorladınız mı

2 yıl önce bende meme küçültme ameliyatı oldum. Çok dikkat etmeme rağmen 2 defa dikişlerim açıldı. Bunun sebebi göğüsteki yağlar. Yağlar yüzeye çıktıkça dikiş tutmasını engelliyor malesef. Doktor iyice sıkıp en son aralıklı dikiş attı. Öylece düzeldi.

2 yıl önce bende meme küçültme ameliyatı oldum. Çok dikkat etmeme rağmen 2 defa dikişlerim açıldı. Bunun sebebi göğüsteki yağlar. Yağlar yüzeye çıktıkça dikiş tutmasını engelliyor malesef. Doktor iyice sıkıp en son aralıklı dikiş attı. Öylece düzeldi.
sizin de göğüs ucunuz morardı mı etrafı böyle (sarılar batikon lekesi morluk değil)

Eklentiler

• IMG-20241207-WA0000.jpg
    IMG-20241207-WA0000.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar merhabalar meme küçültme ameliyatının 4. Gunundeyım . Sol göğüsümde hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat sağ göğüsümde meme ucu dikiş aralarımdan kanama oldu doktor normal dedi yaklaşık 2 gün sürdü rengi diğerine göre daha da koyulaştı ama siyah değil korktum açıkçası 4. Gundeyım taburcu etti kanama ya bağlı koyuluk olabılır takip edeceğiz ama canlılık var meme ucun sıcak renk geçişlerin var dedi çok tedirgınim kanama sorunu yaşayanlar varmı aranızda
düzeldi mi

halloldu mu? benimde nokta nokta kan var o yerler de biraz koyu. tecrübenizi paylasır mısınız

dikiş tutmaması gibi bir şey oluyor mu ya benim 5. günüm her gün pansuman yapıyorum ama anlayamadım. sizin günlük hareketleriniz kısıtlı mı rahat mı hareket ediyorsunuz
Bende pek anlamadım o kadar kötü acildiki yaram ki günde 3 kere pansuman yaptığımız halde artık bıraktım olacağı varmış diyorum umarım sizde yaşanmaz çok geçmiş olsun

Bende morarma olmadı ama zor bir süreç malesef. Birde iyileşme olduktan sonra yağlar bir noktaya birikmemesi için hafif masaj yapın. Ben umursamadım sağ tarafında ufak bir yağ kütlesi oldu ve gitmiyor. Taş gibi kaldı içinde

Gerçekten ameliyat ağrısız sıkıntısız bir ameliyat fakat sonrası sıkıntılı imiş yıllardır olmak istediğim bir ameliyatti ama sonuç hüsran Gerçekten 2 haftadır morelim sıfır acilmalar çok canımı sıkıyor bunaldım yaptırdığıma pişman oldum

Back
X